campaign-notification campaign-notification

Serviciul de închiriere a utilajelor - UTILBEN Rental

Publicat de Utilben04/05/2021

rental, închiriere utilaje, închiriere echipamente, închiriat utilaje, chirie utilaje, utilaje de închiriat, echipamente de închiriat, închiriere utilaje construcții

Utilben Rental vine cu un serviciu nou de închiriere a utilajelor care vă va ajuta să obțineți echipamentul dorit fără a fi nevoie să-l achiziționați

Companiile din domeniul construcțiilor au nevoie de toate avantajele competitive pe care le pot obține pentru a fi profitabile. Utilajele folosite în șantierele de construcții pot influența în mare măsură avantajele competitive și veniturile antreprenorilor, dar acestea implica și costuri foarte mari în situațiile în care se optează pentru achiziționarea acestor echipamente.

Utilajele sunt o componentă extrem de importantă pentru orice constructor și, din acest motiv, trebuie să ia în considerare toate aspectele tehnice și financiare pentru a lua decizia corecta. Dacă doriți să utilizați un echipament fiabil pentru lucrările Dvs., nu sunteți obligați să-l și achiziționați pentru a-l adăuga în propria flotă.

Închirierea devine o variantă din ce în ce mai populară de obținere a utilajelor dorite pentru perioade determinate. Înainte de a decide cum veți procura echipamentele de care aveți nevoie, trebuie să explorați și să comparați costurile de închiriere a utilajelor cu cheltuielile de cumpărare și deținere a acestora.

 

UTILBEN Rental, serviciul nostru de închirieri utilaje, vă vine în ajutor cu o gamă diversificată de utilaje fiabile care vă vor eficientiza munca.

Ce presupune închirierea de utilaje?

Atunci când închiriați echipamente pentru lucrările contractate., UTILBEN Rental vă transferă dreptul de utilizare a echipamentelor dorite pentru o perioadă determinată de timp, în condițiile achitării unei rate lunare fixe care acoperă costurile noastre cu utilajul și serviciile suplimentare. Acestea includ asigurările pe care le plătim pentru utilaje, dobânzile aferente, taxele și impozitele, mentenanța echipamentelor, reparațiile și costurile administrative. Practic, noi ne ocupăm de tot ce ține întreținerea utilajului, în timp ce Dvs. îl puteți folosi liniștit, fără riscuri, fără bătăi de cap.

Dorim să vă ajutăm cu închirierea pe termen lung a utilajelor, pentru a nu fi nevoit să le cumpărați. Dacă vă ocupați de proiecte de construcții cu durată bine determinată, dacă afacerea Dvs. are adesea vârfuri de producție, dacă trebuie să vă înlocuiți temporar utilajele proprii cu defecțiuni, sau dacă pur și simplu vă aflați într-o situație în care nu se justifică achiziționarea unui alt echipament, atunci UTILBEN Rental este serviciul perfect.

miniexcavator de inchiriat

 

Care sunt avantajele oferite de UTILBEN Rental?

  • Dacă aveți în plan să închiriați utilaje pe termen lung, atunci nu e nevoie să achitați un avans, iar gradul de îndatorare al companiei Dvs. nu crește.
  • Nu există limite minime în care trebuie să vă încadrați, se închiriază doar utilajele de care aveți nevoie și nimic mai mult.
  • UTILBEN Rental a simplificat întreaga operațiune de contractare, aceasta fiind foarte rapidă și nu necesită implicarea altor instituții financiare.
  • Planificăm din timp reviziile pentru utilajele pe care le închiriați, iar costurile eventualelor reparații sunt acoperite de UTILBEN, în condițiile contractuale.
  • Dacă utilajul suferă de o defecțiune, sau este implicat într-un accident, Dvs. nu trebuie să faceți nimic, noi ne vom ocupa de reparațiile necesare și, mai mult decât atât, vă vom pune la dispoziție un utilaj la schimb, în măsura disponibilității.

 

UTILBEN Rental vă stă la dispoziție cu o gamă largă de utilaje pentru construcții din care puteți alege echipamentul cel mai bun pentru activitatea pe care o desfășurați.

Pentru a vedea toate echipamentele disponibile pentru închiriere, vă rugăm să accesați pagina noastră UTILBEN Rental, să selectați produsul dorit, și să apăsați pe butonul “Cere detalii” pe care-l veți vedea pe pagina produsului ales. Ulterior, veți completa un formular simplu în baza căruia echipa noastră vă va pregăti o ofertă personalizată.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )