campaign-notification campaign-notification

SIMEX - furnizorul ideal de atasamente pentru constructii

Publicat de UTILBEN20/04/2023

atasamente pentru constructii, atasamente constructii, accesorii pentru constructii, atasamente pentru utilaje de constructii, atasamente utilaje constructii, freze de asfalt, trenchere, compactoare

Va prezentam gama de atasamente pentru constructii marca SIMEX disponibile in oferta UTILBEN. Aici veti gasi trenchere, placi compactoare, fierastrau si altele.

SIMEX este partenerul perfect pentru nenumărate aplicații, iar focusul companiei cade pe realizarea de atașamente pentru construcții. 

Aceste atașamente pentru construcții sunt capabile să facă față cu brio chiar și în cele mai vitrege condiții de lucru și în lucrări complexe, datorită robusteții lor.

Cine este SIMEX

Compania italiană SIMEX este specializată în fabricarea și comercializarea de atașamente pentru utilaje construcții, precum buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, excavatoare pe șenile sau roți sau miniîncărcătoare. Cu o experiență de peste 30 de ani în crearea de atașamente pentru construcții, producătorul a devenit un etalon în domeniul său de activitate.

În ce aplicații se pretează atașamentele SIMEX

Aceste atașamente pentru lucrări de terasamente fabricate de SIMEX pot fi excela într-o varietate de aplicații, precum:

  • Construirea drumurilor și mentenanța acestora
  • Construcții rezidențiale și nerezidențiale
  • Branșamente și utilități
  • Cariere de piatră și minerit
  • Reciclare
  • Demolări
  • Infrastructură
  • Săparea șanțurilor
  • Săparea tunelurilor și galeriilor subterane
  • Agricultură și lucrări forestiere

Ce categorii de atașamente pentru construcții SIMEX se regăsesc în oferta UTILBEN

Simex oferă o gamă largă de atașamente pentru construcții pentru lucrări diverse. Produsele lor sunt utilizate în întreaga lume de către constructori, arhitecți și ingineri pentru a îmbunătăți eficiența și performanța utilajelor de construcții.

Iată gama de atașamente pentru construcții SIMEX disponibile în oferta UTILBEN:

atasamente pentru constructii

Cupe de sortare

Concepute pentru separarea materialelor de diferite dimensiuni direct la locul de lucru, cupele de sortare SIMEX VSE sunt recunoscute pentru încărcarea ușoară a materialelor, utilizare facilă și productivitate ridicată. Aceste cupe de sortare SIMEX permit o ajustare foarte rapidă a dimensiunii de ieșire a materialelor sortate. Astfel, materialele sunt sortate în doar câteva secunde printr-o comandă efectuată din cabina operatorului.

Reglarea dimensiunii de ieșire a materialelor este realizată prin distanțarea și apropierea rapidă a arborilor. În acest fel, operațiunea de sortare poate fi efectuată rapid și eficient, cu diverse tipuri de materiale.

Fiecare element al acestor atașamente pentru construcții este compus din 5 piese independente, concepute pentru a se conecta cu ușurință între ele, fără a fi nevoie de sudură. Componentele sunt ușor de înlocuit, fără a fi nevoie de desfacerea arborilor. Datorită acestui sistem inovativ, costurile de întreținere ale cupei sunt reduse cu până la 75%. Sistemul permite configurații multiple în funcție de materialele care urmează a fi sortate. 

trencher

Trenchere cu lanț

Gama de trenchere cu lanț SIMEX sunt proiectate pentru a crea șanțuri în soluri moi. Șurubul de descărcare din partea dreaptă și dispozitivul de curățare garantează crearea unui șanț cu margini netede. 

Aceste atașamente pentru construcții asigură stabilitate maximă indiferent de adâncimea șanțului pe care urmează să-l săpați. Lanțul este disponibil cu lame speciale pentru soluri moi sau lame cu dinți pentru soluri mixte.

atasamente asfalt

Fierăstrău pentru excavator sau miniîncărcător

SIMEX a creat o serie de fierăstraie, sau trechere cu disc, potrivite pentru excavatoare și miniîncărcătoare dezvoltate pentru a tăia și săpa șanțuri foarte înguste. Șanțurile create vor servi la instalarea diverselor utilități, precum cablurile de fibră optică. 

Producătorul oferă soluții pentru crearea șanțurilor chiar și în suprafețe dure sau compacte, precum asfalt, ciment sau rocă. Utilajul este complet protejat indiferent de adâncimea de lucru, ceea ce oferă siguranță maximă în lucru. 

Fierăstraiele SIMEX asigură o adâncime constantă pe întreaga lungime a șanțului creat. De asemenea, puteți regla mecanic sau hidraulic adâncimii șanțului. Mai mult decât atât, aceste atașamente se bucură de un design special care le permite să curețe șanțurile la adâncimi specifice.

Freze de asfalt

Gama de freze de asfalt marca SIMEX sunt proiectate pentru îndepărtarea unei porțiuni sau a întregului strat de asfalt sau ciment. Această operațiune are scopul de a pregăti terenul pentru crearea de șanțuri sau pentru lucrări de reabilitarea a drumurilor, trotuarelor, parcărilor și a altor suprafețe dure.

Frezele sunt create special pentru a lucra eficient pe suprafețe dure și compacte, cum ar fi zdrobirea și a măcinarea asfaltului și cimentului. Acestea oferă posibilitatea de a reutiliza materialul frezat pentru umplerea șanțurilor. Datorită sistemului exclusiv de autonivelare, adâncimea de frezare este constantă în orice condiții de lucru.

Aceste atașamente pentru construcții pot fi montate pe excavatoare, încărcătoare frontale, miniîncărătoare și alte utilaje, având capacitatea de a freza suprafețele într-un mod precis și eficient.

freze de asfalt

Alături de frezele de asfalt și ciment standard, în gama SIMEX veți găsi și freze special create pentru cariere. Aceste freze sunt ideale pentru crearea de șanțuri, profilarea pereților de rocă și ciment, creare tunelurilor, operațiuni de finisare, demolări și lucrări subacvatice. Sunt foarte eficiente în lucrările în care sistemele convenționale de excavare nu sunt suficient de puternice. Funcționarea lor silențioasă le permite să fie puse la lucru în apropierea zonelor rezidențiale, spitale sau școli.

Recomandăm aceste freze în special pentru operațiunile de finisare, unde sunt necesare echipamente cu precizie ridicată și perturbări minime.

compactor asfalt

Plăci compactoare

Gama de plăci compactoare sau, cu alte cuvinte, compactoare de tip atașament, sunt construite pentru a compacta orice suprafață. Aceste compactoare sunt o soluție excelentă dacă doriți să obțineți suprafețe plane, uniforme și foarte compacte, care nu vor ceda în timp.

Plăcile compactoare oferă o execuție extrem de precisă și sunt foarte versatile. Vă oferă posibilitatea de a le monta în orice poziție și de a le folosi în locuri greu accesibile. 

Concluzii

După cum ați putut observa, gama de atașamente pentru construcții SIMEX vă oferă versatilitate, fiabilitate și eficiență în muncă, indiferent de aplicație. 

Vă invităm să vizitați site-ul www.utilben.ro pentru a vedea întreaga ofertă de atașamente SIMEX care vă vor ajuta să deveniți mai profitabil.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )