campaign-notification campaign-notification

Top 5 cele mai populare branduri de tractoare din Romania

Publicat de UTILBEN11/09/2018

Tractorul este cel mai folosit utilaj în agricultură, așa că am realizat un studiu de caz pentru a afla care este cel mai folosit brand de tractoare de către agricultorii români.

Top 5 cele mai populare branduri de tractoare din România

 

Trimite-le prietenilor acest articol!

 

Tractorul este cel mai folosit utilaj în agricultură, așa că am realizat un studiu de caz pentru a afla care este cel mai folosit brand de tractoare de către agricultorii români. Tractorul este cu adevărat cel mai bun prieten al unui fermier. De la invenția acestui utilaj, sectorul agricol a cunoscut un progres răsunător. În prezent economia multor țări se bazează pe producția agricolă pentru generarea veniturilor. Tractoarele, spre deosebire de alte utilaje agricole, pot fi folosite ca utilaje multifuncționale, de la prelucrarea pământului, încărcător frontal, până la tractarea remorcilor. În general, agricultorii români rămân loiali unui brand de utilaje, dacă acesta se comportă bine și dă randamentul așteptat.

La acest studiu, au participat 133 de agricultori din toate zonele României. Iar aceasta este întrebarea la care au răspuns: Ce brand de tractor folosești?

 

Iată care sunt primele 5 branduri de tractoare utilizate în România:

 

Locul 5: Deutz-Fahr

image


Producătorul Deutz-Fahr și-a început activitatea în anul 1968, după o asociere între companiile Deutz și Fahr. În 1995, Deutz-Fahr s-a alăturat grupului italian SAME/Lamborghini. Compania se mândrește cu cea mai modernă fabrică de producție de tractoare din lume. Tractoarele Seria 6, Serial 7 și Seria 9 sunt produse în Germania, la cele mai înalte standarde de calitate.

Vezi tractoarele Deutz-Fahr din oferta UTILBEN:
image
 

Locul 4: Fendt

image


Fendt este un producător de tractoare bine-cunoscut, cu sediul în Germania. Compania produce mai multe utilaje agricole, între care mașini de balotat și combine de recoltat. Compania a fost înființată în 1937 și a pornit ca o afacere de familie. Utilaje erau produse de frații Fendt, cu ajutorul tatălui lor. Acum, compania este deținută de către AGCO.  Fendt produce o gamă largă de tractoare, cu o putere cuprinsă între 70 și 500 CP.

Vezi tractoarele Fendt din oferta UTILBEN:
image
 

Locul 3: New Holland

image
 

New Holland este un brand internațional, renumit pentru tractoare și alte utilaje agricole, cum ar fi cele de recoltat, pulverizatoare, echipamente de însămânțare și multe altele. Compania a fost înființată în anul 1985 în New Holland, Pennsylvania, iar acum are sediul în Torino, Italia. Inovația este un lucru important pentru New Holland. Compania a primit numeroase premii pentru acest lucru. Un exemplu elocvent este tractorul care funcționează pe bază de hidrogen, denumit NH2.

Vezi tractoarele New Holland din oferta UTILBEN:
image

 

Locul 2: Case

image


Această companie producătoare de tractoare agricole a luat naștere în 1984 și are o rețea extinsă de dealeri și distribuitori. Astăzi, această companie este bine-cunoscută pe piața tractoarelor pentru producția modelelor Magnum. Acest model a devenit unul dintre cele mai eficiente tractoare pentru agricultura de mari dimensiuni, datorită eficienței și consumului redus de combustibil. Compania Case este deținută de CNH și a fuzionat cu New Holland, devenind al doilea cel mai mare producător de echipamente agricole din lume.

Vezi tractoarele Case din oferta UTILBEN:
image

 

Locul 1: John Deere

image


John Deere și-a început producția de tractoare în anul 1918, cu tractoare de mari dimensiuni, cu 4 și 6 cilindri și cu o putere hidraulică mare. John Deere ocupă locuri fruntașe și în topurile internaționale de echipamente agricole. Compania americană a fost prima care a pus accent pe confortul din cabină și a introdus în dotările standard aerul condiționat și un sistem audio.

Vezi tractoarele John Deere din oferta UTILBEN:
image



Acesta este graficul cu răspunsurile celor intervievați:
image

 

Producția de tractoare este astăzi o industrie la scară largă, însă vine la pachet cu riscurile poluării și creșterii șomajului, pentru că un tractor înlocuiește forța de muncă umană. Multe companii, nu doar cele enumerate mai sus, investesc în producerea de tractoare avansate tehnologic și  în producția de tractoare mai prietenoase cu mediul.

 

Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )