campaign-notification campaign-notification

Top 5 cele mai populare branduri de tractor din ROMANIA

Publicat de UTILBEN11/09/2018

Tinând cont că cel mai popular utilaj și cel mai folosit în agricultură este tractorul, ne-am hotărât să realizăm un studiu de caz în care să aflăm care este cel mai folosit brand de tractor de câtre agricultorii Români.

Top 5 cele mai populare branduri de tractor din ROMANIA


Trimite-le prietenilor acest articol!

Tinând cont că cel mai popular utilaj și cel mai folosit în agricultură este tractorul, ne-am hotărât să realizăm un studiu de caz în care să aflăm care este cel mai folosit brand de tractor de câtre agricultorii Români. Tractoarele sunt intradevăr cei mai buni prieteni ai unui fermier. De la invenția acestora sectorul agricol a cunoscut un adevărat progres, în prezent economia multor tări stă la baza agriculturii. Tractoarele, spre deosebire de alte utilaje agricole pot fi folosite ca utilaje multifuncționale, de la prelucrarea pâmăntului, încărcător frontal, pâna la tractare remorcilor sau multe alte lucruri. În general agricultorii Români sunt loiali unui brand de utilaje dacă acesta se comportă bine și dă randamentul așteptat.

La acest studiu au răspuns un număr de 133 de agricultori din toate zonele ale Romaniei care au trebuit să răspund la următoarea întrebare: Ce brand de tractor folosești?. Care au fost preferințele acestora în alegerea unui brand de tractor preferat?

Care sunt top 5 cele mai utilizate branduri de tractor în România?

 

LOCUL 5 – Deutz - Fahr

image
Compania Deutz-Fahr a fost înființată în anul 1968, după o asociere între DEUTZ și FAHR. În 1995 Deutz-Fahr sa alăturat grupului italian SAME/Lamborghini. Aceștia se laudă cu cea mai modernă fabrică de producție de tractoare din lume. Tractoarele Seria 6, serial 7 și seria 9 sunt produse în Germania la cea mai înaltă calitate.

Vezi tractoarele Deutz-Fahr propuse de UTILBEN:
image
 

LOCUL 4 – Fendt

image
Fendt este un producător de tractoare bine-cunoscut, cu sediul în Germania. Compania produce mai multe utilaje agricole, cum ar fi mașinile de balotat, combinele de recoltat, etc. Aceasta compania a fost înființată în 1937, fiind o afacere de familia, utilaje fiind produse de către frații Fendt cu ajutorul tătalui lor. Acum compania este deținută de către AGCO.  Fendt au o gamă largă de tractoare într 70 și 500 CP.

Vezi tractoarele Fendt propuse de UTILBEN:
image
 

LOCUL 3 – New Holland

image
 

New Holland este un brand internațional renumit pentru tractoare și alte utilaje agricole cum ar fi cele de recoltat, pulverizatoare, echipamente de însămânțare și multe altele.

Compania a fost înființată în anul 1985 în New Holland, Pennsylvania, iar acum are sediul în Torino, Italia. Inovația este un lucru important pentru New Holland, aceștia primind numeroase premii pentru acest lucru. Aceștia au produs un tractor care funcționează pe bază de hidrogen, numit NH2.

Vezi tractoarele New Holland propuse de UTILBEN:
image

LOCUL 2 – Case

image
Această companie producătoare de tractoare agricole a luat naștere în 1984 și are o rețea extinsa de dealeri și distribuitori. Astăzi, această companie este bine cunoscută pe piața tractoarelor pentru producția modelelor Magnum, acest model devenind unul dintre cele mai eficiente tractoare pentru agricultura de mari dimensiuni datorită eficienței și consumului redus de combustibil.

Această companie este deținută de CNH și este îmbinată cu New Holland, devenind al doilea cel mai mare producător de echipamente agricole din lume.

Vezi tractoarele Case propuse de UTILBEN:
image

LOCUL 1 – John Deere

image
John Deere și-a început producția de tractoare în anul 1918, începând să producă tractoare de mari dimensiuni cu 4 și 6 cilindri și cu o putere hidraulică mare. John Deere ocupă locuri fruntașe și în topuri înternaționale de echipamente agricole. Aceștia au fost primii care au pus accent pe confortul din cabina, introducând aerul condiționat și difuzoarele din utilaj.

Vezi tractoarele John Deere propuse de UTILBEN:
image
Mai jos găsiți întregul graficul cu răspunsurile celor intervievați:
image

CONCLUZIE

Producția de tractoare este astăzi o industrie la scară largă, iar cu aceasta există dezavantajele poluării și șomajului. Multe companii precum cele enumerate mai sus au început deja să investească în tractoare viitoare care sunt mult mai avansate și mai eficiente decât tractoarele actuale, fiind în același timp ecologice și producătoare de energie prin utilizarea resurselor regenerabile.

Top 5 cele mai populare branduri de tractor din ROMANI


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )