Acasa  >   Second-Hand  >   Tractoare

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

John Deere (1142)
Claas (434)
Massey Ferguson (315)
New Holland (260)
Case (177)
Agco (1)
Case IH (5)
Caterpillar (2)
Deutz-Fahr (5)
Fendt (5)
Ferguson (1)
Hitachi (1)
JCB (52)
Kioti (41)
Kubota (29)
Manitou (1)
Steyr (1)
Valtra (6)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)

Tractoare Second Hand

Tractoare Second Hand atent selectionate din import fara riscuri, cu garantie. Oferim o gama larga de tractoare second hand si de accesorii pentru acestea. Iti oferim Tractoare second hand John Deere, Tractoare second hand New Holland, Tractoare second hand Class, Tractoare second hand Fendt, Tractoare second hand Massey Ferguson, Tractoare second hand Case IH, Tractoare second hand Deutz Fahr, Tractoare second hand Lamborghini, Tractoare second hand Kubota

 

Tractoare

Tractor Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

Tractoare de vanzare de la UTILBEN. Utilaje cu posibilitate de garantie, inspectie tehnica, service in toata Romania, finantare sau achizitii prin fonduri. UTILBEN iti furnizeaza o gama larga de utilaje agricole second hand: Tractoare de vanzare  Second hand,Incarcatoare telescopice Second hand,Combine Agricole Second hand, Combine Siloz Second hand, Remorci Agricultura Second hand, Utilaje de distribuit Îngrășăminte Autopropulsate Second hand.

Toate tractoarele de vanzare Second hand pot beneficia de garanție extra și de finanțare cu dobanda referentiala in maximum 48 de ore.

Ce este un tractor agricol?

Un tractor agricol este un vehicul conceput să livreze un efort de tracțiune ridicat, la viteza redusa. De regulă, acest utilaj este folosit în agricultură, la prelucrarea pământului sau pentru activități de remorcare și încărcare.

La ce se folosește un tractor?

Tractoarele au o gamă largă de activități la care pot fi folosite, printre acestea se numără: Prelucrarea pământului, cultivare, recoltare, transport, hrănirea animalelor și întreținerea spațiilor de locuit al acestora, secerare, întreținerea spațiilor verzi, lucru cu lemnul, deszăpezire, irigații, erbicidare, distribuit îngrășăminte, manipularea materialului.

Care este puterea unui tractor?

Ar trebui să fie factorul determinant în alegerea tractorului. Tractorul trebuie să aibă puterea necesară pentru a face față suprafeței pe care o vei lucra, dar și pentru alte activități dificile.

Care sunt tipurile de tractorare agricole?

  1. Tractoare compacte - sunt utilizate pentru lucrări de viticultură, pomicultură sau alte locuri înguste.
  2. Tractoare standard - sunt tractoare utilizate pentru terenuri medii sau de mari dimensiuni pentru arat, discuit, semănat sau tractat remorci.
  3. Tractor forestier - acestea sunt utilizate în pădure pentru lemne.
  4. Tractor de gazon - sunt tractoarele pentru întreținerea spațiilor verzi.
  5. Tractoare autonome - sunt tractoarele care pot fi controlate de la distanță
  6. Tractoare cu 2 roți sau motosape - Sunt tractoarele care ușoare de mici dimensiuni utilizate pentru arat, discuit, manipularea remorcilor pentru terenuri de mici dimensiuni.

Tractoare de vanzare second hand cu livrare rapidă de la UTILBEN.

Pret pentru tractoare de vanzare: Căutați prețuri pentru tractoare? Pe pagina Utilben, puteți găsi prețul tractorului, informații de achizitie in rate precum și informații detaliate despre tractor.

Ce accesorii pot sa instalez la un tractor agricol?

Principalele accesorii care pot fi folosite la un tractor sunt: pluguri, freze, rotosape, grape, combinatoare – cultivatoare, prășitoare, tocatoare furaj – resturi vegetale, cositori, mașini de tuns iarbă/gard viu, greble mecanice, prese baloți, semănători, plantatie, mașini de recoltat, masini de încorporat în sol îngrășăminte, mașini de împrăștiat îngrășăminte, pulverizator, remorci agricole, cisterne -vidanje, scarificator, lame, pluguri,freze de zăpadă, sărărițe, perii de măturat, încărcătoare frontale, retroexcavatoare, retrostivuitoare, burghiu de săpat gropi, braț de ridicare, încărcătoare forestiere, cupe transport, lamă de nivelare, despicator lemne, mașini de săpat șanțuri.

Care sunt cele mai populare branduri de tractoare?

Principalele branduri de tractoare sunt: Kioti, John Deere, Massey Ferguson Case, New Holland, Kubota, Fendt, Deutz Fahr, Claas.

×

Cum va putem ajuta?