campaign-notification campaign-notification

Tot ce trebuie sa stii despre un buldoexcavator nou Cukurova 885

Publicat de 27/06/2022

Descopera tot ce trebuie sa stii despre un buldoexcavator nou Cukurova 885 inainte de achizitie.

Un buldoexcavator nou pe cât de puternic, pe atât de econom, Cukurova 885

Acest buldoexcavator nou de la Cukurova impresionează constructorii, municipalitățile și fermierii deopotrivă prin adaptabilitatea de care dă dovadă. Este un buldoexcavator robust, cu roți inegale, care se pretează pentru construcții rezidențiale și nerezidențiale, lucrări de infrastructură și utilități, demolări sau chiar și agricultură.

Acest buldoexcavator nou Cukurova 885 este fiabil și capabil, apreciat la scară largă datorită unui set de trăsături specifice. Este genul de utilaj bun la toate, ce se adaptează oricăror condiții și oricărui tip de muncă. Este adaptabil și eficient, încorporând combinația ideală dintre forță și siguranță în muncă, precum și confort în operare.

Cele mai importante aspecte ale acestui buldoexcavator nou Cukurova 885

Ce motor are buldoexcavatorul

Echipat cu un motor Perkins Stage 5 de 100 CP, buldoexcavatorul Cukurova 885 respectă toate standardele de emisii în vigoare. Acesta constituie un avantaj considerabil în fața competitorilor. Legislația europeană este din ce în ce mai strictă și a impus și în România noi limitări în ceea ce privește emisiile de dioxid de carbon. Perkins este o companie subsidiară a Caterpillar, companie cu renume zona producției de motoare fiabile.

Cu ce tip de transmisie este echipat acest buldoexcavator

În varianta standard, buldoexcavatorul Cukurova 885 este echipat cu transmisie și osii marca ZF. Compania germană ZF Group este renumită pentru fabricarea de componente pentru diverse tipuri de vehicule. ZF Group are filiale în peste 40 de țări și reprezintă un etalon în materie de transmisii și șasiuri.

Ce pompa hidraulică se regăsește în dotările utilajului

Cukurova 885 este dotat cu pompă hidraulică Bosch, companie cu 135 de ani de inginerie de top. Tehnologia Bosch a ajuns la cel mai înalt nivel, compania având o reputație impecabilă la nivel mondial. În lista componentelor premium ale buldoexcavatorului Cukurova 885 se află și pompa de injecție marca John Deere. Acesta este un producător american cu 184 de ani de experiență în industrie.

Cât de manevrabil e acest buldoexcavator nou 

O trăsătură distinctivă a buldoexcavatorului Cukurova 885 este echilibrul aproape perfect în ceea ce privește distribuția greutății. Aceasta îi conferă un grad înalt de precizie în manevrare și siguranță în operare. Mai mult decât atât, Cukurova 885 este mult mai stabil la drum lung și în viraje, atunci când folosiți șoselele publice pentru a ajunge dintr-un șantier într-altul.

Cât de confortabil se poate lucra la bordul unui buldo Cukurova 885

Când vine vorba de confort, Cukurova 885 este de asemenea campion. Buldoexcavatorul este echipat cu un fotoliu ergonomic, dotat cu tetieră și cotiere. Joystick-urile ergonomice garantează o productivitate optimă. Atât acțiunile de încărcare, cât și cele de excavare sunt făcute cu ajutorul joystick-urilor. Astfel, operatorul depune un efort minim pentru un rezultat maxim. Rezultatul: precizie în execuție și o reală plăcere de a opera buldoexcavatorului Cukurova 885.

Bordul principal este rabatabil și aduce toate comenzile și butoanele la îndemâna operatorului, fără să fie nevoie să te întinzi după ele sau să depui un efort suplimentar. Bordul secundar este de mari dimensiuni, astfel încât informațiile afișate să fie ușor de citit.

Cât de facilă este mentenanța acestui buldoexcavator

Forma capotei îi permite operatorului un acces facil la componente, cilindrii hidraulici pot fi schimbați cu ușurință, iar mentenanța este astfel foarte ușoară. Punctele de gresare sunt bine izolate, astfel încât praful sau umezeala să nu-i afecteze buna funcționare. Atenția la detalii face ca timpii de mentenanță și service să fie mai lungi și, astfel, cheltuielile de întreținere să fie mai mici.

Ce consum are acest buldoexcavator nou

Acest buldoexcavator nou Cukurova 885 vă oferă un consum redus de combustibil, în timp ce motorul livrează o putere mare. Totodată, utilajul este prietenos cu mediul și ușor de întreținut. O adevărată plăcere pentru operator și un simbol al productivității în muncă.

Ce beneficii vă oferă UTILBEN la achiziționarea unui buldoexcavator nou Cukurova 885

UTILBEN este dealer oficial al utilajelor Cukurova și, prin acest parteneriat de succes, le poate oferi clienților beneficii unice:

  • Garanție standard de 2 ani
  • Livrare de pe stoc
  • Finanțare cu dobândă avantajoasă
  • Configurație full-option
  • Posibilitate de buy-back și rent to buy.

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )