campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Utilaje Noi  >   Buldoexcavatoare

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Pret (€)


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Rating (Rating)


Adancime de sapare (Meters)

Buldoexcavatoare Noi

Buldoexcavatoare NOI, Utiben va ofera buldoexcavatoare noi cu garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea acestora. UTILBEN sprijina si sustine afacerile active din Romania prin oferirea de servicii de finantare pentru achizitia de utilaje de constructiiUtilben este dealer oficial in Romania pentru buldoexcavatoare noi Cukurova.

Buldoexcavatoare

Buldoexcavator Noi

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000

Buldoexcavator nou de vânzare marca Cukurova. Buldoexcavatoarele noi pot fi achiziționate prin fonduri proprii, fonduri europene sau leasing. Oferim servicii de transport a utilajelor, cu asigurare, de la sediul UTILBEN la adresa specificată de cumpărător. În plus, oferim servicii de finanțare în maximum 48 de ore și poți beneficia de o dobândă preferențială.

buldoexcavator nou


La ce poți să folosești un buldoexcavator nou?

Un buldoexcavator nou Cukurova îndeplinește o gamă variată de activități: săpare, demolare, compactare, transport și manipulare materiale, piconare, forare, amenajare și întreținere terenuri, lucrări feroviare, pregătire suprafețe pentru pavaj, deszăpezire, reciclare asfalt.

Câte tone are un buldoexcavator nou?

Greutatea unui buldoexcavator nou Cukurova din gama Utilben este cuprinsă între 8 tone și 10 tone. Greutatea unui buldoexcavator nou trebuie aleasă în funcție de suprafața pe care se lucrează.

Ce putere are un buldoexcavator nou?

Buldoexcavatoarele noi Cukurova din gama Utilben au 100 de cai putere. În general un buldoexcavator nou care reușește să atingă o adâncime mare de săpare, are și un număr ridicat de cai putere.

Care este adâncimea de săpare a unui buldoexcavator nou?

Buldoexcavatoarele noi Cukurova poate săpa până la o adâncime de aproximativ 5.8 metri. Buldoexcavatoarele noi Cukurova sunt folosite cel mai frecvent pentru săpare și încărcare, astfel că adâncimea de excavare este o caracteristică esențială în decizia de cumpărare.

Ce accesorii și atașamente pot fi montate pe un buldoexcavator nou?

Unui buldoexcavator nou Cukurova îi putem atașa un număr mare de accesorii precum: cupă de excavare, cupă de taluzare, cupă de mixare, cupă de taluzare, multiprocesor, graifer, placă de compactare, foreză, picoane buldoexcavator, mulcer, cositoare, măturătoare stradală, nacelă, furci, lamă dozer, freză de asfalt, perie de asfalt.

 

 

×

Cum va putem ajuta?