campaign-notification campaign-notification

Tractoare noi Kioti Seria DK, alegerea potrivita pentru ferma ta

Publicat de 13/01/2022

tractoare noi, tractor nou, tractoare, tractor, tractoare Kioti, utilaje agricole, utilaje agricultura, tractor nou de vanzare, tractoare noi de vanzare

Daca lucrati in agricultura, sigur veti avea nevoie de tractoare noi Kioti seria DK - alegerea perfecta pentru orice ferma.

Producătorul de tractoare Kioti, cu o experiență de peste 70 de ani în domeniul agricol, este recunoscut pe plan mondial pentru fiabilitatea utilajelor furnizate. Fiind fabricate integral în Coreea de Sud, tractoarele din gama Kioti se deosebesc prin performanțele remarcabile, tehnologia inovatoare și adaptabilitatea de care dau dovadă. Aceste tractoare pot fi utilizate într-o varietate de domenii, precum cultura mare, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

Tractoare Kioti seria DK

Seria Kioti DK10 cuprinde o gamă de tractoare complet echipate, confortabile și pregătite pentru orice lucrare care necesită un utilaj compact și durabil. Cu o putere cuprinsă între 44 și 57 cai putere, aceste tractoare oferă performanțe impresionante și o manevrabilitate facilă.

Această gamă de tractoare Kioti seria DK include următoarele modele:

Dotări și beneficii ale tractoarelor Kioti seria DK:

1. Motor puternic și econom, Stage V

Tractoarele Kioti DK sunt echipate cu motoare puternice Daedong care îmbunătățesc eficiența consumului de combustibil, reducând în același timp nivelurile de zgomot. Mai mult decât atât, aceste motoare aderă normelor de poluare Stage V. Astfel,  tractoarele Kioti pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Cu aceste motoare ecologice Stage V, seria DK oferă o funcționare silențioasă, facilă și performanțe excelente.

Tractor nou

2. Transmisie hidrostatică

Transmisie hidrostatică oferă mai multă putere utilajului, ceea ce rezultă într-o productivitate garantată. Cele trei tipuri de transmisie (Hi/Mid/Low) cu pedale duble vă ajută să realizați activitățile zilnice mai eficient.

3. Pedale hidrostatice duble

Sistemul cu două pedale hidrostatice are un cuplaj simplu și facilitează și mai mult deplasarea înainte sau în marșarier a utilajului, iar controlarea vitezei devine mai ușoară.

4. Confort inegalabil și manevrabilitate de excepție

Cu ajutorul acestor tractoare, veți putea lucra în cele mai înguste zone, datorită cabinei pliabile și dimensiunilor compacte. Comenzile sunt poziționate convenabil pentru o funcționare lină. Tabloul de bord iluminat asigură o vizibilitate excelentă pe timp de zi sau pe timp de noapte. Scaunul ergonomic reglabil, cu suspensie Deluxe, permite operatorului să opereze confortabil și să lucreze cu ușurință, indiferent de operațiunile pe care le are de efectuat.

  • Volan înclinabil

Volanul înclinabil al tractoarelor Kioti DK reduce semnificativ efortul în timpul operării, astfel virajele frecvente sau pe o rază îngustă devin mai ușoare.

Accelerare facilă cu ajutorul pedalei hidrostatrice – atunci când pedala este cuplată, aceasta se sincronizează cu turația motorului. În acest fel, consumul de combustibil se reduce și facilitează utilizarea tractorului pentru numeroase sarcini utilitare și de încărcare.

Comenzi la îndemână – tractoarele Kioti DK sunt mai productive în orice aplicație datorită pedalelor HST duble.

  • Manetă simplă Joystick (model CAB)

Maneta joystick pentru încărcătorul frontal al tractorului este proiectată ergonomic, aceasta reprezentând o dotare standard a seriei DK CAB.

  • Blocare diferențial spate

Blocarea diferențialului este ușor accesibilă și oferă cea mai bună tracțiune pentru a vă ajuta să lucrați pe terenuri nisipoase și noroioase.

5. Priză de putere independentă hidraulică + priză de putere automată

Priza de putere independentă pe spate se cuplează ușor prin simpla rotire a unui buton. Un dispozitiv de blocare de siguranță împiedică pornirea motorului dacă întrerupătorul prizei de putere este lăsat pornit. Toate modelele sunt livrate standard cu o opțiune de priză de putere manuală sau automată. Când priza de putere automată este cuplată, aceasta se oprește automat atunci când comanda în 3 puncte este ridicată, eliminând expunerea la accesoriile în funcțiune.

6. Mentenanță ușoară

Întreținerea și repararea acestor tractoare din seria CS poate fi efectuată foarte ușor datorită design-ului inovativ al capotei. Aceasta are o deschidere de până la 60 grade care vă permite să accesați și să verificați cu ușurință punctele de service.

7. Durabilitate ridicată

Tractoarele din seria DK sunt printre cele mai compacte modele din gama Kioti, fiind construite din materiale foarte durabile. Utilajele sunt fabricate în întregime în Coreea de Sud, ceea ce asigură o calitate extraordinară a tuturor materialelor care intră în componența acestor tractoare. 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )