campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Utilaje Noi  >   Tractoare

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Pret (€)


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Rating (Rating)

Tractoare Noi

Tractoare NOI, Utiben va ofera tractoare noi cu garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea acestora. UTILBEN sprijina si sustine afacerile active din Romania prin oferirea de servicii de finantare pentru achizitia de utilaje agricole. Utilben este dealer oficial in Romania pentru tractoare noi Kioti si pentru tractoare noi Arbos.

 

Tractoare

Tractor Noi

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000

Tractor nou de vânzare marca Kioti. Tractoarele noi pot fi achiziționate prin fonduri proprii, fonduri europene sau leasing. Oferim servicii de transport a utilajelor, cu asigurare, de la sediul UTILBEN la adresa specificată de cumpărător. În plus, oferim servicii de finanțare în maximum 48 de ore și poți beneficia de o dobândă preferențială pentru tractorul tău marca Kioti.

tractor nou


La ce poți să folosești un tractor nou?

Un tractor nou Kioti poate fi folosit pentru o gamă variată de activități, printre acestea se numără: Prelucrarea pământului, cultivare, recoltare, transport, hrănirea animalelor și întreținerea spațiilor de locuit al acestora, secerare, întreținerea spațiilor verzi, lucru cu lemnul, deszăpezire, irigații, erbicidare, distribuit îngrășăminte, manipularea materialului.

Ce putere are un tractor nou?

Tractoarele noi Kioti din gama Utilben au o putere cuprinsă între 24 și 73 cai putere. În general un buldoexcavator nou care reușește să atingă o adâncime mare de săpare, are și un număr ridicat de cai putere.


Ce putere are un tractor nou?

Tractoarele noi Kioti din gama Utilben au o putere cuprinsă între 24 și 73 cai putere. În general un buldoexcavator nou care reușește să atingă o adâncime mare de săpare, are și un număr ridicat de cai putere.

Ce accesorii pot sa instalez la un tractor nou?

Unui tractor nou Kioti îi putem atașa un număr mare de accesorii precum: pluguri, freze, rotosape, grape, combinatoare – cultivatoare, prășitoare, tocatoare furaj – resturi vegetale, cositori, mașini de tuns iarbă/gard viu, greble mecanice, prese baloți, semănători, plantatie, mașini de recoltat, masini de încorporat în sol îngrășăminte, mașini de împrăștiat îngrășăminte, pulverizator, remorci agricole, cisterne -vidanje, scarificator, lame, pluguri,freze de zăpadă, sărărițe, perii de măturat, încărcătoare frontale, retroexcavatoare, retrostivuitoare, burghiu de săpat gropi, braț de ridicare, încărcătoare forestiere, cupe transport, lamă de nivelare, despicator lemne, mașini de săpat șanțuri.

×

Cum va putem ajuta?