campaign-notification campaign-notification

Tractoare noi Kioti Seria RX

Publicat de 23/03/2022

tractoare noi, tractor nou, tractoare, tractor, tractoare incarcator frontal, tractoare compacte

Seria RX a gamei de tractoare noi Kioti este definita prin fiabilitate, robustete si puterea oferita. Aflati mai multe:

Gama de tractoare noi Kioti seria RX - mai durabile, mai multe caracteristici, mai multă putere.

Tractoarele Kioti seria RX oferă operatorilor o experiență deosebită datorită cabinelor de lux care orefă confort excelent și siguranță în muncă. Aceste tractoare vin echipate cu siteme de climatizare controlată și cea mai mare capacitate de ridicare din clasa lor.

Seria Kioti RX din oferta Utilben cuprinde 3 modele de tractoare noi cu motoare Stage V de 73 cai putere:

1. Tractor KIOTI RX7330PC-EU

  • Greutate: 2795 kg
  • Putere: 73 CP
  • Capacitate ridicare în punctul de ridicare: 2256 kg
  • Viteză deplasare față: 0,17~37,86 km/h

2. Tractor KIOTI RX7330PC-EU cu încărcător frontal

  • Greutate: 2795 kg
  • Putere: 73 CP
  • Capacitate ridicare în punctul de ridicare: 2256 kg
  • Viteză deplasare față: 0,17~37,86 km/h

3. Tractor KIOTI RX7330PC-EU cu încărcător frontal și tiranți frontali

  • Greutate: 2795 kg
  • Putere: 73 CP
  • Capacitate ridicare în punctul de ridicare: 2256 kg
  • Viteză deplasare față: 0,17~37,86 km/h

Care sunt dotările și beneficiile acestor tractoare:

Viteza de deplasare impresionantă

Sistemul de transmisie se remarcă prin eficiență, oferind viteze maxime de deplasare de până la 38 km/h.

Motor diesel ecologic Stage V

Motorizarea acestor tractoare îmbunătățește eficiența consumului de combustibil și reduce nivelurile de zgomot. Cu aceste motoare econome li ecologice Stage 5, seria RX oferă operatorului un mediu de lucru silențios și putere crescută.

24 x 24 T/M complet sincronizat

24F & 24R T/M (cu treaptă de viteză lentă) oferă operatorului o gamă variată de viteze pentru diverse sarcini.

Inversor T/M

Inversorul T/M din dotarea tractoarelor Kioti seria RX asigură o schimbare lină a treptelor de viteză în timpul operării cu angrenaje 24F-24R.

Compensare cuplu

Aceasta îi permite motorului să mențină un cuplu constant și stabil în orice condiții de lucru.

Design robust

Tractoarele din această serie se bucură de un designul al capotei care oferă operatorului o vizibilitate excelentă. De asemenea, vă permite accesul rapid și convenabil pentru întreținerea utilajului.

Supapă hidraulică și joystick la distanță

Supapele hidraulice duble la distanță de tip Add-on sunt montate în spate partea din spate și sunt compatibile cu o varietate de accesorii și atașamente. Sistemul hidraulic montat în mijloc și joystick-ul cu o singură manetă pentru operațiunile încărcătorului reprezintă dotări standard ale seriei RX.

Faruri de proiecție și lampă de lucru

Cu ajutorul farurilor de proiecție LED și lampei de lucru, operatorul va lucra în condiții de siguranță maximă și cu mai mare ușurință după apusul soarelui, datorită câmpului vizual îmbunătățit.

Cilindru de ridicare hidraulic extern

Tractoarele Kioti din seria RX sunt echipate cu doi cilindri de ridicare hidraulici externi care facilitează mentenanța și măresc capacitatea de ridicare până la 2.020 kg (66 CP) sau 2.195 kg (73 CP) de la punctul de ridicare (610 mm).

Sistem de asistență la viraj

Kitul opțional de asistență la viraj va reduce automat turația motorului cu 10% atunci când operatorii vor vira brusc. Această caracteristică reduce efortul operatorului la virare, asigurând mai multă precizie în muncă și reducând consumul de combustibil.

Tempomat priză de putere

Motorul acestor tractoare noi poate fi setat cu o singură comandă pentru a menține turația constantă. Scopul este de a maximiza eficiența muncii. Atunci când este activată, operatorul poate modifica turația motorului prin simpla apăsare a unui comutator pentru a crește sau a reduce turația.

Rezervor de combustibil

Realimentarea frecventă nu este necesară la tractoarele RX datorită rezervorului de combustibil de la 85 (modele ROPS) la 95 (modele cabină) care va asigura ore de lucru productive fără întrerupere. O funcție suplimentară de avertizare include o lampă indicatoare de combustibil în tabloul de bord și un semnal sonor pentru a nu rămâne accidental fără combustibil.

Tablou de bord LCD cu lampă ECO

Display-ul LCD al tabloului de bord îi oferă operatorului posibilitatea de a monitoriza toate funcțiile și parametrii utilajului, precum viteza, eficiența consumului de combustibil și modulul ecologic.

Scaun cu suspensie pneumatică (dotare opțională)

Fotoliul operatorului este prevăzut cu suspensie pneumatică Grammer. Acasta vă asigură că fiecare lucrare va fi realizată de un operator care beneficiază de un confort deosebit, chiar și după ore lungi de muncă. Focusul acestuia va fi realizarea unei lucrări calitative. 

Sistem de aer condiționat

Sistemul de răcire și încălzire asigură operatorului condiții de lucru optime pentru operator pe tot parcursul anului.

Cabină Deluxe 

Seria RX oferă vizibilitate maximă și confort excelent, iar comenzile sunt amplasate ergonomic. Manetele de comandă sunt colorate pentru a reduce la minimum oboseala operatorului.

Manetă de ridicare externă (numai cabină)

Comutatorul de reglare a nivelului facilitează montarea/demontarea. În timpul manevrării comutatorului de ridicare, alte funcții sunt comutate la starea de blocare de siguranță pentru prevenirea accidentelor.

Gardă la sol mare

Garda la sol maximă de 440 mm (73 CP) sau 420 mm (66 CP) ajută la operarea facilă pe teren neuniform / accidentat.

Priză de putere independentă hidraulică

Priza de putere spate standard se cuplează ușor prin simpla apăsare a unui buton. Un dispozitiv de blocare de siguranță împiedică pornirea motorului atunci când comutatorul prizei de putere este lăsat pornit. Toate modelele de tractoare RX sunt echipate standard cu o opțiune de priză de putere care poate fi selectată manual sau automată. Când priza de putere automată este cuplată, aceasta se oprește automat atunci când comanda în 3 puncte este ridicată, eliminând expunerea la accesoriile în funcțiune.

Încărcător frontal

Toate modelele de tractoare noi Kioti seria RX pot fi echipate cu încărcător frontal cu un sistem universal de montare rapidă care facilitează atașarea cupei. Un suport de parcare încorporat pe încărcătorul frontal asigură conectarea rapidă și ușoară. Încărcătorul utilizează sistemul hidraulic al tractorului, dispune de o singură manetă de comandă cu flotor și este echipat cu un indicator de nivel al cupei.

Dacă ai nevoie de un tractor nou fiabil, apelează la Kioti

Kioti este lider internațional în domeniul utilajelor agricole cu o experiență impresionantă de 74 de ani în producția de utilaje agricole. Fabricat 100% in Coreea. Tractoarele KIOTI pot fi configurate în funcție de lucrările la care vreți să le folosiți:

  • Calitatea PREMIUM a componentelor produse integral în Coreea de Sud: Tractoarele KIOTI sunt echipate cu motoare puternice, care eficientizează orice muncă agricolă.
  • Tractoarele KIOTI au motoare cu norma de emisii STAGE V: În conformitate cu noile prevederi în ceea ce privește clasa de emisii de CO2. Așadar utilajele KIOTI pot fi înscrise în circulație fără nicio problemă.
  • Garanția standardde până la 5 ani: Pentru tractoarele de 25-40 CP, garanția standard este de 3 ani, iar pentru tractoarele de 45-73 CP, garanția standard este de 5 ani.
  • Transmisiile hidrostatice: Transmisia hidrostatică a acestora minimizează efortul necesar pentru a face viraje repetitive și în spații restrânse.
  • Stoc de utilaje și piese de schimb: Alături de utilajele furnizate prin UTILBEN de către KIOTI, veți putea beneficia și de un stoc cuprinzător de piese și atașamente fabricate în totalitate în Coreea de Sud.

Vă invităm să vedeți întreaga gamă de tractoare Kioti pe siteul nostru: https://www.utilben.ro/utilaje-noi/tractoare/brand-kioti-713


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )