campaign-notification campaign-notification

Cum vă ajută tractoarele Kioti în pomicultură și viticultură

Publicat de Utilben24/05/2021

tractoare viticole, tractoare pomicultură, tractoare Kioti, tractoare compacte, tractor pomicultura, tractor hortocultură

Kioti este ajutorul perfect pentru detinatorii de livezi si culturi de vita de vie. Afla mai multe despre beneficiile utilizarii lui!

tractoare compacte KIOTI

Dacă sunteți fermier și dețineți o livadă de pomi fructiferi sau o cultură de viță de vie, știți foarte bine cât de multă muncă trebuie depusă pentru întreținerea acestora. Iar munca este cu atât mai dificilă dacă nu aveți un utilaj fiabil care să vă ajute să vă îndepliniți sarcinile mai rapid și mai ușor.

Dorim să vă ajutăm să deveniți mai eficient în pomicultură și viticultură, așadar vă aducem cu o gamă de utilaje noi, marca KIOTI.

Mai exact, noile tractoare compacte KIOTI.

Kioti tractoare compacte

În pomicultură și viticultură, trebuie să realizați diverse lucrări de pregătire a terenului și de întreținere a culturilor. Aceste lucrări au scopul de a vă ajuta să obțineți o producție mai mare. Iar pentru putea a desfășura aceste activități, veți avea nevoie de tractoare și de alte tipuri de utilaje performante care se potrivesc fiecărui tip de cultură. 

Tractoarele utilizate de obicei în pomicultură și viticultură sunt tractoare cu puteri cuprinse între 20 și 90 CP. Iar, pentru a putea pătrunde în cadrul acestor culturi fără a cauza pagube, veți avea nevoie de tractoare cu cu ecartament îngust. Aceste tractoare sunt configurate astfel încât să poată fi utilizate împreună cu o multitudine de implemente special create pentru pregătirea terenului, pentru săparea gropilor, combaterea bolilor și a dăunătorilor, sau pentru sporirea productivității muncii agricole. 

Tractoarele compacte de la KIOTI înglobează aceste caracteristici esențiale datorită dimensiunilor reduse, motoarelor puternice și diversității de atașamente care pot fi instalate. Tractoarele KIOTI pot fi folosite în aplicarea tratamentelor în agregate cu ajutorul atomizoarelor de erbicidat. Acestea se instalează în partea din spate a tractorului și sunt acționate de la priza de putere a tractorului. Soluția de erbicidat se introduce în atomizor, fiind ulterior pulverizata pe plante pentru a preveni apariția bolilor și dăunători.

Kioti in pomicultura

Care sunt principalele beneficii ale utilizării tractoarelor KIOTI în pomicultură și viticultură:

  • Tractoarele KIOTI sunt ușor manevrabile datorită direcției hidrostatice. Această dotare vă ajută atunci când vreți să faceți o manevră de întoarcere a utilajului într-un spațiu îngust, precum spațiile din solarii, zonele dintre rândurile de viță de vie sau între pomii fructiferi.
  • Aceste tractoare compacte se pliază perfect pentru orice tip de cultură datorită diversității de utilaje oferite de KIOTI. Tractoarele KIOTI pot fi cu sau fără cabina, cu sau fără încărcător frontal, cu ecartament îngust, cu roți agricole sau roți pentru gazon.
  • În interiorul unui tractor marca KIOTI vă veți simți întotdeauna confortabil și în siguranță, astfel activitățile realizate cu aceste tractoare devin foarte plăcute. Manetele și pedalele sunt foarte bine poziționate, oferindu-vă astfel posibilitatea de a opera tractorul fără niciun fel de dificultate.
  • Aceste tractoare sunt puternice cu un sistem de tracțiune 4x4. Astfel, cu tractoarele KIOTI veți putea lucra ușor chiar și în cele mai dificile zone, precum terenurile în pantă, terenurile aflate pe dealuri, și veți putea duce la bun sfârșit sarcini diverse.
  • Veți putea utiliza o mare varietate de implemente agricole care se pretează pentru activitățile din domeniul pomiculturii, viticulturii sau legumiculturii. Spre exemplu, veți putea atașa implemente pentru:
    • pregatirea terenului: pluguri, discuri, freze simple sau cu palpator
    • tocătoare pentru resturi vegetale
    • mașini de administrat îngrășăminte
    • atomizoare pentru efectuarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor,
    • burghie pentru sapatul gropilor,
    • retro-excavatoare pentru săpat șanțuri,
    • remorci pentru transportul fructelor și legumelor.

 

Toate aceste aspecte demonstrează că tractoarele KIOTI sunt cele mai potrivite pentru lucrările dvs. de pomicultură, viticultură și nu numai.

Vă invităm să vedeți intreaga gama de tractoare KIOTI.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )