campaign-notification campaign-notification

Tractor nou Kioti RX 7330 tot ce nu stii despre el

Publicat de 28/09/2022

tractor nou, tractor, tractoare noi, tractoare de vanzare, tractoare incarcator frontal, utilaje agricole

Un tractor nou care va face ca orice activitate agricola sa fie realizata la standarde inalte de calitate.

Vă prezentăm un tractor nou care impresionează prin putere, fiabilitate și robustețe, Kioti RX 7330

Acest tractor nou aparține gamei de tractoare Kioti seria RX, utilaje ce oferă le permit operatorilor să lucreze mult mai eficient și confortabil. Tractoarele RX sunt echipate cu cabinel de lux ce orefă un grad înalt de confort și siguranță sporită în muncile agricole. Mai mult decât atât, aceste tractoare vin echipate cu siteme performante de climatizare controlată și cea mai mare capacitate de ridicare din clasa lor.

Tractorul RX 7330 vă va ajuta în aproape orice muncă agricolă datorită motorului puternic și dotărilor sale. Tractorul este echipat cu încărcător frontal și tiranți frontali.

Dotări și avantaje ale modelului de tractor nou Kioti RX 7330

Motor diesel puternic și ecologic Stage V

Una din principalele componente ale acestui tractor este motorul diesel de 73 cai putere. Acesta are o capacitate cilindrică de 2.345 centimetri cubi și ajunge la 2.600 rotații pe minut. Motorul cu 4 cilindri în linie este configurat în așa fel încât să ofere performanțe impresionante, cât și un consum redus de combustibil. 

Rezervorul de combustibil al acestui tractor nou este de 95 litri, iar debitul asigurat de sistemul hidraulic este de 73 litri pe minut. Transmisia tractorului Kioti RX 7330 este power shuttle, iar viteza maximă pe care o poate atinge e de 38 kilometri pe oră.

Confort și siguranță în operare

Tractorul Kioti 7330 reprezintă întruchiparea confortului datorită cabinei premium. Aceasta e dotată cu o instalație performantă de climatizare, comenzi intuitive și scaun ergonomic. Toate aceste dotări vă asigură tot confortul de care aveți nevoie, indiferend de mediul de lucru. Scaunul ergonomic cu suspensie și complet reglabil permite operatorului să își desfășoare activitatea ușor și confortabil. Kioti RX 7330 PC este recunoscut pentru forța impresionantă de muncă și pentru versatilitatea sa.

Mai mult decât atât, acest model de tractor nou oferă o siguranță foarte bună mulțumită configurației ingenoioase. Acest model este echipat cu frâne cu disc umed, centură de siguranță reglabilă, faruri, lumini de siguranță și servodirecție hidrostatică.

Adaptabilitate fără egal

Tractorul Kioti RX7330PC-EU vă oferă posibilitatea de a îndeplini unui număr mare de sarcini în aplicații diverse. Poate fi folosit pentru arat, semănături, activități viticole sau pentru manipularea materialelor în fermă. 

Un tractor de încredere

Kioti RX7330PC-EU are 4x6 viteze și diferențiat blocabil pe axa spate. Priza de putere din spate este, de asemenea, cuplată cu ușurință prin simpla apăsare a unui buton.

Design simplificat

Designul capotei îmbunătățește semnificativ vizibilitatea operatorului și permite accesul convenabil pentru întreținerea tractorului.

Dotări standard la nivelul dotărilor de tip premium:

1. Scaun cu suspensie pe aer

Scaunul operatorului cu suspensie pe aer este proiectat ergonomic, complet reglabil și îi permite operatorului să lucreze și să se deplaseze confortabil, indiferent de sarcină.

2. Transmisie Power Shuttle

Transmisia power shuttle permite o schimbare lină și ușoară în mișcare. Maneta Power Shuttle asigură o operare ușoară în ambele direcții de mers, fără a apăsa pedala de ambreiaj.

3. Cel mai bun raport putere / greutate

Tractoarele de înaltă performanță din seria RX îmbină o greute optimizată cu un motor turbo marca Daedong pentru a oferi puterea de care aveți nevoie pentru a vă finaliza lucrările.

4. Caracteristici premium și confort inegalabil

Cabina cu design ergonomic are în componența sa un scaun cu suspensie de lux, un parbriz panoramic cu ștergător față și un sistem avansat de aer condiționat și încălzire.

5. 2 Supape standard spate

Două supape standard care permit utilizarea unei varietăți de atașamente.

PTO AUTO

Când priza de putere automată este cuplată, priza de putere se va opri atunci când comanda în 3 puncte este ridicată, eliminând expunerea la atașamentele aflate în funcțiune.

Dimensiuni și greutate

Dimensiunile tractorului Kioti sunt: 3.715 milimetri lungime, 1.960 de milimetri lățime și 2.655 de milimetri înălțime. Este, așadar, un  tractor compact, ideal pentru zonele greu accesibile. Garda la sol este de 440 de milimetri, ceea ce face ca acest tractor să se comporte ireproșabil chiar și pe teren accidentat sau noroios. Șanțurile, gropile sau denivelările devin astfel floare la ureche pentru tractorul Kioti RX7330PC-EU.

Tractorul Kioti RX7330PC-EU cântărește 2.795 de kilograme, așadar este un utilaj agil și ușor de manevrat. Raza sa de întoarcere este de 3.370 de milimetri. Modelul RX7330PC-EU furnizat de UTILBEN este dotat cu încărcător frontal și tiranți. Încărcătorul frontal vă permite să ajungeți la o înălțime de 3.400 de milimetri și vă asigură un unghi de descărcare de 47 de grade. Cupa are o capacitate de 0,6 metri cubi și are o lățime de 2.130 de milimetri, ceea ce vă asigură un grad ridicat de productivitate.

Tractoarele Kioti în oferta UTILBEN

Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare noi Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

Parteneriatul dintre UTILBEN și Kioti vă oferă beneficii unice și cele mai bune soluții agricole. Garanție de până la 5 ani în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca, București și Iași, precum și o ofertă preferențială de finanțare cu dobândă zero!

Producătorul sud-coreean Kioti are o experiență de 74 de ani în domeniul echipamentelor agricole și este sinonim cu inovarea și performanța. 

Aveți nevoie de un tractor puternic și rezistent, care să facă față cu brio lucrărilor agricole sau zootehnice? Modelul Kioti RX7330PC-EU este un utilaj care vă asigură o forță impresionantă de muncă, ușurință în operare și mentenanță facilă.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )