campaign-notification campaign-notification

Cele mai eficiente utilaje de inchiriat pe timp de iarna

Publicat de UTILBEN22/11/2023

utilaje de inchiriat, utilaje de inchiriat iarna, utilaje deszapezire, deszapezire, eliminarea zapezii, indepartarea zapezii

Descopera principalele utilaje de inchiriat care te vor ajuta in operatiunile de deszapezire.

Chiar în sezonul rece, există multe companii de construcții care încă au operațiuni în desfășurare. În funcție de natura activităților pe care le întreprindeți, s-ar putea să aveți nevoie de anumite utilaje pentru lucrările de iarnă. Pentru multe companii, acest lucru înseamnă închirierea a una sau mai multe echipamente sau atașamente care pot fi folosite chiar și în condiții dificile, precum în ger sau zăpadă.

De ce aveți nevoie de utilaje pe timp de iarnă

Închirierea de echipamente pe timp de iarnă vă poate ajuta în operațiuni precum deszăpezirea spațiilor publice. Când zăpada și gheața se adună pe drumurile publice, alei, parcări și trotuare, veți avea nevoie de utilaje de închiriat care pot ridica, transporta, descărca, împinge și elimina zăpada, curățând eficient zonele afectate. 

Avantajele acestor utilaje de închiriat pe timp de iarnă

Închirierea de echipamente pentru sarcinile specifice iernii oferă mai multe avantaje, printre care:

Costuri reduse

Închirierea este una dintre cele mai rentabile modalități de a utiliza echipamentele necesare. Dacă vei închiria utilaje de la UTILBEN, vei beneficia de o rată lunară fixă și deductibilă integral, care nu va presupune niciun fel de cheltuieli adiționale.

utilaje de inchiriat

De întreținerea utilajelor închiriate ne ocupăm noi

Nu veți avea costuri neprevăzute cu întreținerea utilajelor închiriate. Toate reviziile și costurile aferente unor eventuale reparații sunt suportate de UTILBEN. De asemenea, nu veți avea nici costuri asociate cu personalul necesar întreținerii utilajului. Iar, în perioadele de inactivitate, nu veți avea grija utilajului. Nu va fi nevoie să vă ocupați cu mentenanța, depozitarea sau siguranța acestuia.

Folosiți utilajul doar la nevoie

Dacă doriți să închiriați un utilaj doar pe perioada iernii, nu e nicio problemă. Veți putea închiria echipamentul dorit doar pentru perioadele în care aveți nevoie de el, în funcție de natura proiectului întreprins. Astfel, nu va mai fi necesar să aveți un spațiu dedicat pentru depozitare sau să vă ocupați cu întreținerea utilajului în perioadele de nefuncționare. 

Vreți să aflați care sunt toate avantajele închirierii unui utilaj de la UTILBEN? Le veți găsi în articolul nostru: “Închiriere sau leasing, ce alegi când ai nevoie de utilaje

Există mai multe multe categorii de utilaje pe care le puteți închiria pe timp de iarnă. Vă prezentăm principalele echipamente care vă vor ajuta în operațiunile efectuate iarna.

Tipuri de utilaje de închiriat pe timp de iarnă

buldoexcavatoare de inchiriat

Buldoexcavatoare de închiriat

Buldoexcavatoarele sunt utilaje foarte ușor de manevrat, fiind ideale pentru chiar și pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil sau din diferite spații publice. Acestea pot manipula sarcini grele, precum zăpadă umedă, datorită roților mari care pot circula cu ușurință pe drumurile înzăpezite. De aseenea, cabina operatorului oferă o vizibilitate foarte bună, motoarele puternice și cuplul le permite să deplaseze cu ușurință. Așadar, aceste utilaje pot fi manevrate ușor și rapid înainte și înapoi, ceea ce înseamnă că se pretează pentru deszăpezirea spațiilor aglomerate. 

Puteți utiliza diverse atașamente pentru îndepărtare a zăpezii pe un buldoexcavator, precum lame de zăpadă, freze de zăpadă sau pluguri. Acestea pot fi folosite în diferite proiecte pe tot parcursul anului, în orice condiții meteo și pentru orice lucrare.

Miniîncărcătoare de închiriat

Miniîncărcătoarele sunt ideale pentru lucrările din timpul iernii. Acestea pot face viraje strânse și pot folosite în spații înguste în care buldoexcavatoarele sau alte utilaje mai mari nu pot ajunge, cum ar fi trotuarele și parcările aglomerate. Miniîncărcătoarele pe roți sunt utilaje compacte și versatile cu o bună tracțiune în zăpadă și care pot fi echipate cu diverse atașamente, transformându-le în echipamente eficiente pentru îndepărtarea zăpezii.

Miniîncărcătoare pe șenile de închiriat

Miniîncărcătoarele pe șenile sunt o alegere excelentă pentru flota de echipamentele de iarnă dacă trebuie să curățați terenuri denivelate sau moi de zăpadă. Un miniîncărcător pe șenile oferă o tracțiune excelentă pe suprafețe alunecoase și poate muta un volum mare de zăpadă într-un timp scurt datorită capacității sale mari de ridicare.

incarcatoare frontale de inchiriat

Încărcătoare frontale de închiriat

Unul dintre cele mai puternice utilaje de închiriat pe timp de iarnă penru deszăpezire este încărcătorul frontal. Cu o forță de împingere și de ridicare fără egal, încărcătoarele frontale sunt de departe cel mai eficient utilaj pentru această sarcină. Spre deosebire de miniîncărcătoare sau buldoexcavatoare, încărcătoarele frontale se presează cu precădere în spațiile mari acoperite cu zăpadă, pe drumurile publice sau în zonele acoperite cu cantități mari de zăpadă. Aici, aceste utilaje sunt cele mai eficiente datorită puterii lor excepționale și capacității mari de ridicare. Însă, nu veți putea folosi aceste echipamente în spații înguste, precum alei, trotuare, parcări mici sau alte spații publice aglomerate.

Utilaje de închiriat pentru deszăpezire din portofoliul UTILBEN

În oferta noastră, veți putea găsi mai multe categorii de utilaje disponibile pentru închiriere care vă vor putea ajuta să înlăturați zăpada. Aici includem buldoexcavatoare de închiriat, miniexcavatoare de închiriat și încărcătoare frontale de închiriat

Atașamente pentru deszăpezire

Pentru a elimina zăpada, alături de aceste utilaje, veți avea nevoie de diverse atașamente instalate pe aceste echipamente:

  • Freze de zăpadă
  • Pluguri de zăpadă
  • Lame de zăpadă
  • Sărărițe

În portofoliul UTILBEN, veți găsi toate aceste atașamente pentru lucrări publice, ideale pentru deszăpezire, disponibile pentru achiziționare.

Concluzii

Așadar, există o varietate de utilaje de închiriat disponibile pe care le puteți utiliza pe timp de iarnă pentru a efectua diverse lucrări și pentru a realiza operațiunile de deszăpezire. Vă așteptăm la sediile UTILBEN Cluj, Iași și București pentru a vedea gama de utilaje de închiriat disponibile și pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul potrivit pentru lucrările dvs.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )