campaign-notification campaign-notification

Utilaje Furate UTILBEN. ATENTIE

Publicat de UTILBEN27/03/2024

utilaje furate, utilaje furate utilben, utilaje constructii furate, utilaje noi furate, Ionuț-Florin Tomoioagă,Tomoioagă, Tomoioaga. Florin Tomoioaga, P&H Autotrasporti Internazionali SRL

Utilaje furate UTILBEN, UTILBEN a închiriat 6 utilaje firmelor P&H Autotrasporti Internazionali SRL și Katecargo Transport SRL, administrate de Ionuț-Florin Tomoioagă, din Vișeu de Sus, Maramureș. Acesta nu ne-a mai plătit chiria pentru utilaje, așa că am solicitat înapoierea lor.

Ajută-ne să găsim utilajele care ni s-au furat

UTILBEN are 18 ani de experiență în industrie, perioadă în care am ajutat sute de antreprenori români să își dezvolte afacerile prin intermediul utilajelor, tehnologiei și serviciilor pe care le furnizăm. Inevitabil, în acești 18 ani, ne-am intersectat și cu oameni lipsiți de etică și de principii morale. Unul dintre acești oameni este Ionuț Florin Tomoioagă, din Vișeu de Sus, județul Maramureș, administratorul firmelor P&H Autotrasporti Internazionali SRL și Katecargo Transport SRL 

L-am întâlnit pe Ionuț Florin Tomoioagă în anul 2022, când a închiriat 3 utilaje de la noi. Inițial, părea de bună credință, întrucât și-a achitat la timp chiria pentru utilajele pe care i le-am împrumutat. A mai închiriat 3 utilaje de la noi și a ajuns la un total de 6. Lista este următoarea:

  • Stivuitor telescopic Faresin
  • Buldoexcavator Cukurova 888
  • Miniexcavator Sunward 25UF
  • Pompă de șapă Putzmeister M760
  • Pompă de șapă Putzmeister M740
  • Pompă de șapă Putzmeister M740

 

Din ianuarie 2023, Ionuț-Florin Tomoioagă nu ne-a mai plătit facturile pentru chiria utilajelor, respectiv la puțin timp după ce i-am închiriat 3 pompe de șapă. Așa că i-am trimis adrese de notificare juridică, iar contractul de închiriere a fost reziliat. În luna decembrie a anului 2023, l-am informat pe Ionuț-Florin Tomoioagă că dorim să ne recuperăm utilajele, însă acesta a refuzat să ni le returneze.

În ianuarie 2024, am mers personal să ne recuperăm utilajele de la sediile firmelor lui Ionuț-Florin Tomoioagă, însă am fost împiedicați să facem asta. Între timp, sistemele de monitorizare montate pe utilajele noastre au fost distruse, așa că localizarea este acum imposibilă.

Din informațiile pe care le avem, utilajele au fost subînchiriate altor firme, deși contractul interzice asta. Pentru că nu am putut rezolva situația pe cale amiabilă, ne-am văzut nevoiți să depunem o plângere penală sub acuzația de abuz de încredere.

UPDATE 29.03.2024 - Recuperare Buldoexcavator

Între timp, am reușit să ne recuperăm stivuitorul telescopic Faresin și buldoexcavatorul Cukurova 888. Prin urmare, încă suntem în căutarea următoarelor utilaje, cu seriile aferente:

  • Miniexcavator Sunward SWE 25UF - SN: SWE25UF02137
  • Pompă de șapă Putzmeister M760 - SN: WPUM766HSN2017619
  • Pompă de șapă Putzmeister M740 - SN: WPUM745DSN2017661
  • Pompă de șapă Putzmeister M740 - SN: WPUM745DSN2017662

Update 21.03.2024 - Unde au fost văzute utilajele

Miniexcavatorul Sunward SWE 25UF a fost văzut ultima oară pe strada Nucului din Borșa, județul Maramureș.

O pompă de șapă a fost văzută ultima oară pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii, județul Cluj.

Două pompe de șapă au fost văzute ultima oară pe strada Odei din Sectorul 4, București.

Am început campania de informare asupra furtului de utilaje la mijlocul lunii martie, iar răspunsul comunității a fost prompt. Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să recuperăm 2 utilaje și ne-au oferit informații care ne-au permis să aflăm mai multe despre Ionuț-Florin Tomoioagă. Acesta a înșelat mai mulți oameni și chiar există plângeri pe numele lui pentru furtul unor utilaje.

Conform surselor noastre, Ionuț-Florin Tomoioagă face parte dintr-un grup infracțional organizat care se ocupă cu furturi. Rețeaua operează în România, Italia și Franța, iar mai mulți membri ai acesteia se află sub urmărire penală sau sunt deja în închisoare.

Am încercat în nenumărate rânduri să rezolvăm situația pe cale amiabilă și am purtat discuții telefonice și pe WhatsApp săptămânal cu Ionuț-Florin Tomoioagă, însă acesta nu a făcut altceva decât să tragă de timp și să ne mintă.

Dacă vă aflați printre victimele lui Ionuț-Florin Tomoioagă, prin firmele P&H Autotrasporti Internazionali SRL și Katecargo Transport SRL, vă sfătuim să urmați acești pași legali:

  • Discutați cu un avocat specializat în dreptul penal
  • Formulați o plângere penală împotriva făptuitorului
  • Depuneți plângerea penală la Parchet, întrucât procedura este mai rapidă decât dacă depuneți plângere penală la Poliție
  • Dacă ați depus deja plângere penală la Poliție, vă rugăm să ne furnizați numărul de dosar
  • După ce ați primit numărul dosarului de la Parchet, vă rugăm să ni-l comunicați
  • La rândul nostru, vă vom comunica numărul dosarului nostru
  • Prin acest schimb de informații, putem depune o adresă la dosar prin care să menționăm că există și alte plângeri penale ale altor păgubiți
  • Prin conectarea acestor dosare, avem mai multe șanse de câștig împreună

 

Oferim 1.000 de euro pentru orice informație care ne va conduce la unul dintre utilajele furate de Ionuț-Florin Tomoioagă. Dă-ne un mesaj sau un telefon la numărul 0723 535 444 și ajută-ne să ne recuperăm utilajele!

 
utilaje FURATE

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )