campaign-notification campaign-notification

Utilaje noi pentru constructii de la Atlas si Weycor care va vor aduce profit garantat

Publicat de 01/04/2022

utilaje noi pentru constructii, utilaje noi, utilaje noi constructii, utilaje constructii, utilaj constructii, incarcator frontal, cilindri compactori, excavatoae

Weycor si Atlas aduc pe piata romaneasca o gama de utilaje noi pentru constructii care se disting prin performante ridicate si fiabilitate.

Lucrările din construcții devin mai productive cu ajutorul gamei de utilaje noi pentru construcții Atlas și Weycor

Compania germană Atlas Weyhausen este recunoscută la nivel mondial pentru fabricarea unor utilaje noi pentru construcții de excepție. Echipamentele sunt construite folosind componente consacrate și tehnologii de top. Datorită acestor atribute incontestabile și a fabricării integrale în Germania, utilajele Atlas și Weycor aduc performanțe fără egal în orice șantier de construcții.

Atlas Weyhausen GmbH dezvoltă de decenii întregi mai multe categorii de utilaje, printre care următoarele au intrat deja în oferta UTILBEN:

  • Încărcătoare frontale
  • Cilindri compactori
  • Excavatoare pe roți

În continuare, vom discuta despre fiecare categorie de utilaje noi pentru construcții premium care pot fi folosite într-o varietate de aplicații.

1. Încărcătoare frontale Weycor

În anul 2015, compania Atlas Weyhausen a creat brandul Weycor pentru gama sa de încărcătoare frontale noi și cilindri compactori.

Gama de încărcătoare frontale noi Weycor reflectă o pasiune reală pentru tehnologie și inovare. Aceste utilaje noi pentru construcții sunt fabricate integral în Germania, venind astfel cu o garanție a performanțelor inegalabile și a tehnologiei de top. Accentul cade pe fabricarea celor mai fiabile încărcătoare frontale din lume.

incarcatoare frontale noi

Beneficiile încărcătoarelor frontale Weycor

Un încărcător frontal Weycor convinge constructorii de performanțele sale prin mai multe caracteristici:

  • Cea mai avansată tehnologie de cinematică
  • Mecanism hidraulic de schimbare rapidă a atașamentelor
  • Suport unic de motor
  • Cabină confortabilă
  • Utilaje cu motoare foarte puternice, dar economice
  • Service facil

Detalii tehnice prin care încărcătoarele Weycor ies în evidență:

Diferențial blocabil - Aceste utilaje noi pentru construcții din gama de încărcătoare frontale Weycor sunt prevăzute cu diferențial 100% blocabil pe ambele punți, pe osia din față și pe cea din spate. Diferențialul poate fi, astfel, comutat manual de către operator. Această caracteristică aduce un avantaj semnificativ pentru operator: diferențialul blocabil poate fi acționat manual în scopul utilizării integrale a fiecărei roți motoare în parte. Diferențialul blocabil elimină diferența de viteză în rotația roților de pe aceeași punte, obligându-le astfel să aibă aceeași viteză atunci când sunt rotite, indiferent de conjunctură. Un diferențial 100% blocabil este benefic și pentru utilaj deoarece anvelopele se uzează mai greu, consumul de combustibil este mai mic, iar operatorul poate bloca diferențialul doar dacă are nevoie de asta, prin apăsarea unui singur buton. Diferențialul 100% blocabil este specific încărcătoarelor frontale Weycor modelele AR 400 până la AR 580.

Sistem articulat cu balansier – Încărcătoarele Weycor au o osie rigidă, în spate sau în față, iar articulația și balansierul se află în mijloc. Acest sistem inovator a fost adus pe piață de către Atlas, iar acum, acesta poate fi regăsit și la alte brand-uri de utilaje.

Cupla rapidă este hidraulică – Această dotare este standard pentru toate modelele Weycor până la modelul AR 580.

Puncte de gresare grupate – punctele de gresare ale acestor încărcătoare frontale noi Weycor se află doar în partea centrală, pe partea stângă și pe partea dreaptă. Singura excepție se referă la sistemul de ridicare, în zona căruia se regăsesc alte puncte de gresare. Gresarea utilajului poate fi realizată foarte ușor din părțile laterale, astfel lucrările zilnice de întreținere a utilajului devin floare la ureche. În aceste părți laterale se află câte 3 sau 4 puncte de gresare.

Transmisie hidrostatică – Ai nevoie de o pedală de încetinire sau de un sistem de încetinire pentru utilajele cu transmisie hidrostatică. Toate utilajele Weycor sunt hidrostatice. De la cel mai mic, până la cel mai mare. Chiar și încărcătorul frontal de 16 tone este hidrostatic. Un sistem hidrostatic necesită o pedală de încetinire. Un sistem de încetinire este un ambreiaj, dar este și o frână. Este ca un încetinitor. Este o frână hidraulică. Dacă operatorul știe să lucreze corespunzător cu pedala de încetinire, nu va uza sistemul de frânare și discurile, pentru că nu intervine direct pe discuri.

Pedală de încetinire - Încărcătoarele frontale marca Weycor sunt prevăzute cu un sistemul de încetinire care acționează precum un ambreiaj și o frână. Dacă apăsați pedala de încetinire, încărcătorul se va opri aproape imediat. Acest sistem inovativ conține o pedală separată de încetinire, aceasta aflându-se în partea stângă, în vreme ce în partea dreaptă se află frâna și accelerația. În timpul operării utilajului, această pedală de încetinire acționează asupra transmisiei și puterii utilajului în proporție de 90%. Iar brațului de ridicare îi revine 10% din puterea exercitată. Dacă doriți să mișcați mai rapid brațul de ridicare, atunci apăsați pedala de încetinire. Cu cât se apasă mai tare pedala de încetinire, cu atât viteza de ridicare a brațului este și ea mai mare. Acest sistem asigură o uzură mai lentă a sistemului clasic de frânare și a anvelopelor, reducând astfel și costurile de mentenanță ale utilajului.

Dacă vă doriți un încărcător frontal de calitate germană, care vă garantează rezultate de neegalat, accesați site-ul www.utilben.ro și alegeți încărcătoare Weycor.

2. Cilindri compactori Weycor

Cilindri compactori noi de la Weycor garantează excelența la nivel tehnic, acestea fiind utilaje puternice și de încredere, calitatea „Made in Germany”.

Aceste utilaje sunt ideale pentru aplicații precum:

  • Compactarea pietrișului
  • Construireade drumurilor
  • Compactarea nisipului și a solului
  • Amenajarea terenurilor

cilindri compactori noi

Beneficiile cilindrilor compactori Weycor:

Pregătiți pentru orice fel de sarcină

Cilindrii compactori terasieri și Cilindrii compactori mici marca Weycor se remarcă prin caracteristici precum: comandă hidrostatică în patru trepte, control al tracțiunii cu anti-alunecare la tambur, articulație centrală oscilantă, modul ECO, axă spate fără rotire, parasolar în partea din față, vizibilitate foarte bună la 360° și multe altele!

Vizibilitate excelentă 360° pentru siguranță optimă

Vizibilitatea foarte bună, chiar și în marșarier, este dată de capota motorului care este teșită și are un design foarte compact. Cabină ROPS pliabilă este prevăzută cu elemente de operare reglabile individual.

Cabină ROPS oferă confort sporit

Coloana de direcție și dispunerea ergonomică a comenzilor de operare și a dispozitivelor de măsurare a compactării asigură o funcționare în siguranță și ajută la prevenirea oboselii operatorului. Rulmenții speciali pentru cabină servesc la amortizarea vibrațiilor. Datorită designului său inovator, parbrizul reflectă undele sonore și scade nivelul de zgomot. Scaunul operatorului culisant lateral este confortabil, cotierele făcând parte din dotările sale. În plus, un scaun pivotant poate fi instalat ca o caracteristică opțională. Cabina este prevăzută cu uși atât pe partea stânga, cât și pe partea dreaptă. Ambele se pot bloca la 180° în poziție deschisă. Cabina poate fi echipată și cu sistem de aer condiționat.

Motor puternic

Motoarele Stage V de ultimă generație, cu emisii scăzute, specifice acestor cilindri compactori noi Weycor, respectă standardele de emisii, precum și standardele de performanță stabilite de operațiunile zilnice. Rezervele substanțiale de putere și răcirea eficientă cu apă ajută utilajul să funcționeze în parametri optimi, chiar și la temperaturi exterioare de până la 55°C și pe terenuri problematice. Durabilitatea și consumul redus de combustibil fac ca aceste motoare să fie cât se poate de fiabile și econome. Acestea sunt dotate cu rulmenții speciali pentru o reducere a zgomotului.

Modul ECO

Această caracteristică opțională vă permite să utilizați puterea unităților hidraulice ale compactorilor Weycor la capacitate maximă, într-un mod deosebit de eficient. Utilizând modulul ECO, veți reduce turația motorului diesel cu aprox. 400 r.p.m., comparativ cu viteza nominală de rotație, fără nicio pierdere de putere a sistemului hidraulic. În timp ce frecvențele de vibrație și forțele centrifuge rămân constante, expunerea la zgomot atât pentru șofer, cât și pentru mediu, precum și consumul de combustibil sunt reduse cu până la 30%.

Articulație centrală oscilantă

Toate modelele de cilindri compactori Weycor sunt echipați cu articulații centrale oscilante foarte robuste, fără a necesita întreținere. Acestea fac ca partea din față și din spate a utilajului să ruleze pe o singură cale și creează un centru de greutate foarte jos. Cu un unghi de 35° și un unghi de pivotare de 12°, compactorii Weycor asigură o manevrabilitate excepțională.

Vibrații

Sistemul de vibrații în 2 trepte are o capacitate mare de compactare. Cilindrii compactori Weycor au în dotare 2 tamburi cu sistem de vibrații hidrostatic pe față și pe spate. Două frecvențe și două amplitudini pot fi selectate pentru compactarea la suprafață și în adâncime. Dacă gresarea este realizată corespunzător, rulmenții exteriori mari vor garanta intervale lungi între inspecții tehnice.

Acționare hidrostatică în 2 trepte prin sistem de pompă dublă

Adaptarea perfectă la diferite tipuri de sol este asigurată de sistem de pompă dublă de la Bosch-Rexroth. Prin sistemul cu pompă dublă și o ajustare continuă a forței de tracțiune, se asigură automat o tracțiune maximă pentru osie și tambur, fără nicio intervenție din partea operatorului. Acest lucru are ca rezultat un control automat al tracțiunii și o capacitate de urcare îmbunătățită semnificativ, în special în zone de diguri și terasamente.

Cadrul din față și tamburul

Întregul cadru frontal, cu excepția traverselor, este creat pentru a asigura o stabilitate maximă. Pe solurile umede și coezive, racletele opționale din față și din spate servesc la îndepărtarea materialului acumulat. Tamburul neted poate fi transformat într-un tambur cu picior de oaie prin atașarea unui kit de segmente opțional. Tamburul poate fi demontat cu ușurință fără a fi nevoie de un instrument de ridicare. Cadrul frontal și tamburul asigură forța statică.

Dacă aveți nevoie de un cilindru compactor pentru lucrări complexe, accesați site-ul www.utilben.ro și alegeți cilindri Weycor.

3. Excavatoare pe roți Atlas

Atlas a adus pe piață primul excavator pe roți complet hidraulic, folosit în anul 1950, inițiind astfel o revoluție tehnică. Acesta a marcat începutul unei povești de succes pentru Atlas, iar gama de excavatoare pe roți a devenit o parte indispensabilă a industriei construcțiilor. Atlas a intrat de curând și în oferta Utilben cu un utilaj impresionant: Excavator pe roți Atlas 140W.

excavatoare pe roti

Excavatorul Atlas 140W se distinge în primul rând prin manevrabilitate, siguranță și confort în operare. Cabina spațioasă a excavatorului oferă un mediu propice pentru productivitate în muncă. Vizibilitatea sporită alături de comenzile intuitive oferă siguranță sporită operatorilor. De asemenea, camerele laterale și pe spate ale cabinei ajută la manevrarea optimă a utilajului. Sistemul de aer condiționat este printre cele mai puternice din această clasă de excavatoare, oferindu-le operatorilor mai multe opțiuni pentru setarea temperaturii dorite.

Dotările acestui excavator pe roți de excepție:

  • Cabină cu încălzire / aer condiționat
  • Radio cu usb
  • Sistem automat pentru monitorizare, avertizare și stocare date
  • Scaun reglabil cu cotieră
  • Suport pentru pahare și telefon
  • Joystick-uri ergonomice cu control proportional al glisării
  • Coloana de direcție subțire, înălțime și înclinare reglabile
  • Display pentru datele de operare
  • Cameră spate
  • Cameră partea dreaptă
  • Asistență la pornire
  • Monitorizare motor
  • 2 lumini de lucru LED pe cabină
  • 1 lumină de lucru LED pe braț
  • Sistem de prindere cupă
  • Protecție cilindrii
  • Lamă buldozer
  • Sistem de gresare
  • Protecție a circuitului hidraulic pentru picon pe balansier
  • Stabilizatori

Excavatorul pe roți Atlas 140W vine cu o garanție de 3 ani. Utilajul cântărește 15,4 tone, este echipat cu un motor DEUTZ de 121 cai putere, are o înălțime maximă de săpare de 9,5 metri și o adâncime de săpare de 8,9 metri.

Dacă doriți un excavator pe roți care să vă ofere o experiență excelentă și o manevrabilitate fără cusur, atunci apelați cu încredere la excavatorul Atlas 140W din oferta Utilben.

Concluzii

Utilajele noi pentru construcții de la Weycor și Atlas vă ajută să obțineți rezultate excepționale în diverse tipuri de lucrări. Experiența producătorului și orientarea către calitate premium au ca rezultat producerea unor echipamente robuste, fiabile, performante care vă permit să lucrați mai eficient și mai sigur.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )