campaign-notification campaign-notification

Utilaje pentru construirea unei case, care sunt acestea si cum le alegi

Publicat de 29/01/2022

utilaje pentru construirea unei case, utilaje constructii casa, utilaje constructii rezidentiale, utilaje constructie case

Care sunt acele utilaje pentru construirea unei case ce nu trebuie sa lipseasca din flota dvs. de echipamente?

Există o serie de variabile pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți utilaje pentru construirea unei case sau ansamblu rezidențial.

Nu există două proiecte rezidențiale exact la fel. Dimensiunea terenului sau termenul de finalizare a lucrării sunt doar câteva exemple de aspecte care variază de la proiect la proiect. Nevoile de proiectare și construcție fluctuează în funcție de specificul lucrării. Iar echipele de construcții trebuie să mențină proiectele pe rol, în ciuda acestor fluctuații. Cu toate acestea, pot face acest lucru doar atunci când au echipamentele potrivite.

În industria construcțiilor rezidențiale, procurarea unor utilaje performante crește vizibil productivitatea șantierului. Echipamentul potrivit vă va asigura că echipa dvs. poate realiza o lucrare mai calitativă și se poate încadra în termenii proiectului. 

Succesul unui proiect rezidențial depinde atât de performanța utilajelor, cât și de echipa și materialele alese. Utilben vă furnizează toată gama de echipamente necesare proiectelor rezidențiale, iar, prin acest articol dorim să vă prezentăm câteva dintre cele mai folositoare utilaje pentru construirea unei case sau pentru ridicarea unui ansamblu rezidențial.

  1. Nacele

Diversitatea de nacele disponibile pe piață vă permite să găsiți categoria care se pliază cel mai bine nevoilor proiectului dumneavoastră. Ele vă pot ajuta să vă finalizați lucrările la înălțime în siguranță și într-un mod eficient, indiferent dacă lucrați într-un spațiu restrâns sau într-un mediu deschis în aer liber.

Acestea vă ajută în lucrările care includ instalarea acoperișului și a geamurilor, dar le puteți folosi și pentru zidărie, în zona mai înaltă a pereților casei. În oferta Utilben, veți putea găsi nacele foarfecă, nacele pe autoșasiu, nacele autopropulsate articulate și nacele tractabile.

  1. Încărcătoare telescopice

Un încărcător telescopic poate realiza aproape orice  și poate ridica ușor materiale diverse la etajele superioare sau pe acoperișul unei clădiri. Majoritatea încărcătoarelor telescopice au capacități de ridicare de peste o tonă. De asemenea, puteți instala diverse atașamente pe încărcătoarele telescopice care vă vor ajuta să maximizați versatilitatea utilajului și să eficientizați munca pe care realizați cu un singur echipament. În gama Utilben veți găsi o serie de încărcătoare telescopice definite prin inovație și adaptabilitate.

  1. Excavatoare pe șenile, excavatoare pe roți, miniexcavatoare

Excavatoarele sunt esențiale pentru proiectele de construcții rezidențiale. Utilben vă aduce o gamă variată de excavatoare pe șenile și excavatoare pe roți disponibile, astfel încât să fiți sigur că veți găsi utilajul potrivit pentru proiectul dvs.

Excavatoarele noastre vin într-o gamă largă de dimensiuni. Pentru zone greu accesibile sau săpături adânci, excavatoarele cu rază lungă de acțiune oferă puterea necesară de săpat. De asemenea, puteți alege între excavatoare pe roți și pe șenile în funcție de panta și terenul specific șantierului dvs.

Atât miniexcavatoarele cu rază mică, cât și midiexcavatoarele sunt deosebit de utile în mediile rezidențiale. Construcția în aceste zone va necesita manevrabilitatea caracteristică excavatorului cu rază mică, în vreme ce miniexcavatoarele se deplasează prin spații înguste fără probleme. Ambele unități au o putere impresionantă și o putere de săpat, în ciuda dimensiunilor lor compacte.

Pentru construcția caselor, excavatoarele îndeplinesc următoarele funcții cheie:

  • Săparea șanțurilor pentru canalizare sau utilități
  • Excavarea subsolurilor
  • Curățarea șanțurilor
  • Terasare și amenajarea teritoriului
  1. Miniîncărcătoare

Miniîncărcătoarele joacă un rol crucial în construcțiile rezidențiale. Sunt perfecte pentru finisarea lucrărilor pentru curți și alei. Ele pot fi, de asemenea, utile pentru săpat, transport, ridicare și împrăștierea materiale organice și de construcție pe parcursul unui proiect. 

  1. Buldoexcavatoare

De la încărcarea și descărcarea materialelor de construcții, manipularea pământului, a molozului sau pietrișului, până la săparea subsolurilor și șanțurilor, buldoexcavatoarele sunt utilaje de nelipsit dintr-un șantier de construcții rezidențiale. Închirierea sau achiziționarea unui buldoexcavator ca parte a flotei dvs. de echipamente pentru construcții rezidențiale este o decizie inteligentă. 

Cu o gamă largă de dimensiuni și specificații ale unităților, la Utilben veți găsi modele de buldoexcavatoare noi și buldoexcavatoare second-hand care sunt perfecte pentru nevoile dvs. - nu atât de mari, încât să perturbe alte echipamente și muncitori, dar nu atât de mici încât să-și piardă capacitățile puternice.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )