UTILBEN a livrat 1000 de utilaje Sunward in Romania

Publicat de UTILBEN06/06/2024

1000 de utilaje Sunward, utilaje de constructii, utilaje Sunward, utilaje pentru lucrari municipale

Am livrat 1000 de utilaje Sunward in Romania, utilaje de constructii care se remarca prin adaptabilitate si eficienta crescuta.

1000 De utilaje Sunward au ajuns la clienții din România în doar 7 ani

În primăvara anului 2024, UTILBEN a sărbătorit un moment deosebit prin livrarea cu numărul 1000 de utilaje Sunward. Clienții noștri se bucură de performanțele gamei de utilaje Sunward încă din anul 2017, când compania noastră a devenit importator exclusiv al acestor echipamente în România. În doar 7 ani, utilajele marca Sunward au devenit printre preferatele clienților noștri datorită unui cumul de beneficii, precum eficiența sporită, adaptabilitatea fără egal sau raportul excelent calitate-preț.

Sunward Intelligent Equipment Group

Echipamentele de construcții fabricate de Sunward Intelligent Equipment Group sunt recunoscute la nivel global pentru fiabilitatea lor, ocupând locul 50 în topul producătorilor globali de utilaje. De asemenea, Sunward ajuns pe locul 37 în topul Yellow Table 2023 și a primit recent distincția World-class Excavator Company. Calitatea și popularitatea acestei game de utilaje Sunward este demonstrată inclusiv prin numărul impresionant de distribuitori, mai exact peste 100 de țări și regiuni, compania având o expansiune globală impresionantă în doar 25 de ani.

1000 de utilaje Sunward

Producătorul deține în portofoliu o serie de utilaje pentru construcții, infrastructură, lucrări publice, minerit, demolări sau proiecte industriale. Gama include excavatoare pe șenile și excavatoare pe roți, mini excavatoare și midi excavatoare, miniîncărcătoare pe roți sau șenile, instalații de foraj, nacele foarfecă și nacele autopropulsate. Sunward a adus recent pe piața din Europa o serie nouă de excavatoare și miniexcavatoare 100% electrice.

Utilajul cu numărul 1000 care a fost vândut în luna aprilie de UTILBEN este un excavator pe șenile Sunward SWE 155F. Clienții noștri de la BMT Trans Construct au achiziționat acest utilaj puternic pentru a-și spori productivitatea în proiectele lor de demolări, construcții civile și industriale. Vânzarea cu numărul 1.000 dovedește încrederea pe care clienții UTILBEN o au în performanțele oferite de echipamentele Sunward. Datorită popularității în creștere a acestei game de utilaje, UTILBEN a primit titlul de Best Dealer acordat de Sunward Intelligent Equipment Group datorită celei mai rapide creșteri în vânzări și pentru cea mai mare cotă de piață.

utilaje de constructii Sunward

Principalele avantaje ale achiziționării de utilaje Sunward

Tehnologie avansată

Producătorul Sunward investește semnificativ în cercetare și dezvoltare, integrând tehnologii avansate pentru a îmbunătăți performanța și eficiența utilajelor sale.

Dotări premium în varianta standard

Sunward și-a echipat utilajele cu o serie de dotări superioare inclusiv în variantele standard. Aceste dotări includ atașamente, precum cupe de excavare suplimentare sau cuple rapide, sau opțiuni de tip instalație hidraulică suplimentară, instalație hidraulică pentru debit înalt sau sistem de aer condiționat.

Componente premium

Alături de dotările menționate anterior, utilajele Sunward vin echipate cu o serie de componente de la producători cu renume: Kubota, Yanmar, Rexroth, Cummins sau Kawasaki.

Productivitate și fiabilitate

Utilajele Sunward sunt proiectate pentru a oferi o productivitate ridicată, reducând timpul de lucru și crescând eficiența în orice lucrare din șantier. Fiind construite din materiale de înaltă calitate și supuse unor procese stricte de control al calității, utilajele Sunward sunt recunoscute pentru durabilitatea și fiabilitatea lor pe termen lung.

utilaje pentru constructii

Consum redus de combustibil

Tehnologiile eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, precum motorizările de top, sistemul hibrid de economie de energie și întreținerea facilă, contribuie la scăderea costurilor operaționale.

Adaptabilitate

Echipamentele Sunward sunt extrem de adaptabile într-o varietate de condiții de lucru, fiind astfel potrivite pentru multiple aplicații. Sunward oferă o gamă variată de utilaje de construcții, inclusiv excavatoare, mini excavatoare, midi excavatoare, mini încărcătoare, instalații de foraj și nacele, acoperind diverse nevoi și aplicații în domeniul construcțiilor.

utilaje Sunward

Confort în operare

Cabinele utilajelor Sunward sunt proiectate ergonomic, oferind un mediu de lucru confortabil și sigur pentru operator, ceea ce contribuie la reducerea oboselii și la îmbunătățirea productivității.

Echipamente conforme cu standardele europene

Utilajele Sunward sunt conforme cu standardele internaționale de calitate și siguranță, precum și cele ce emisii de dioxid de carbon, îndeplinind astfel cerințele riguroase ale pieței globale.

Câteva dintre cele mai populare dintre cele 1000 de utilaje Sunward vândute în România

Excavatoare pe roți și excavatoare pe șenile

Excavatoare pe șenile și excavatoare pe roți Sunward, fiecare categorie aduce beneficii unice pentru domenii specifice. Excavatoarele pe roți, precum modelul SWE 155FW de 15,4 tone și 154 de cai putere, sunt ideale pentru lucrări municipale, sau pe suprafețe plane, care necesită precizie și viteză de deplasare.

excavatoare senile

În vreme ce excavatoarele pe șenile sunt potrivite pentru lucrări pe terenuri denivelate, lucrări dificile de construcții, demolări și proiecte în cariere de piatră. Gama de excavatoare începe cu SWE 155F are o greutate operațională de 15.600 de kilograme și un motor Cummins de 125 de cai putere, și se termină cu modelul Sunward SWE 365F care cântărește 35.900 de kilograme și este echipat cu un motor Cummins de 338 de cai putere.

Midi excavatoare

Midiexcavatoarele Sunward sunt ideale pentru sarcini care necesită mai multă putere decât un miniexcavator, menținând în același timp flexibilitatea și precizia în operare.

midi excavatoare

Cel mai mic model este SWE 60UF, cu o greutate de 5.630 de kilograme și un motor Kubota de 49 de cai putere, iar cel mai mare este Sunward SWE 90UF, de 8.750 de kilograme și un motor Yanmar de 62 de cai putere.

Mini excavatoare

Printre cele mai apreciate utilaje de construcții Sunward se numără mini excavatoarele, ideale pentru lucrări de branșare sau întreținere a rețelelor de utilități, precum și pentru construcții sau lucrări de infrastructură.

mini excavatoare

Adaptabilitatea, ușurința în operare, consumul redus de combustibil și dimensiunile compacte sunt caracteristicile cheie care disting aceste utilaje față de competitori. Gama începe cu modelul SWE 08B, având o greutate operațională de 1.010 kilograme și un motor Yanmar de 10 cai putere, și se încheie cu modelul SWE 35UF, de 3.850 de kilograme și un motor Kubota de 25 de cai putere.

Prin colaborarea cu UTILBEN, clienții de pot bucura de o serie de beneficii unice:

  • Garanție extinsă de până la 3 ani
  • Service profesionist și unități de intervenție rapidă în toată țara
  • Stoc de piese și atașamente cu livrare rapidă
  • Închiriere utilaje cu posibilitate de achiziție
  • Buyback pentru utilajele Sunward achiziționate de la UTILBEN

utilaje pentru constructii

Concluzii

Cele 1000 de utilaje Sunward vândute în România de echipa noastră reprezintă dovada încrederii pe care clienții noștri au dobândit-o în acest brand. Utilajele Sunward aduc o mulțime de avantaje și se pretează într-o varietate de aplicații și domenii.

Vă invităm să vedeți gama de utilaje Sunward pe www.utilben.ro/brand/sunward.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )