campaign-notification campaign-notification

UTILBEN a primit premiul Best Dealer Award din partea SUNWARD

Publicat de Utilben13/11/2019

dealer sunward, best dealer award. sunward, utilben, parteneriat

Utilben a primit premiul Best Dealer Award din partea Sunward datorita celei mai rapide cresteri si celei mai mari cote de piata.

Best Dealer Award SUNWARD, acordat companiei UTILBEN

În data de 8 noiembrie, UTILBEN a avut marea onoare de a reprezenta România și de a primi remarcabilul premiu Best Dealer Award din partea SUNWARD, pentru cea mai rapidă creștere și cea mai mare cotă de piață. Ne bucurăm nespus să primim din nou recunoaștere la nivel internațional, având în vedere că primul premiu ne-a fost înmânat în 2018, și anume Best New Star Award. Am primit acea distincție pentru cea mai rapidă creștere în vânzări înregistrată în primul an, dintre toți dealerii SUNWARD din Europa.

Ceremonia de premiere a avut loc în Changsha, China, unde au fost prezenți 500 de lideri ai industriei utilajelor de construcții, din peste 100 de țări, cu ocazia celebrării a 20 de ani de la fondarea SUNWARDÎn cadrul acestui eveniment special, CEO-ul și fondatorul companiei UTILBEN, Ruben Marian a fost invitat să țină un discurs despre premiul obținut, în fața invitaților din toată lumea.

„Este o mare bucurie și onoare pentru noi să primim acest premiu care atestă că munca și dăruirea noastră sunt recunoscute și apreciate la un nivel foarte înalt. Acesta este cel mai important premiu pe care l-am primit vreodată ca organizație. Reprezintă o recunoaștere a eforturilor și performanței noastre de până acum și, totodată, o încurajare de a ținti și mai sus!”

best dealer award

În ultimii 13 ani, UTILBEN a dovedit că se poate face performanță și în România, prin afaceri făcute cu integritate și caracter. Putem construi afaceri cu un impact global. Este nevoie de o echipă puternică și aliniată la un scop comun, pentru a putea atinge obiective nerezonabile, echipă ai cărei membri împărtășesc aceeași viziune măreață. Dobândirea premiului Best Dealer Award este o realizare internațională extraordinară, atât pentru România, cât și pentru UTILBEN. 

premiu utilben

Un parteneriat de succes

Parteneriatul nostru cu SUNWARD a început în 2017, iar, în doar 2 ani, am reușit să obținem cea mai mare cotă de piața la utilajele compacte pentru construcții, devenind lideri în România. Doar în 2019, numărul de utilaje noi de construcții marca Sunward vândute în România de către UTILBEN s-a triplat față de 2018. Clienții apreciază calitatea utilajelor SUNWARD, tehnologia inovatoare, termenele scurte de livrare, condițiile bune de finanțare, garanția extinsă și suportul excelent pe partea de service și after-sales.

Există un parteneriat strategic între Republica Populară Chineză și România. Avem un istoric de 70 de ani de relații diplomatice, cooperare și parteneriat, toate bazate pe prietenie, încredere și respect între țările noastre. Numai în acest an, volumul comerțului dintre China și România se ridică la peste 6 miliarde de dolari și, în ultimii 20 de ani, a crescut de peste 20 de ori.

Companiile din China sunt implicate activ în sectorul energetic, în infrastructură, producție și tehnologie. Pe de altă parte, vinul, produsele agricole și produsele cosmetice românești sunt foarte apreciate în China. Prețuim relația noastră cu SUNWARD și apreciem că ei se concentrează pe produse de înaltă calitate, cercetare și dezvoltare, tehnologie inovatoare și asistență post-vânzare cu piese și servicii.

 

Considerăm că echipamentele de construcție de înaltă calitate, cu performanțe avansate, tehnologie inovatoare, cu un timp rapid de livrare, servicii profesionale și cel mai bun suport operațional, vor continua să le ofere celor de la SUNWARD un avantaj puternic pe piața europeană.

premiere

La UTILBEN, focusul nostru este reprezentat de relațiile de afaceri pe termen lung, precum și de satisfacția și loialitatea clienților noștri și suntem fericiți că SUNWARD urmărește aceleași principii de afaceri. Credem în acest parteneriat, care ne ajută să devenim mai puternici și prosperi împreună. Prin urmare, avem un motiv în plus să construim un brand puternic și o reputație solidă pentru SUNWARD, atât în ​​România, cât și în Europa.

Sunward Intelligent Equipment Group este în top 20 de producători globali de excavatoare și ocupă locul 34 în topul producătorilor mondiali de utilaje, conform Global Top 50 Construction Machinery Manufacturing Enterprises. SUNWARD are peste 5.000 de angajați la nivel mondial și active totale de peste 2 miliarde de euro. Pe lângă excavatoare, SUNWARD produce utilaje pentru construcția de drumuri, fundații, piloți, foraje, tunele, macarale, avioane și utilaje pentru industria aeronautică.

Suntem foarte recunoscători echipei noastre fabuloase de la UTILBEN! Aceste realizări deosebite au fost posibile datorită membrilor echipei noastre dedicate, care a contribuit decisiv la obținerea acestui rezultat remarcabil! 

echipa utilben

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )