campaign-notification campaign-notification

Utilben aduce pe piata din Romania concasoare mobile de top

Publicat de 06/05/2022

concasoare mobile, concasor mobil, statii de sortare, statii sortare, concasoare cu falci, concasoare noi, concasor de vanzare, concasor Anaconda

Afla cine este producatorul de concasoare mobile si statii de sortare Anaconda. Companie de top care se distinge prin standardele inalte de calitate ale utilajelor furnizate.

Atunci când vine vorba despre concasoare mobile, există anumiți producători pe piață care se disting prin standardele înalte de calitate ale utilajelor furnizate. Printre aceste companii de top se numără producătorul de concasoare mobile, Anaconda.

Cine sunt producătorii de concasoare mobile Anaconda

Anaconda Equipment proiectează, produce și furnizează o gamă diversă de utilaje pentru industria de manipulare a materialelor. Dintre acestea, echipamentele disponibile în oferta UTILBEN sunt gama de concasoare mobile și cea de stații de sortare mobile. Compania a fost înființată inițial în 2005 ca specialiști în sub-contractare, înainte de ramificarea sa din 2008 în divizii de echipamente compacte produse pentru antreprenori. Această divizie de utilaje poartă numele de marcă Anaconda. Compania nord-irlandeză a devenit un lider mondial bine-cunoscut al echipamentelor compacte de concasare, sortare și manipulare a materialelor. Anaconda face parte din grupul McLanahan Corporation. Acesta este un furnizor global de soluții pentru o varietate de industrii, inclusiv prelucrarea mineralelor, prelucrarea agregatelor, agricultură și multe altele.

Obiectivul Anaconda a fost de la început să facă viața cât mai ușoară pentru utilizatorul final. Pentru a face acest lucru, compania a colaborează doar cu parteneri care sunt capabili să implementeze standarde de asistență globală, resurse globale și mecanisme globale de aprovizionare ale Anaconda. În ceea ce privește asigurarea calității gamei de produse, unitatea de producție personalizată cu sediul în Co Tyrone, Irlanda de Nord, este complet echipată cu utilaje moderne de ultimă generație, care asigură că fiecare echipament este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate.

Gama de concasoare mobile Anaconda

Gama de concasoare mobile furnizată de Anaconda a fost concepută pentru a face față celor mai dure cerințe de concasare și sortare primară din diverse aplicații și industrii. Concasoarele mobile Anaconda oferă performanțe ridicate și fiabilitate superioară. Seria de concasoare mobile, în care se regăsesc concasare cu fălci, este utilizată la scară largă în întreaga lume în domenii precum: minerit și cariere, reciclare, construcții, demolări, concasarea betonului, a rocii și agregatelor.

concasoare mobile

Concasor cu fălci Anaconda J12

Această companie a intrat pe piața din România cu un concasor Anaconda J12, din gama de concasoare  mobile, acest concasor cu fălci robust, cu o rată ridicată de productivitate. Acest concasor cu fălci are un șasiul generic pe șenile alimentat de un motor Cummins Stage V de 380 cai putere. Motorul econom asigură astfel putere și cuplu maxime, și menține în același timp nivelurile de emisii cât mai scăzute posibil. Acest șasiu generic permite amplasarea fiecărei camere de concasare, oferindu-vă o flexibilitate imensă în posibilitățile de depozitare a utilajului.

Concasorul cu fălci J12 este echipat cu o cameră universală a fălcilor de concasor cu acționare hidraulică directă de 1100 mm x 700 mm. Camera vine cu reglare hidraulică completă și resetare hidraulică în varianta standard. Acționarea hidraulică directă înseamnă că utilajul poate funcționa și în marșarier pentru a putea fi folosit într-o multitudine de aplicații. Acest concasor cu fălci Anaconda J12 are capacitatea de a face față celor mai dificile condiții de concasare. Versatilitatea sa permite îi să zdrobească roci dure și abrazive, cum ar fi bazalt și granit.

Stații de sortare mobile Anaconda

Gama de stații de sortare Anaconda a fost concepută pentru a face față aplicațiilor grele în care îndepărtarea suprafețelor voluminoase în prima etapă a sortării este un aspect cheie. Anaconda deține o flotă extrem de fiabilă și eficientă de stați de sortare care și-au câștigat reputația în ultimii 10 ani. Proiectate special pentru a funcționa cel mai bine în aplicații grele unde supraîncărcările voluminoase sunt la ordinea zilei.

statii de sortare

Din seria de stații de sortare Anaconda, în oferta UTILBEN se regăsesc următoarele utilaje: Stația de sortare Anaconda Scalper DF514 și stația de sortare Anaconda SR520 cu spălare și recuperare nisip.

Concluzii

Scopul concasoarelor și stațiilor de Anaconda este de a oferi ușurință în utilizare și productivitate pentru ca dvs. să beneficiați de cel mai bun raport calitate-preț. Concasoarele mobile și stațiile de sortare mobile Anaconda nu sunt doar performante, și sunt foarte eficiente în funcționare, permițându-vă să faceți economii semnificative în ceea ce privește costurile de consum de combustibil.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )