campaign-notification campaign-notification

UTILBEN dealer exclusiv de încărcătoare telescopice Faresin

Publicat de Utilben01/10/2021

utilben, dealer exclusiv Faresin, încărcătoare telescopice Faresin, telescopice Faresin, încărcătoare Faresin, Faresin România, încărcătoare telescopice noi

Utilben este dealer exclusiv pentru încărcătoarele telescopice Faresin pe regiunea Transilvaniei.

UTILBEN a devenit dealer exclusiv pe regiunea Transilvaniei pentru încărcătoarele telescopice Faresin

Faresin Industries este un renumit producător italian de încărcătoare telescopice folosite în diverse domenii, de la agricultură, până la construcții, de la zootehnie până la industrial. O companie cu tradiție și cu o istorie de aproape 50 de ani în domeniul echipamentelor grele.

incarcatoare telescopice faresin

Utilajele Faresin sunt construite cu o mare atenție la detalii, o trăsătură cheie a fabricanților italieni. Designul este unul atractiv și practic, iar totul este realizat în sprijinul operatorului și a confortului în utilizare. Spre deosebire de concurență, încărcătoarele telescopice Faresin sunt construite 100% în Italia, o dovadă a seriozității și performanței.

Faresin Industries este o companie care pune accent pe inovație și pe folosirea tehnologiei pentru obținerea unei eficiențe sporite în muncă și o productivitate fără egal.

incarcator telescopic electric

Primul încărcător telescopic electric din lume

Investițiile pe care Faresin le-a făcut de-a lungul anilor în cercetare și dezvoltare au avut rezultate. Ca dovadă, compania a atins o performanță de neegalat, și anume dezvoltarea primului încărcător telescopic 100% electric din lume, modelul 6.26 FULL ELECTRIC.

Acest încărcător este ideal pentru spațiile închise deoarece produce zero emisii de dioxid de carbon și un nivel scăzut de zgomot. O parte importantă a misiunii companiei Faresin este protejarea mediul înconjurător și orientarea către tehnologia verde. Astfel, crearea acestui încărcător telescopic 100% electric reprezintă o etapă foarte importantă pentru producătorul italian.

Performanțe impresionante

Încărcătoarele telescopice Faresin sunt construite din componente premium ce garantează eficiența în îndeplinirea celor mai dificile sarcini, precum și durabilitate și rezistență pe termen lung.

Printre acestea putem enumera următoarele dotări și avantaje unice:

  • Motoare Yanmar / Deutz - Stage V, disponibile în 2 variante de motorizare: 70 CP și 100 CP
  • Punți: Dana Spicer / Carraro
  • Transmisii: Bosch Rexroth / Danfoss Sauer
  • 4 configurații diferite de dotări, de la varianta clasică de 75 CP sau 100 CP, până la varianta Premium HLS, cu motor de 75 CP sau 100 CP
  • Design optimizat pentru a oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește confortul, vizibilitatea și siguranța: cabină ROPS, FOPS și ANSI
  • Garanție standard de 1 an, cu posibilitate de extindere până la 5 ani prin platforma FarCare
  • Primul producător care a lansat pe piață încărcătorul telescopic Full Electric

Control, precizie și manevrabilitate, acestea sunt caracteristicile fundamentale pentru a putea ridica și deplasa ușor orice material. UTILBEN vă aduce 5 game de încărcătoare telescopice Faresin ce respectă aceste cerințe și vă oferă soluția potrivită pentru orice tip de aplicație, industrie și necesități:

  • Gama mică: 6 m, cu sarcina de ridicare de 2,6 tone
  • Gama compactă: 7 - 9 m, cu sarcina de ridicare de 3 tone
  • Gama mijlocie 7 - 11 m, cu sarcina de ridicare de 3,5 - 4,5 tone
  • Gama heavy duty: 9 - 9,5 m, cu o impresionantă capacitate de ridicare a sarcinilor de 6 - 7 tone
  • Gama mare: 13,6 - 16,4 m, cu sarcina de ridicare de 4 - 4,5 tone

În acest articol vă propunem 5 modele de încărcătoare telescopice marca Faresin pentru construcții, depozite și reciclare.

 

Telescopic Faresin 6.26

Încărcător Telescopic Faresin 6.26 Classic 52

Încărcătorul telescopic 6.26 Classic 52 face parte din gama de utilaje de dimensiuni mici. Acesta este modelul potrivit pentru toate situațiile în care munca se desfășoară în zone înguste.

Greutatea utilajului este de 4650 kg, înălțimea maximă de ridicare fiind de 5,9 m și o capacitate de ridicare de maximum 2600 kg. Vine echipat cu un motor Yanmar Stage V de 69,3 cai putere. Acest utilaj poate pătrunde in cele mai dificile spații, având o manevrabilitate foarte ușoară.

Avantajele principale ale acestui încărcător telescopic Faresin 6.26 Classic 52 sunt tracțiunea puternică, agilitatea brațului și confortul în operare.

telescopice electrice

Încărcător Telescopic Faresin 6.26 Full ELECTRIC

Primul încărcător telescopic electric din lume se regăsește în gama Faresin. Centrul de cercetare și dezvoltare Faresin Industries a dezvoltat acest utilaj inovator pe aceeași linie ca modelul 6.26 Classic 52.

Fiind echipat cu un motor electric cu zero emisii, încărcătorul 6.26 Full ELECTRIC poate fi utilizat chiar și în spații închise, îmbunătățind nivelul de confort și siguranță a operatorilor. De asemenea, nivelul redus de zgomot permite utilizarea acestuia în medii în care nu se recomandă utilizarea motoarelor pe combustibil fosil.

Modelul 6.26 Full Electric cântărește 4800 kg, poate fi încărcat în 1,5 ore cu încărcătorul rapid și în 13 ore cu încărcătorul standard. Utilajul este echipat cu o baterie standard de 300Ah, dar, pentru mai multă putere, puteți opta pentru o baterie de 400Ah(32kW). Bateria standard de 300Ah asigură 3 ore de funcționare continuă, sau 6 ore de funcționare, în condiții de operare normală sau intermitentă. Iar bateria de 400Ah asigură 4 ore de funcționare continuă, sau 8 ore de funcționare, în condiții de operare normală sau intermitentă.

Încărcător Telescopic Faresin

Încărcător Telescopic Faresin 7.35 Classic 74

Acest încărcător se află în gama de mijloc a încărcătoarelor telescopice Faresin. Modelul de încărcător telescopic Faresin 7.35 Classic are o greutate de 7600 kg, o înălțime maximă de ridicare de 7,1 m și o capacitate de ridicare de maximum 3500 kg. Utilajul este echipat cu un motor Deutz Stage V, cu 101 de cai putere.

Încărcătorul se remarcă prin adaptabilitate, prin costurile reduse pe care le aduce și prin performanța ridicată.

Încărcător Telescopic

Încărcător Telescopic Faresin 14.42 Classic 55

Ne referim aici la gama de încărcătoare telescopice mari, concepute special pentru sectorul construcțiilor. Structura brațului compusă din două sau trei secțiuni asigură funcționalitate maximă chiar și în operațiunile de întreținere de rutină. Datorită utilizării stabilizatorilor frontali, utilajul este alegerea perfectă pentru toate operațiunile de manipulare a materialelor din cadrul șantierelor.

Cu o greutate de 11000 kg, acest încărcător telescopic Faresin 14.42 classic 55 poate ridica sarcini de maximum 4200 kg la o înălțime de până la 13,6 m. Utilajul este dotat cu un motor Deutz Stage V, care are o putere de 75,3 cai și nu necesită utilizarea lichidului AdBlue.

incarcator telescopic constructii

Încărcător Telescopic Faresin 17.40 Classic 55

Unul dintre giganții gamei de încărcătoare telescopice Faresin, modelul 17.40 se distinge printr-o capacitate de ridicare impresionantă de 4000 kg care poate ajunge la o înălțime maximă de 16,4 m. Motorul Deutz Stage V din dotare este de 75,3 cai putere, fără lichid AdBlue, iar utilajul cântărește 11660 kg.

Dacă aveți nevoie de un echipament puternic ce poate ridica sarcini grele la cele mai mari înălțimi, atunci Farsin 17.40 este utilajul perfect pentru dvs. Avantajele gamei de încărcătoare telescopice mari Faresin constau într-un grad ridicat de confort și siguranță în operare. Totodată, încărcătoarele telescopice Faresin din categoria grea sunt solide, puternice și de încredere pe termen lung.

incarcatoare electrice

Faresin Industries - afacere de familie transformată în companie internațională

Inființată în 1973 și administrată de către Sante Faresin împreună cu fiicele sale, Giulia și Silvia, care completează prima linie decizională, compania îmbină tradiția specifică unui business de familie cu dinamismul unui grup internațional. Faresin și-a făcut simțită prezența pe tot mapamondul, dezvoltându-și o întreagă rețea de sucursale, distribuitori și comercianți cu amănuntul. Este, așadar, o afacere de familie de succes, care a rezultat în producția de încărcătoare telescopice apreciate la nivel mondial.

Faresin Industries și-a găsit corespondentul ideal în România: compania UTILBEN. Viziunea comună a celor două organizații a dus la încheierea unui parteneriat menit să vină în sprijinul clienților din România cu soluții perfect adaptate nevoilor lor.

Silvia Faresin, Vice Președinte la Faresin Industries, adaugă: “Suntem încântați de această nouă colaborare cu Utilben, un partener cu care împărtășim aceleași valori, cele care ne reflectă întotdeauna: calitate, inovație, fiabilitate și, mai presus de toate, dorința de a oferi clientului instrumente care permit operatorilor să lucreze eficient și în siguranță.”

Beneficiile aduse prin serviciile asigurate de Utilben:

  • Garanție extinsă de până la 5 ani
  • Finanțare în 48 de ore și dobândă preferențială
  • Service cu acoperire națională
  • Intervenție service în maximum 48 de ore
  • Stoc de piese și atașamente cu livrare in 48 de ore
  • Posibilitate de închiriere a utilajelor
  • Buyback pentru utilajele Faresin achiziționate de la UTILBEN

Pentru mai multe detalii despre utilajele Faresin, accesați site-ul www.utilben.ro sau apelați 0733 040 000 și aflați care încărcător telescopic vi se potrivește cel mai bine.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )