campaign-notification campaign-notification

UTILBEN Service – mai aproape de dumneavoastra

Publicat de 17/11/2021

service utilaje, servicii utilaje, reparare utilaje, reparații utilaje, întreținere utilaje, intretinere utilaje grele

Utilben Service si-a extins serviciile de intretinere si reparatii pentru utilaje in majoritatea regiunilor tarii. Iar in 2022 ne vom extinde in intreaga tara.

Aducem servicii de întreținere și reparare a utilajelor în toată România

Anul 2021 a fost un an de creștere pentru UTILBEN, un an al investițiilor importante. În această perioadă ne-am îndreptat focusul pe zona de service și after-sales. Dorim să devenim cel mai bun furnizor de service pentru utilaje, cu cel mai înalt grad de satisfacție al clienților. Așadar, am implementat câteva schimbări în acest an care n ajută să mergem în această direcție.

Toate serviciile de mentenanță, diagnoză, reparații, piese de schimb și atașamente au fost relocate în noul nostru sediu din localitatea Baciu, aflată în imediata vecinătate a orașului Cluj-Napoca. Noua adresă este Strada Transilvaniei nr. 446, localitatea Baciu. Pentru a le putea oferi clienților noștri cele mai bune servicii, am considerat că a sosit timpul să avem un sediu dedicat în care specialiștii noștri să își poată desfășura activitatea în cel mai eficient mod posibil. 

Am făcut investiții semnificative în echipamentele utilizate pentru servisarea utilajelor și ne-am mărit echipa tehnică pentru a putea onora solicitările clienților în cel mai scurt timp. Echipa noastră cuprinde acum 17 tehnicieni care vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit serviciu sau pachet de servicii pentru utilajele dvs. 

De asemenea, am deschis un nou sediu UTILBEN în București. Noul sediu UTILBEN se află pe strada Ithaca FN, localitatea Bolintin-Deal, jud. Giurgiu 087015 - Autostrada București-Pitești, km. 2. Ne-am turat motoarele în acest an pentru a urma calea dezvoltării și extinderii, așadar deschidem un sediu chiar în capitala țării noastre, într-un centru de business foarte important. Dorim să fim mai aproape de clienții noștri din zona de sud a țării pentru a-i sprijini cu service dedicat pentru întreaga flotă de utilaje. Mai mult decât atât, de acum vă puteți baza pe UTILBEN Service și în zona Moldovei, inclusiv datorită service-ului mobil pe care vi-l oferim pentru această zonă.

Prin aceste schimbări, avem posibilitatea de a deservi întreaga zonă de sud a țării, alături de zona Moldovei și, bineînțeles, zona Ardealului, cu servicii profesioniste de întreținere și reparații pentru utilajele dvs. 

În harta de mai jos veți putea vedea toate zonele în care oferim service pentru utilaje:

 

Iar, în anul 2022 ne vom extinde serviciile de întreținere și reparații pentru utilaje în întreaga țară:


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )