campaign-notification campaign-notification

Utilben este unic importator de tiltrotatoare Steelwrist în România

Publicat de Utilben29/07/2021

importator tiltrotatoare steelwrist, tiltrotatoare steelwrist, rototilt, tiltrotator, tiltrotatoare, steelwrist, dealer atasamente excavatoare, atașamente excavatoare

Steelwrist, unul din cei mai importanți producători de tiltrotatoare, se află acum în gama Utilben de atașamente noi.

Unul dintre cei mai importanți producători de tiltrotatoare din lume este de acum disponibil și în România prin intermediul Utilben. Steelwrist au o experiență de peste 40 de ani în domeniul atașamentelor pentru utilaje de construcții, și o experiență de peste 20 de ani în producția de tiltrotatoare.

Ce este un tiltrotator

Tiltrotatoarele sunt accesorii hidraulice special create pentru utilajele cu braț, precum excavatoarele sau buldoexcavatoarele. Acestea sunt montate pe brațul de excavare al utilajelor astfel încât cupa sau alte tipuri de atașamente să poată fi rotite cu 360° sau înclinate cu +/- 45°, pentru a crește flexibilitatea și precizia utilajului. 

Astfel, aveți posibilitatea să vă transformați utilajele cu braț din flota dvs. în utilaje care pot îndeplini orice sarcină, asigurându-vă de asemenea un nivel ridicat al calității lucrărilor.

Cine este Steelwrist

Steelwrist ocupă locul 1 în Europa în ceea ce privește producția de tiltrotatoare și este unul dintre principalii producători de acest gen pe plan mondial. Compania se remarcă prin fiabilitatea atașamentelor fabricate și prin dezvoltarea continuă a produselor sale. 

Steelwrist AB este o companie suedeză cu sediul central și de producție în Rosersberg, localitate aflată la nord de Stockholm. Producătorul vine cu o ofertă completă de tiltrotatoare și alte categorii de atașamente pentru excavatoare și buldoexcavatoare de până la 33 tone, cu scopul de a spori semnificativ eficiența acestora. 

Compania aduce, acum prin intermediul Utilben, produse de calitate premium ce respectă toate standardele europene în vigoare: ISO9001, ISO14001, RoHS și REACH. Calitatea superioară a produselor furnizate pentru a-i ajuta pe constructori să-și folosească utilajele la potențialul lor maxim reprezintă focusul principal al Steelwrist. 

Beneficiile oferite de Steelwrist

  • Tiltrotatoarele sunt fabricate din materiale foarte durabile cu un raport optim de greutate-rezistență. Acest raport oferă o manevrabilitate excelentă și o eficiență ridicată, fără a avea un impact negativ asupra funcționalității atașamentelor.
  • Steelwrist sunt cele mai compacte tiltrotatoare de pe piață.
  • Au un unghi de lucru cu o înclinare de 45° pentru o flexibilitate ridicată.
  • Tiltrotatorul este echipat cu doi cilindri care oferă o înclinare foarte flexibilă și rapidă, ceea ce înseamnă că este mult mai ușor de manevrat. Acești cilindri sunt pozitionați vertical, astfel încât asigură posibilitatea de a săpa în zone foarte înguste.
  • Gresarea necesară pentru a prelungi durata de viață a tiltrotatorului se poate lega la sistemul central de lubrifiere, ceea ce înseamnă cu tiltrotatorul este gresat automat.
  • Deține un sistem rotativ cu șase canale cu debit ridicat care asigură o flexibilitate superioară. 
  • Garanție standard de 12 luni cu posibilitate de extindere
  • Sunt compatibile cu o gamă largă de atașamente și sunt disponibile pentru orice categorie de utilaje cu brațe de excavare, precum: buldoexcavatoare, excavatoare, midiexcavatoare și miniexcavatoare.
  • Tiltrotatoarele Steelwrist vin la pachet cu toate componentele necesare montării acestora pe utilaj

Un beneficiu important oferit de Steelwrist este tehnologia Front Pin Lock - o soluție mecanică brevetată care sporește siguranța prin blocarea tiltrotatorului pe atașament. O cupă care nu este prinsă bine pe tiltrotator poate cauza multe accidente grave. Dar, cu acest sistem de blocare pe atașament, veți evita aceste riscuri, iar operatorii dvs. vor rămâne în siguranță la locul de muncă. 

În următorul videoclip veți putea observa cum funcționează acest sistem:

 

Cum funcționează tiltrotatoarele marca Steelwrist

Pentru a înțelege mai bine funcționalitatea acestor atașamente revoluționare, în videoclipul următor veți putea urmări activitățile care pot fi întreprinse cu tiltrotatoarele Steelwrist:

 

Dacă doriți ca miniexcavatorul, excavatorul sau buldoexcavatorul dvs. să poată îndeplini ușor și eficient o multitudine de sarcini, vă recomandăm tiltrotatoarele Steelwrist.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )