campaign-notification campaign-notification

Ziua Pasionaților de Utilaje, evenimentul anului pentru fanii echipamentelor fiabile

Publicat de UTILBEN17/09/2019

Ziua Pasionaților de Utilaje a reprezentat un real succes și și-a atins scopul de a-i aduce împreună pe antreprenori și oameni de afaceri, constructori și fermieri, furnizori și dealeri, tehnicieni și specialiști

Ziua Pasionaților de Utilaje       

Ziua Pasionaților de Utilaje a reprezentat un real succes și și-a atins scopul de a-i aduce împreună pe antreprenori și oameni de afaceri, constructori și fermieri, furnizori și dealeri, tehnicieni și specialiști, într-un cadru prietenos și accesibil, dar profesionist și tehnicizat, în același timp. Peste 300 de fani ai echipamentelor care ne fac viața și munca mai ușoare s-au întâlnit în casa UTILBEN și s-au bucurat de terenul împânzit cu utilaje și echipamente, accesorii și atașamente, agregate și piese, precum și de zonele destinate expozițiilor și demonstrațiilor.

            Ziua Pasionaților de Utilaje a fost gândit ca un eveniment care să vă aducă profit și să vă ajute să vă dezvoltați afacerea. Prin simpla participare, cei prezenți la ZPU au plecat acasă mai bogați în informație și cu un pachet nou de soluții în domeniu. Practic, un bagaj complet de cunoștințe, care să vă ajute să vă înfrângeți concurența. Asta, pe lângă discount-urile și promoțiile exclusive, care au însemnat bani economisiți și investiții profitabile pentru clienții UTILBEN.

5 moduri de a vă dezvolta afacerea. Acesta a fost promisiunea UTILBEN. Ziua Pasionaților de Utilaje a însemnat un forum de discuții cu specialiști în domeniu, o licitație de utilaje cu prețul de pornire zero, posibilitatea de a testa cele mai noi echipamente și oportunitatea de a discuta față în față cu producători și furnizori de renume. Mai mult, cei prezenți la ZPU au beneficiat de prețuri speciale, doar în ziua evenimentului.

            Ziua Pasionaților de Utilaje a găzduit Academia Profesioniștilor în Utilaje, cel mai important training de profil adresat companiilor care vor să facă performanță în sectorul utilajelor, așa cum o spune și numele. Forumul de discuții a fost deschis de Răzvan Căzănescu, consultant de business și antreprenor, care a vorbit despre strategii și tehnologii pentru eficientizarea afacerilor în domeniu. Marius Maier, managing partner la CMC Group – firmă de asigurări care are capital 100% românesc –, a discutat despre importanța asigurării utilajelor, iar Andrei Spătaru, fondatorul IBC Focus – companie lider de piață în monitorizarea proiectelor de construcții –, a făcut o analiză a pieței de profil și asupra viitorului acesteia. Adrian Lăcătuș, CEO BCR Fleet Management, a introdus leasingul operațional în oferta UTILBEN, iar Tudor Oprișor, manager general al firmei de Consultanță Fonduri Europene, a punctat importanța accesării fondurilor de dezvoltare. Moderatori au fost Ruben Marian, CEO UTILBEN, și Ștefan Vâju, CEO COLOSUS.

Licitația UTILBEN

Licitația UTILBEN, organizată în colaborare cu partenerul nostru COLOSUS, a fost prima de acest fel din Europa. Prima vânzare publică ON Live pentru utilaje, ale căror prețuri au pornit de la zero. Și, pentru că suntem în secolul tehnologiei, participanții au licitat cu ajutorul smartphone-ului personal, în ziua evenimentului. În plus, acest sistem inovator a permis participarea la vânzarea publică de utilaje fără ca prezența la eveniment să fie obligatorie. Nu mai puțin de 17 echipamente performante și atașamente au fost cumpărate la prețuri speciale, în cadrul licitației UTILBEN-COLOSUS. Ineditul l-a reprezentat oportunitatea de a cumpăra un kilometru din faimosul traseu turistic Via Transilvanica. Alin Ușeriu, președintele Tășuleasa Social, a susținut o pledoarie pentru implicarea socială și notorietatea care vin la pachet cu această investiție, iar prețul de vânzare al ultimului kilometru din Via Transilvanica a ajuns la 3 mii de euro.

Ziua Pasionaților de Utilaje a reprezentat, totodată, oportunitatea ideală de a vedea cele mai performante echipamente la lucru. Pe lângă expozițiile de utilaje și atașamente, doritorii le-au putut testa personal. Operatorii noștri au montat și folosit o varietate de atașamente și accesorii pe utilaje, astfel încât cei prezenți să aibă imaginea completă a dotării perfecte pentru nevoile lor. Sunward, Ausa, Kaeser, Forst, Maschio Gaspardo, Airo, Palazzani, Movex, au fost doar câțiva dintre reprezentanții echipamentelor fiabile care s-au regăsit la ZPU. În plus, participanții au asistat la demonstrații de virtuozitate ale echipamentelor și ale specialiștilor care le-au manevrat. Un adevărat show al giganților, o expunere a calităților și versatilității utilajelor. Punctul culminant a fost distrugerea unui autoturism, cu ajutorul unui excavator Sunward de 21 de tone, spre deliciul celor prezenți.

12 septembrie a fost ziua în care fiecare participant la Ziua Pasionaților de Utilaje a beneficiat de oferte exclusive, în adevăratul sens al expresiei. Toți cei prezenți au avut oportunitatea să achiziționeze echipamente, atașamente și accesorii la prețuri speciale.

Ziua Pasionaților de Utilaje a reprezentat, totodată, introducerea leasing-ului operațional în oferta UTILBEN. Această modalitate de achiziție a unui echipament este special gândită pentru constructorii și fermierii care vor să folosească un utilaj timp de 3 ani, la costuri minime. Leasing-ul operațional funcționează ca o chirie, 100% deductibilă pentru cumpărător. După perioada contractuală de 3 ani, instituția financiară nebancară care a finanțat achiziția își recuperează echipamentul, iar dumneavoastră v-ați făcut treaba, fără cheltuielile și stresul reprezentate de o achiziție propriu-zisă. În plus, leasing-ul operațional nu blochează cash flow-ul companiei dumneavoastră, pentru că nu necesită plata unui avans pentru utilaj.

Ziua Pasionaților de Utilaje. Un eveniment special creat pentru proprietarii de echipamente performante și pentru cei care și le doresc, manageri și antreprenori în domeniu, constructori și fermieri, specialiști și tehnicieni. Locul perfect unde oricine și-a putut găsi produsul dorit, la prețul potrivit și a trăit o zi de neuitat, o zi a utilajelor fiabile!

 

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )