Tractoarele KIOTI sunt construite în baza unor standarde ridicate în ceea ce privește calitatea, find definite prin caracteristici inovatoare, atenție la detalii și tehnologie de vârf. Aceste echipamente agricole devin tot mai atractive în rândul fermierilor români mulțumită performanței impresionante și unui excelent raport calitate-preț.

Slide 0

Cea mai nouă serie de tractoare KIOTI, mai exact seria HX, se disting prin dimensiuni mai mari comparativ cu celelalte categorii de tractoare și prin puterea impresionantă. Tractoarele KIOTI HX sunt echipate cu motoare fiabile, de până la 120 de cai putere, și se bucură de un design exterior agresiv, oferind un confort sporit pentru operatori.

Slide 1

KIOTI sunt realizate de producătorul sud-coreean Daedong prezent pe piața utilajelor agricole de mai bine de 76 de ani. KIOTI a devenit una dintre cele mai cunoscute mărci de tractoare compacte din Europa, acestea fiind distribuite în peste 30 de țări din zona Uniunii Europene.

Slide 2

Experiență

Experiență de peste 76 de ani în producția de utilaje agricole

Emisii reduse

Motoare conforme cu norma europeană de emisii STAGE V

Componente premium

Componente premium fabricate integral în Coreea de Sud pentru o eficiență sporită

Poza Client 0
Poza Client 1
Poza Client 2
Poza Client 3
Poza Client 4
Poza Client 5
Poza Client 6
Poza Client 7
Poza Client 8
Finanțare

Finanțare

Vă asigurăm suport în obținerea de fonduri pentru achiziționarea de utilaje noi, întocmirea dosarului de accesare a fondurilor și vă oferim condiții preferențiale de finanțare.

Soluții complete

Soluții complete

UTILBEN vă pune la dispoziție un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, pentru a vă oferi cea mai bună experiență din industrie.

Consultanță

Consultanță

Vă oferim consultanță pentru alegerea echipamentelor potrivite nevoilor dumneavoastră și garantăm compatibilitatea pieselor și atașamentelor cu utilajele pe care le dețineți.

Cluj

Bulevardul Muncii, nr. 36

Cluj Napoca

Baciu

Strada Transilvaniei nr. 446

Baciu

Iasi

Transagropolis nr. 4

Lețcani

Bucuresti

Strada Ithaca FN (Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km. 23)

Giurgiu