Vezi si incarcatoare frontale second-hand

Vezi produse
Finanțare

Finanțare

Vă asigurăm suport în obținerea de fonduri pentru achiziționarea de utilaje noi, întocmirea dosarului de accesare a fondurilor și vă oferim condiții preferențiale de finanțare.

Soluții complete

Soluții complete

UTILBEN vă pune la dispoziție un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, pentru a vă oferi cea mai bună experiență din industrie.

Consultanță

Consultanță

Vă oferim consultanță pentru alegerea echipamentelor potrivite nevoilor dumneavoastră și garantăm compatibilitatea pieselor și atașamentelor cu utilajele pe care le dețineți.

Testimoniale

Nechita Gică
Tevag Instal

Compania Tevag Instal SRL a achiziționat utilaje marca Sunward de la UTILBEN. În acest videoclip ne descriu experiența lor în utilizarea miniîncărcătorului 3230 și a midiexcavatoarelor Sunward selectate din oferta UTILBEN pentru lucrările sale

Cosmin Sabău
INVEST CCI SRL

Avem o colaborare foarte bună cu UTILBEN, am achiziționat și alte utilaje: lame de zăpadă, sărărițe, încarcătoare telescopice. Sperăm că aceasta colaborare să nu se oprească aici, să continue.

Ce este un încărcător frontal pe roți?

Există multe denumiri pentru un încărcător pe roți, cum ar fi încărcătoare frontale, încărcătoare cu roți, încărcătoare cu cupe. Încărcătorul pe pneuri este un echipament greu care se găsește de obicei în proiecte de construcții și șantiere. Un încărcător cu roți folosește un braț pentru a-și ridica și a coborî cupa, iar o manivelă este folosită pentru a deschide și închide cupa. Incarcatoarele pe pneuri poate ridica aproape orice, cum ar fi moloz, pietris, pamant, murdarie, paleti, etc. Intrucat folosește roti, are o mobilitate mai buna pe drumuri si nu face niciun fel de deteriorare asfaltului sau betonului. 

La ce poate fi folosit un încărcător cu roți?

Încărcătoarele frontale pe roți sunt utilaje cu putere și durabilitate deosebite, iar majoritatea șantierelor le folosesc pentru a finaliza rapid unele sarcini. Este alcătuit dintr-un braț cu o găleată pentru a transporta, culege sau transporta materiale la scară largă și le transporta în jurul unui șantier. Pe lângă faptul că sunt utilizate în șantiere, acestea pot fi utilizate și în scopuri agricole și proiecte de amenajare a teritoriului.

Care sunt dimensiunile unui încărcător frontal pe roți?

Încărcătoare frontale mici/compacte - Acestea sunt populare pentru companiile de amenajare a teritoriului, fiind folosite la săpat și la mutarea materialelor. Încărcătoarele frontale mici au o gamă de 1 - 4,5 tone ceea ce le face perfecte pentru proiecte de curte, mai ales atunci când se folosesc alte atașamente precum furcile și greblele.

Încărcătoare frontale de dimensiuni medii - Cu o gamă cuprinsă între 5,5 și 6,5 tone de sarcină de lucru sau de lucru, aceasta este mai populară pentru mutarea mai multor materiale și mai grele. Aceste încărcătoare sunt adesea folosite în șantiere.

Încărcătoare frontale mari - Aceste utilaje variază între 7,5 și 18 tone de sarcină de lucru sau de lucru. Încărcătoarele mari sunt adesea folosite pentru încărcarea camioanelor cu pietriș și utilizate în proiecte mai grele.

Top  cele mai utilizate atasamente pentru încărcătorul frontal pe roți

Există multe atasamente din care să alegeți, dar unele ar putea să nu fie aplicabile proiectului dvs.

Iată câteva dintre cele mai frecvente atașamente utilizate în proiecte:

  1. Cupe
  2. Furci
  3. Cuple rapide
  4. Cupa malaxor
  5. Perii stradale
  6. Lame de zapada
  7. Cupe de concasare