Acasa  >   Second-Hand  >   Incarcatoare Frontale

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

Volvo (198)
Caterpillar (151)
JCB (138)
Case (70)
Komatsu (66)
Atlas Weycor (14)
Bobcat (14)
Claas (9)
Hitachi (36)
John Deere (1)
Kubota (3)
Manitou (4)
Massey Ferguson (2)
New Holland (6)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Capacitate de ridicare (Kg)


Inaltime de ridicare (Meters)


Capacitate cupa (m3)

Incarcatoare Frontale Second Hand

Incarcatoare frontale second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de incarcatoare frontale second hand, incarcatoare frontale Komatsu, incarcatoare frontale Caterpillar, incarcatoare frontale Volvo, incarcatoare frontale JCB, incarcatoare frontale CASE, incarcatoare frontale Doosan, UTILBEN va poate oferi garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea incarcatoarelor frontale. Incarcatoare frontale de vanzare cu posibilitate de achizitie in rate leasing. 

Incarcatoare Frontale

Incarcator Frontal Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN furnizează zeci de modele de incarcator frontal second-hand. Încărcătoarele frontale la mâna a doua pe care le comercializăm sunt în stare bună de funcționare și gata de pus la lucru. În plus, beneficiezi de garanție extinsă și dobândă preferențială la achiziție. Totodată, poți opta pentru curățarea profesională a incarcatorului frontal second-hand achiziționat prin intermediul UTILBEN și testarea completă a funcționalității.

Ce este un incarcator frontal?

Un incarcator frontal este un utilaj de mari dimensiuni, care, prin intermediul brațului din față și a cupei, poate transporta diferite materiale.

Câte tone are un incarcator frontal?

Greutatea proprie a unui incarcator frontal începe de la 5 tone și ajunge la 30 de tone. Greutatea diferă în funcție de activitățile pentru care este folosit incarcatorul frontal.

Ce putere are un incarcator frontal?

Majoritatea încărcătoarelor frontale au între 49 și 528 de cai putere. Totuși, modelele mai mari depășesc această valoare.

Care este capacitatea de ridicare a unui incarcator frontal?

Capacitatea de ridicare a unui incarcator frontal depinde în mare măsură de înălțimea la care poate fi ridicată încărcătura din cupă. Pe măsură ce greutatea crește, scade înălțimea la care încărcătura poate fi ridicată.

Care este înălțimea de ridicare și de descărcare a unui incarcator frontal?

Înălțimea de ridicare și de descărcare a încărcăturii se referă la nivelul maxim la care ajunge cupa incarcatorului frontal. Înălțimea maximă de ridicare a unui astfel de utilaj este cuprinsă între 4 metri și 8 metri, iar înălțimea maximă la care poate fi descărcată cupa este cuprinsă între 2 metri și 6 metri.

La ce se folosește un incarcator frontal?

Numele acestor utilaje vorbește de la sine, așa că încărcătoarele frontale sunt folosite cel mai frecvent la încărcarea și descărcarea diferitelor materiale. Totodată, încărcătoarele frontale sunt folosite la activități municipale - deszăpezire, nivelare suprafețe, curățare drumuri -, în construcții - malaxare, mixare materiale -, precum și în domeniul forestier - încărcare bușteni.

Ce atașamente pot să montez pe un incarcator frontal?

Principalele accesorii și atașamente care pot fi folosite cu un incarcator frontal sunt: cupă de încărcat, cupă de excavat, cupă malaxor, cupă de mixare, cupă multifuncțională, cupă skeleton, graifer, lamă dozer, plug de zăpadă, furci.

Care sunt cele mai populare brand-uri de incarcator frontal?

Bobcat, Case, Caterpillar, Doosan, Hitachi, Hyundai, JCB, John Deere, Kawasaki, Komatsu, Kramer, Kubota, Larsen & Toubro, Liebherr, LiuGong, Manitou, New Holland, Volvo, Wacker Neuson, XCMG, Yanmar.

 

 

×

Cum va putem ajuta?