Acasa  >   Second-Hand  >   Miniexcavatoare

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

JCB (222)
Kubota (220)
Bobcat (109)
Volvo (82)
Hitachi (67)
Case (22)
Caterpillar (28)
Komatsu (53)
New Holland (16)
Sunward (31)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Adancime de sapare (Meters)

Miniexcavatoare Second Hand

Mini excavatoare second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de mini excavatoare second hand, mini excavatoare JCB, mini excavatoare Kubota, mini excavatoare Volvo, mini excavatoare Takeuchi, mini excavatoare Bobcat, etc. Utiben va poate oferi garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea mini excavatoarelor. Miniexcavatoare second hand de vanzare prin leasing, suport pentru obtinerea finantarii. Ai un buget restrans dar ai nevoie de un utilaj bun, care sa nu te lase la greu - alege un miniexcavator sh de la UTILBEN.

Miniexcavatoare

Miniexcavator Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN iti pune la dispozitie o gama complexa de Cate tone are un miniexcavator?second hand aflate intr-o stare buna de funcționare. Toate tipurile de Miniexcavatoarele Second Hand vin gata de pus la lucru si pot beneficia de garantie si finantare preferentiala. Utilben iti pune la dispozitie serviciul de transport pentru miniexcavatorul ales pana la tine pe santier. Acest transport este asigurat si este efectuat in cele mai bune condiții.

Ce este un miniexcavator?

Un miniexcavator are capacități similare cu un excavator, cu avantajul suplimentar de a putea lucra în spații mici. Numit și excavator compact sau excavator mic, mini excavatoarele prezintă componentele tradiționale ale unui excavator.

Cate tone are un miniexcavator?

Miniexcavatoarele au o greutate între 1 și 6 tone, iar midiexcavatoarele, între 6 și 10 tone. Greutatea utilajului este importantă pentru suprafețele pe care se lucrează și tonajul suportat de acestea.

Ce putere are un miniexcavator?

Puterea unui miniexcavator este masurata in cai putere. Un cal putere inseamna suma tuturor energiilor care sunt necesare pentru a muta 16.5 tone la 30 – 48 cm intr-un minut. Un miniexcavator are o putere cuprinsa intre 9 CP si 66 de CP. Aceasta proprietate a miniexcavatorului depinde de mărimea si greutatea acestuia.

Care sunt componentele unui miniexcavator?

Un braț, o scobitoare și o cupă care se conectează la o cabină care se află pe o casă rotativă. Majoritatea caselor se pot roti la 360 de grade. Miniexcavatoarele pot fi echipate fie cu șenile, fie cu roți.

Care este adancimea de sapare a unui miniexcavator?

Excavatoarele compacte sunt cel mai adesea folosite la săpat, de aceea trebuie avută în vedere adâncimea de săpare a brațului. În unele cazuri, adâncimea de săpare poate fi dată chiar de lungimea brațului. Adâncimea de săpare a unui midiexcavator poate ajung la 4-5 metri.

Forta de saparare a unui miniexcavator?

Forța brațului sau forța de săpare reprezintă puterea brațului de a rupe pământul în momentul excavării. Această forță în cazul unui miniexcavator variază între 5 kN și 27 kN, iar pentru midiexcavatoare, între 27 kN și 55 kN.

La ce se foloseste un Miniexcavator?

Cele mai multe miniexcavatoare sunt utilizate pentru demolări ușoare, manipulare de materiale, îndepărtarea radacinilor, proiecte de construcții sau amenajare. Datorită acestor capacități, mini excavatoarele sunt adesea utilizate pentru proiecte mai mici în construcții și amenajare. Acestea includ:

  • Instalarea piscinelor
  • Demolarea clădirilor mici
  • Repararea liniilor de canalizare
  • Îndepărtarea copacilor
  • Săpături de morminte
  • Renovări
  • Proiecte de amenajare a teritoriului
  • Aplicații rutiere
  • Proiecte generale de săpare

Ce accesorii pot sa instalez la un miniexcavator?

La fel ca și în cazul excavatoarelor, mini excavatoarele au o selecție de accesorii care pot înlocui cupa de la capătul brațului. Acest lucru ajută la creșterea versatilității echipamentului. Accesoriile pentru un miniexcavator includ: Picoane, Fierastrau hydraulic, Extensie brat, Cupa graifer, Graifer. Cupa taluzare, Cupa excavare, Cupa malaxor, Cupa trapezoidala, Cupa concasare, Perie pe brat, Gheara, Cupa sortare, Curatator crengi, Tocator vegetatie, Foreza, Foarfeca, Compactor, Trencher

Care sunt cele mai populare branduri de miniexcavator?

Principalele branduri de excavatoare compacte sunt: Sunward, JCB, Gehl,Volvo, Case, New Holland, Hyundai, Doosan, Caterpillar, Bobcat.

 

×

Cum va putem ajuta?