Vezi si miniincarcatoare second-hand

Vezi produse
Finanțare

Finanțare

Vă asigurăm suport în obținerea de fonduri pentru achiziționarea de utilaje noi, întocmirea dosarului de accesare a fondurilor și vă oferim condiții preferențiale de finanțare.

Soluții complete

Soluții complete

UTILBEN vă pune la dispoziție un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, pentru a vă oferi cea mai bună experiență din industrie.

Consultanță

Consultanță

Vă oferim consultanță pentru alegerea echipamentelor potrivite nevoilor dumneavoastră și garantăm compatibilitatea pieselor și atașamentelor cu utilajele pe care le dețineți.

Testimoniale

Nechita Gică
Tevag Instal

Compania Tevag Instal SRL a achiziționat utilaje marca Sunward de la UTILBEN. În acest videoclip ne descriu experiența lor în utilizarea miniîncărcătorului 3230 și a midiexcavatoarelor Sunward selectate din oferta UTILBEN pentru lucrările sale

Cosmin Sabău
INVEST CCI SRL

Avem o colaborare foarte bună cu UTILBEN, am achiziționat și alte utilaje: lame de zăpadă, sărărițe, încarcătoare telescopice. Sperăm că aceasta colaborare să nu se oprească aici, să continue.

Mini incarcator nou de vânzare marca Sunward. Mini incarcatoarele noi pot fi achiziționate prin fonduri proprii, fonduri europene sau leasing. Mini incarcatorul nou Sunward se remarcă prin performanțe superioare și costuri mici de întreținere.
Noi ne ocupăm de obținerea finanțării in maximum 48 de ore și poți beneficia de o dobândă preferențială pentru mini incarcatoarele noi Sunward.

Mini incarcator nou

Ce este un mini incarcator nou?


Mini incarcatoarele SUNWARD SWL reprezintă o nouă generație de utilaje compacte multifuncționale, ce combină tehnologia electrică, hidraulică și mecanică. Fiecare indice de performanță atinge niveluri internaționale ridicate. Principalele sale caracteristici includ: structură compactă, performanță optimă, funcționare în condiții grele, eficiență ridicată, multifuncționalitate și întreținere ușoară.

La ce se foloseste un mini incarcator nou?

Așa cum le spune și numele, mini incarcatoarele noi sunt cel mai des folosite la încărcarea diferitelor materiale, dar și la activități municipale (deszăpezire, îndreptat suprafețe, curățat drumuri), construcții (malaxare, mixare) sau încărcare bușteni.

Ce putere are un mini incarcator nou?

Puterea mini incarcatoarelor Sunward începe de la 48 cp și ajunge până la 74 cp.

Cate tone are un mini incarcator nou?

Greutatea unui mini incarcator nou marca Sunward este cuprinsă între 2 și 3.5 tone.

Ce atașamente pot să montez pe un mini incarcator nou?

Mini incarcatorul nou Sunward este compatibil cu o multitudine de atașamente, între care: freză de zăpadă. freză de asfalt. Trencher, compactor, cupă malaxor, foreză, picon, cupă, multifuncțională, braț de excavare, lamă de zăpadă.

Care sunt avantajele achiziționării unui mini incarcator nou?


Avantajele achiziționării mini incarcatorul nou Sunward:
Utilajele Sunward sunt apreciate de clienții români și nu numai datorită unei serii de beneficii unice:

  • Tehnologia inovatoare a utilajelor Sunward
  • Termenele scurte de livrare
  • Performanțe ridicate la prețuri accesibil
  • Condițiile bune de finanțare
  • Costuri mici de întreținere
  • Garanția standard de 2 ani, cu posibilitate de extindere la 3 ani
  • Suportul prompt pe partea de service și post-vânzare
  • Conformitate cu toate standardele Europene