campaign-notification campaign-notification
get-in-touch.png
Alege utilajul după marcă
Alege utilajul după categorie
get-in-touch.png

Acasa  >   Second-Hand  >   Miniincarcatoare

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

Bobcat (40)
JCB (13)
GiANT (8)
Sunward (8)
Weidemann (8)
Avant (3)
Case (6)
Caterpillar (3)
Eurotrac (4)
Everun (3)
Gehl (5)
Komatsu (2)
Kramer (2)
Kubota (1)
Manitou (2)
New Holland (2)
Schaffer (1)
Takeuchi (1)
Terex (1)
Volvo (2)
Wacker Neuson (1)
Wolf (1)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Capacitate de ridicare (Kg)


Inaltime de ridicare (Meters)

Miniincarcatoare Second Hand

Miniincarcatoare second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de mini incarcatoare second hand, mini incarcatoare second hand Bobcatmini incarcatoare second hand Caterpillar, mini incarcatoare second hand JCBmini incarcatoare second hand Komatsumini incarcatoare second hand Case. Ne asiguram ca,mini incarcatoarele pe care vi le livram se afla in cea mai buna conditie din punct de vedere tehnic si estetic. Utiben va poate oferi garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea mini incarcatoarelor.

Miniincarcatoare

Miniincarcatoare Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

Cauti utilaje de constructii second hand? UTILBEN este principalul importator din Romania de utilaje second hand de constructii. Iti oferim cea mai variată gama de utilaje de constructii din Romania: Buldozere Second hand, Incarcatoare Frontale Second hand, Excavatoare Second hand, Excavatoare pe Roti Second hand, Excavatoare Industriale Second hand, Excavatoare Senile Second hand, MiniExcavatoare Second hand, Midiexcavatoare Second hand, Cilindri Compactori Second hand, MiniIncarcatoare Second hand, Freze Asfalt Second hand, Finisoare Asfalt Second hand.

Achizitioneaza acum in siguranta un Miniincarcatorul Second Hand iar noi iti vom livra minincarcatorul la orice adresa din România, fie sediu sau santier. Noi ne ocupăm de obtinerea finantarii in maximum 48 de ore si vei beneficia de o dobanda preferentiala pentru miniincarcatorul tau second hand.

×

Cum va putem ajuta?