campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Second-Hand  >   Miniincarcatoare

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

Bobcat (43)
JCB (21)
Sunward (16)
Caterpillar (10)
Case (7)
Claas (1)
Komatsu (4)
Kubota (1)
Manitou (4)
New Holland (2)
Volvo (1)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Capacitate de ridicare (Kg)


Inaltime de ridicare (Meters)

Miniincarcatoare Second Hand

Miniincarcatoare second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de mini incarcatoare second hand, mini incarcatoare second hand Bobcatmini incarcatoare second hand Caterpillar, mini incarcatoare second hand JCBmini incarcatoare second hand Komatsumini incarcatoare second hand Case. Ne asiguram ca,mini incarcatoarele pe care vi le livram se afla in cea mai buna conditie din punct de vedere tehnic si estetic. Utiben va poate oferi garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea mini incarcatoarelor.

Miniincarcatoare

MiniIncarcator Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN îți pune la dispoziție mini incarcatoare second hand aflate într-o stare buna de funcționare. Achizitioneaza acum in siguranta un mini incarcator Second Hand iar noi îți vom livra mini incarcatorul la orice adresa din România, fie sediu sau șantier. Noi ne ocupăm de obținerea finanțării in maximum 48 de ore si vei beneficia de o dobanda preferentiala pentru mini incarcatorul tău second hand.

mini incarcator


Ce este un mini incarcator?

Miniincarcatoarele frontale sunt utilaje mai mici, compacte, care se pot exploata in mai
multe ramuri ale domeniului construcții, cat și în domeniul agriculturii. Fiind un utilaj versatil, el are o putere foarte mare raportat la dimensiunile lui. Principalele sale caracteristici includ: structură compactă, performanță optimă, funcționare în condiții grele, eficiență ridicată, multifuncționalitate și întreținere ușoară.

Cate tone are un mini incarcator?

Mini incarcatoarele au o greutate între 1 și 5 tone.

Ce putere are un mini incarcator?

Puterea unui mini incarcator este măsurată în cai putere. Un cal putere înseamnă suma tuturor energiilor care sunt necesare pentru a muta 16.5 tone la 30 – 48 cm într-un minut.

Un mini incarcator are o putere cuprinsă între 9 CP și 90 de CP.

La ce se foloseste un mini incarcator?

Așa cum le spune și numele, mini incarcatoarele sunt cel mai des folosite la încărcarea diferitelor materiale, dar și la activități municipale (deszăpezire, îndreptat suprafețe, curățat drumuri), construcții (malaxare, mixare) sau încărcare bușteni.

Ce atașamente pot să montez pe un mini incarcator?

Mini incarcatoarele sunt utilaje multifunctionale, adaptabile in multe situatii, caruia i se pot atasa undeva la aproximativ 25 de atasamante: freză de zăpadă. freză de asfalt. Trencher, compactor, cupă malaxor, foreză, picon, cupă, multifuncțională, braț de excavare, lamă de zăpadă.

Care sunt cele mai populare branduri de mini incarcator?

Cele mai apreciate branduri de mini incarcatoare sunt: Sunward, Bobcat, JCB, Kubota,Volvo, Caterpillar, Case, Komatsu, Takeuchi, Gehl, GiANT

×

Cum va putem ajuta?