campaign-notification campaign-notification

4 Motive să alegeți un încărcător telescopic pentru deszăpezire

Publicat de 07/10/2020

Vezi care sunt cele 4 motive pentru care sa alegi un incarcator telescopic pentru deszapezire.

Motive să alegeți un încărcător telescopic pentru deszăpezire

Care sunt caracteristicile ce diferențiază utilajele de construcție de echipamentele special create pentru deszăpezire? Există un set de particularități care deosebesc un tip de echipament de altul? Sau pur și simplu contează felul în care utilizăm echipamentele?

Când vă gândiți la un încărcător telescopic, s-ar putea ca îndepărtarea zăpezii să nu fie prima activitate care vă vine în minte. Cu toate acestea, încărcătoarele telescopice pot face față cu brio în fața nămeților. Odată puse la lucru pe timp de iarnă, încărcătoarele telescopice se pot transforma cu ușurință într-un partener de nădejde pentru deszăpezire. Același lucru s-a întâmplat, de altfel, și cu tractoarele, care, până nu demult, erau privite doar ca acele utilaje tipice pentru muncile agricole.

 

Există 4 motive pentru care încărcătoarele telescopice sunt excelente pentru deszăpezire, și anume: viteza, capacitatea de ridicare, manevrabilitatea și consumul redus de combustibil.

 

1.       Viteza

Încărcătoarele telescopice se pot deplasa cu o viteză de până la 40 km / oră. În industria deszăpezirii se optează pentru echipamente care au capacitatea de a se deplasa ușor dintr-un un loc în altul, iar viteză de deplasare este un factor important în alegerea echipamentului potrivit. Viteza crescută de deplasare a încărcătoarelor telescopice le deosebește de alte tipuri de echipamente.

Telescopicele pot ajunge să deszăpezească mult mai rapid și ușor străzile sau spațiile largi datorită vitezei crescute. Astfel, ajutându-vă să lucrați cât mai repede și mai eficient posibil, fără a vă opri proiectele din cauza zăpezii.

 

2.       Capacitatea de ridicare

Scopul principal al încărcătoarelor telescopice este de a ridica și muta materialele. Acestea pot avea o capacitate de ridicare de până la 5 tone, iar, pentru o parcare înzăpezită, acest lucru este foarte important pentru a putea curăța parcarea mai rapid și din cât mai puține mișcări. Încărcătorul telescopic se dovedește a fi un ajutor desăvârșit pentru operatori pe timp de iarnă.

 

3.       Manevrabilitatea

Încărcătoarele telescopice sunt utilaje relativ compacte care se mișcă la fel de repede precum un mini-încărcător. Sunt utilaje cu tracțiune integrală făcute pentru teren accidentat; practic, acestea au fost făcute pentru zăpadă. Chiar dacă este primul echipament de la fața locului înzăpezit, telescopicul nu va avea probleme să înceapă și să termine lucrarea.

Se pot încadra în locații strânse, cum ar fi parcările înguste sau cele care nu au un tavan înalt. Încărcătoarele telescopice pot fi folosite pentru deszăpezire și cu brațul coborât, iar acest lucru permite o vizibilitatea mai bună și îi conferă operatorului un nivel ridicat de siguranță și facilitate în operarea utilajului.

Parcările adună zăpadă în colțurile fiecărui etaj, în timp ce vântul suflă prin porțiunile deschise. Etajul superior al unei parcări trebuie de asemenea curățat. Doar un utilaj compact ar putea să se încadreze în aceste spații pentru a înlătura zăpada. Încărcătoarele telescopice pot face acest lucru și utilizând cupe mari pentru a termina treaba mai rapid.

 

4.       Consum redus de combustibil

Eficiența consumului de combustibil a încărcătoarelor telescopice este rivală cu cea a tractoarelor, a buldoexcavatoarelor și chiar a unor mini-încărcătoare. Nu doar economisește bani obținând mai multă muncă dintr-un singur rezervor de combustibil, ci înseamnă și mai puțin timp petrecut pentru alimentarea cu combustibil și apoi revenind la locul de muncă pentru a continua treaba. Acest timp economisit reprezintă și bani economisiți.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )