campaign-notification campaign-notification

Răspundeți la aceste 5 întrebări pentru a vă crea planul de iluminare a zonei de lucru

Publicat de UTILBEN07/10/2022

excavator

Nu este nevoie să aduceți un expert în iluminare pentru a vă proiecta planul de iluminat.

Nu este nevoie să aduceți un expert în iluminare pentru a vă proiecta planul de iluminat. Inginerii, proiectanții și antreprenorii dvs. vă pot oferi răspunsurile la aceste cinci întrebări și pot dezvolta cea mai potrivită strategie de iluminat pentru șantierul dvs.

  1. Cât de mare este zona de lucru și cum va fi iluminată în mod adecvat?

Utilizând planurile de construcție, determinați unde și când va fi stabilit iluminatul și schițați alți factori care vor influența deciziile dvs. privind iluminatul, cum ar fi amplasarea lucrătorilor și a echipamentelor, planul dvs. de control al traficului sau obstacolele de la fața locului.

  1. Ce sistem (sisteme) de iluminat veți utiliza?

Din analiza tipului de lucrări efectuate și a modului în care funcționează șantierul dvs. de construcții, puteți determina necesitatea corpurilor de iluminat pentru baloane, a turnurilor de iluminat și a iluminării echipamentelor.

  1. Unde se va afla iluminatul dumneavoastră?

Utilizând diagramele Iso-footcandle oferite de furnizorul de iluminat, puteți vedea cum vor emite lumină sursele de lumină și cât de bine va fi luminată zona de lucru. Determinați cea mai bună locație pentru iluminat, ținând cont de ușurința și accesibilitatea asigurării sursei de lumină.

  1. Verificarea pe teren arată că lipsește ceva din planul dumneavoastră de iluminat?

Mergând și conducând prin zona de lucru cu iluminatul instalat, veți putea determina dacă zonele sunt iluminate corespunzător și vă veți asigura că sistemul de iluminat nu reprezintă o problemă pentru șoferi și lucrători.

Cu o strategie completă de iluminat în vigoare, puteți trece la controlul zgomotului, prafului și vibrațiilor care sunt produse în fiecare șantier de construcții.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )