campaign-notification campaign-notification

8 motive pentru care sa cumperi un excavator Komatsu

Publicat de UTILBEN14/12/2018

De ce să cumperi un excavator Komatsu second-hand de la UTILBEN. Care sunt avantajele excavatoarelor Komatsu.

8 motive pentru care să cumperi un excavator Komatsu         


Komatsu Limited este o corporație multinațională japoneză care produce utilaje de construcții, minerit și militare, dar și industriale, între care lasere și generatoare termoelectrice. Sediul companiei este în Tokyo, Japonia. Corporația a fost denumită în cinstea orașului Komatsu, unde, în 1917, a fost fondată compania.

 

De ce să cumperi un excavator Komatsu:
 

1. Este una dintre cele mai cunoscute și populare mărci de excavatoare din lume.

2. Este a două marca de utilaje de construcții din lume, după Caterpillar.

3. Experiența producătorului nipon.

 

Producătorul are o vastă experiență în proiectarea și fabricarea excavatoarelor hibride, care vin ca rezultat al anilor de cercetare și dezvoltare. Tot acest efort este un exemplu elocvent al angajamentului companiei pentru calitate, fiabilitate și inițiativă în ceea ce privește protecția mediului.

 

4. Inovații continue.

Komatsu continuă să aducă inovații pe piața echipamentelor de construcții și a lansat un excavator hibrid îmbunătățit și un nou motor Komatsu Stage IIIB. De altfel, ca toate excavatoarele producătorului japonez, acest model hibrid are o capacitate de ridicare sporită și o stabilitate deosebită, Este, totodată, puternic și rapid. În același timp, prin îmbunătățirea tehnologiei hibride încorporate în modelul HB215LC-2, Komatsu a contribuit la reducerea consumului de combustibil.

Descoperă mai multe oferte de excavatoare Komatsu.

 

5. Tehnologie avansată.

Cea mai nouă tehnologie KOMTRAX™ la un excavator Komatsu transmite informații privind operarea utilajului către un website securizat. prin utilizarea tehnologiei wireless. Informații precum orele de lucru, locația utilajului, consumul de combustibil, atenționări de funcționare neconformă, toate sunt transmise către aplicația web a sistemului Komtrax, pentru analiză.

Sistemul de monitorizare a flotei KOMTRAX™ crește astfel disponibilitatea utilajelor, reduce riscul de furt al acestora, permite realizarea unui diagnostic corect al funcționării de către distribuitor și asigură un flux de informații extreme de utile pentru realizarea unei activități eficiente și productive.

 

6. Operațiuni fără cusur, productivitate ridicată la un excavator Komatsu.

Pentru noul model HB215LC-2, nu există intervale programate de înlocuire a filtrului de oxidare catalitică (KDOC). Designul integrat al filtrului KDOC îi oferă un ciclu de viață îndelungat și îi permite sistemului să îndepărteze cenușa utilizând regenerarea pasivă, fără a fi nevoie de un filtru de particule diesel (DPF). Sistemul mai puțin complex și operațiunile fără grijă pentru operator se traduc într-un cost de operare și de proprietate mai reduse.

 

7. Tehnologie de vârf a excavatorului Komatsu.

Excavatorul Komatsu HB215LC-2 este acționat de revoluționarul sistem Hybrid Komatsu, care funcționează pe principiul regenerării și al depozitării energiei. Acest sistem include motorul electric Komatsu, un generator de putere, un ultra-capacitor și puternicul motor diesel SAA4D107E-2-A, de 39 de cai putere. Sistemul Ultra-Capacitor Komatsu permite o stocare rapidă a energiei și o transmitere instantanee a puterii.

Energia cinetică generată în timpul frânării este transformată în electricitate, care este apoi transmisă către invertor și captată de ultra-capacitorul Komatsu. Atunci când echipamentul accelerează în condiții de sarcină, energia captată este eliberată imediat, pentru a fi utilizată de către structură superioară a utilajului sau pentru a asistă motorul. Puterea suplimentară depozitată de către tehnologia hibrid reprezintă o putere adițională disponibilă pentru a crește performanțele.

 

8.Confort fără compromis.

Noua cabină la acest excavator Komatsu furnizează un mediu de lucru mai confortabil și mai liniștit, pentru a ajuta operatorul să maximizeze performanțele de lucru. Cabina certificată ROPS, special proiectată pentru excavatoarele hidraulice, este și mai robustă acum, grație structurii de metal ranforsat. De asemenea, este așezată pe amortizoare hidraulice, care ajută la reducerea nivelului de vibrații. Scaunul pe suspensie de aer, cu spătar înălțat și încălzire în echiparea standard, contribuie la îmbunătățirea confortului operatorului.

Un monitor color LCD de 7”, de înaltă rezoluție, îi permite operatorului să selecteze cu ușurință până la 6 moduri de lucru, pentru a adapta performanțele aplicației. Panoul de control furnizează informații referitoare la ghidul ECO, rapoarte operaționale, istoricul consumului de combustibil și informații de utilizare.

O cameră montată în spatele utilajului, cu un unghi de vedere larg, permite operatorului să vadă exact ce se întâmplă în zona din spatele utilajului. Mai mult, cea de-a treia generație de excavatoare Komatsu a fost proiectată pentru operațiuni de service mai simple și pentru flexibilitate maximă.

Excavatorul Komatsu HB215LC-2 include 50 de puncte de inspecție, pentru fiecare operațiune de service. În plus, are două valve de service suplimentare, pentru utilizarea cu atașamente hidraulice ca echipare standard.

 

 

VEZI ce poate face un utilaj KOMATSU:

 

 

 
 
 
 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )