Acasa  >   Second-Hand  >   Excavatoare

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

Caterpillar (469)
JCB (294)
Komatsu (260)
Hitachi (165)
Volvo (160)
Atlas (14)
Bobcat (3)
Case (71)
Kubota (18)
MINELLI (1)
New Holland (12)
Sennebogen (1)
Sunward (20)
Takeuchi (1)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Adancime de sapare (Meters)

Excavatoare Second Hand

Excavatoare second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de excavatoare second hand, excavatoare pe senile second hand, excavatoare pe roti second hand, excavatoare industriale second hand. In special excavatoare second hand, ne asiguram ca,excavatoarele pe care vi le livram se afla in cea mai buna conditie din punct de vedere tehnic si estetic. Utiben va poate oferi garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea excavatoarelor.

Excavatoare

Excavator Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN iti pune la dispozitie o gama complexa de excavatoare second hand aflate intr-o stare buna de funcționare. Toate tipurile de excavatoarele Second Hand vin gata de pus la lucru si pot beneficia de garantie si finantare preferentiala. Utilben iti pune la dispozitie serviciul de transport pentru excavatorul ales pana la tine pe santier. Acest transport este asigurat si este efectuat in cele mai bune condiții.

Ce este un excavator?

Un excavator este un utilaj de construcție de mare dimensiuni, alimentat cu motorină sau electric, făcut pentru a săpa pământ bratul pentru a crea șanțuri, găuri și fundații, etc. Excavatorul este un element de bază al șantierelor mari de construcții.

Cate tone are un excavator?

Excavatoarele au o greutate între 9 și 50 de tone. Greutatea utilajului este importantă pentru suprafețele pe care acesta lucrează și tonajul suportat de acestea

Care sunt tipurile de excavator?

În România cunoaștem minimum 6 tipuri de excavatoare de la cele mici până la cele industriale. 

  1. Excavator pe senile: este cel mai cunoscut excavator și este utilizat pentru minerit, săpături, lucrări de infrastructură. 
  2. Excavator pe roti: acesta este un excavator care se folosește în lucrări de infrastructură și printre principalele avantajele sunt ușurința de deplasare dar și faptul că se poate deplasa pe drumuri asfaltate. 
  3. Excavator industrial: este un excavator de mari dimensiuni care se diferențiază de celelalte tipuri de excavator prin brațul acestuia care este mult mai mare (lung). Acesta se folosește în domeniul reciclărilor sau pentru curățarea fluviilor. 
  4. Excavator pentru demolari: Acesta este asemănător celui industrial și anume unul de mare dimensiuni care are un braț lung și este pe șenile. Acesta se folosește în domeniul demolărilor civile sau de infrastructură. 
  5. Miniexcavator: Un miniexcavator este o versiune compactă a excavatorului pe șenile și sunt utilizate ăn șantiere mici pentru lucrări de amenajări sau săpături de diverse tipuri.
  6. Midiexcavatorul: Este asemânător miniexcavatorului dar are o dimensiune mai mare și o greutate între 6-9 tone. 

La ce se foloseste un excavator?

Cu ajutorul unui excavator putem realiza o mulțime de activități, printre care: săpături, demolări, compactare, transportul/manipularea materialelor (inclusiv bușteni), amenajarea și întreținerea terenurilor, dezvoltarea sistemului feroviar, pregătirea site-urilor pentru pavaj, deszăpezire și multe alte lucrări de infrastructură. 

Ce adancime de săpare are un excavator?

Adâncime de săpare a unui excavator va depinde de dimensiunea echipamentului. Unele tipuri specifice de excavatoare, cum ar fi excavatorul industrial, sunt menite să te ajute să sapi mai adânc decât este posibil cu un excavator obișnuit.

Ce accesorii pot sa instalez la un excavator?

Principalele accesorii care pot fi utilizate pentru un excavatoru sunt: cupe, cupă graifer, cupă petale, cupă de concasare și sortare, foreză, foarfecă, pulverizator, trencher, cupă de malaxare, perii, picoane hidraulice. 

Care sunt cele mai populare branduri de excavator?

Cele mai apreciate branduri de excavatoare sunt: Sunward, JCB, Gehl,Volvo, Case, New Holland, Hyundai, Doosan, Caterpillar, Bobcat.

 

 

×

Cum va putem ajuta?