campaign-notification campaign-notification

Autogredere HBM-NOBAS disponibile in portofoliul UTILBEN

Publicat de Utilben25/10/2021

Autogredere HBM-NOBAS, Autogredere, HBM-NOBAS, autogredere hbm, autogreder hbm, gredere, autogredere noi

De acum puteti gasi la Utilben autogredere HBM-NOBAS - autogredere noi, foarte performante. Aflati mai multe din articolul nostru.

Marca de autogredere HBM-NOBAS face de acum parte din gama noastră de utilaje noi pentru construcții.

În Europa, compania deține o cotă de piață de peste 70%, fiind unul dintre principalii jucători la nivel global în materie de autogredere. 

HBM-NOBAS îmbină performanțele ridicate cu emisii reduse, autogrederele din această gamă pretându-se astfel pentru cele mai dificile lucrări. Aceste autogredere sunt recunoscute și apreciate la nivel mondial datorită tehnologiei de top pe care o folosesc. Drept dovadă, producătorul are clienți în peste 100 de țări din întreaga lume. Utilajele sunt fabricate în Germania, acest aspect reprezentând încă o garanție a fiabilității care definesc produsele HBM-NOBAS. Autogrederele din această gamă sunt ideale pentru lucrări de infrastructură și lucrări de terasament, oferindu-vă posibilitatea de a alege modelele potrivite pentru fiecare stadiu al lucrării. Astfel, veți putea efectua lucrări terestre pregătitoare, lucrări terestre principale sau finisări de lucrări terestre cu autogredere HBM-NOBAS.

 

Pe piața românească se regăsesc din ce în ce mai multe lucrări de mare anvergură care necesită utilaje puternice și de încredere. Așadar, UTILBEN vine în întâmpinarea clienților care au nevoie de aceste utilaje prin introducerea în ofertă autogrederelor HBM-NOBAS.

autogredere hbm-nobas

Vă prezentăm câteva beneficii tehnice ale autogrederelor HBM-NOBAS:

  • Dotări premium în varianta standard: motor Perkins, lamă frontală, lamă mediană, scarificator și aer condiționat.
  • Utilajele sunt fabricate 100% în Germania.
  • Vă oferă siguranță maximă și performanțe de neegalat.
  • Singura marcă de autogredere care are atât joystick, cât și volan, ceea ce le face foarte ușor manevrabile.
  • Echipate cu sistem de autoghidare și autonivelare Leica.

Iar mai jos veți găsi avantajele achiziției de autogredere HBM-NOBAS de la UTILBEN:

  • Livrare din stoc în maximum 10 zile lucrătoare
  • Utilajele se livreaza cu CIV: noi facem RAR-ul și cartea de înmatriculare a utilajului
  • Garanție extinsă de până la 3 ani
  • Leasing cu dobândă 0%
  • Posibilitate de închiriere și închiriere cu posibilitate de achiziție
  • Ocazia de a testa utilajele înainte de achiziție
  • Buyback pentru utilajele achiziționate de la UTILBEN
  • Primele 2 revizii tehnice sunt incluse în preț

autogredere noi

Modelul de autogreder HBM-NOBAS BG 180 TA-7

Una dintre recomandările noastre în ceea ce privește alegerea unui autogreder HBM-NOBAS este modelul HBM BG 180 TA-7. Acest autogreder este combinația perfectă între performanțe remarcabile și emisii reduse. Este dotat cu un motor diesel Perkins de 205 cai putere, ce respectă normele de poluare Stage V. Acesta se remarcă prin performanță, forță și durabilitate,  reușind să îndeplinească cele mai solicitante sarcini. 

În ceea ce privește performanța, sistemul de transmisie marca ZF al autogrederului joacă un rol important. Această transmisie hidrodinamică are convertizor de cuplu, care poate adapta puterea în timp real, în funcție de sarcina de lucru.

Autogrederul HBM BG 180 TA-7 plusează și la capitolul manevrabilitate, fiind  foarte ușor de utilizat chiar și în spații înguste. Acest lucru se datorează datorită dimensiunilor compacte și sistemului articulat de virare. Lungimea totală a autogrederului HBM BG 180 TA-7, cu lamă frontală și scarificator, este de 10.285 mm, lățimea de 2.684 mm și înălțimea de 3.220 mm. Cabina spațioasă respectă standardele ROPS/FOPS, iar panoul de bord afișează cele mai utile informații, precum temperatura și turația motorului, nivelul de combustibil, presiunea uleiului de motor sau timpul de lucru. Iar, pentru un  confort ridicat, autogrederul este dotat cu un scaun ajustabil alături de un sistem de încălzire și aer condiționat.

Câteva dintre informațiile de ordin tehnic care ies în evidență sunt: transmisia 6x6, motorul de 205 cai putere, greutatea operațională de 19 tone, lama frontală de tip buldozer, lama centrală și scarificatorul.

autogreder hbm

Iar, în ceea ce privește avantajele acestui autogreder, enumerăm:

  • vizibilitatea excelentă pentru operator
  • gradul sporit de confort
  • motorul silențios
  • accesul facil la componente

Dacă lucrările pe care le desfășurați sunt din categoria construcției de drumuri, terenurilor de sport și agrement, proiectelor de infrastructură rutieră și feroviară, pistelor aeroportuare, atunci autogrederul HBM BG 180 TA-7 este utilajul perfect pentru dvs.

În videoclipul următor, veți putea observa autogrederul HBM BG 180 TA-7 în acțiune:

Vezi mai multe video-uri pe canalul de Youtube Utilben.

HBM-NOBAS se concentrează pe oferirea de soluții diverse, de la gama largă de autogredere, la dotarea acestora cu accesorii și atașamente dintre cele mai utile. Filosofia companiei este de a se adapta la nevoile clientului, indiferent cât de specifice sunt acestea. Fie că vorbim despre construcția de drumuri, munci forestiere, activități miniere, domeniul militar sau lucrări municipale.

HBM-NOBAS a luat naștere prin contopirea companiilor HBM și NOBAS, ambele cu o lungă tradiție în fabricarea de utilaje. NOBAS a produs primele sale tractoare în anul 1931, în orașul german Nordhausen, pentru ca apoi să facă tranziția către fabricarea de excavatoare, până în anul 1990. HBM are o vastă experiență în manufacturarea de autogredere, respectiv între anii 1956 și 1990, în fabrica sa din orașul german Halle. În 1993, ambele companii au fost achiziționate de GP Papenburg Maschinenbau și așa s-a format HBM-NOBAS.

Vă invităm să vedeți toată gama de autogredere HBM-NOBAS din oferta noastră.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )