campaign-notification campaign-notification

Avantajele oferite de gama de autogredere noi HBM-NOBAS

Publicat de 22/02/2022

autogredere noi hbm-nobas, autogredere noi, autogredere hbm-nobas, autogreder hbm-nobas, autogredere noi hbm nobas, autogredere hbm, autogredere noi de vanzare

Va prezentam principalele avantale aduse de gama de autogredere noi HBM-NOBAS din oferta Utilben.

Gama de autogredere noi HBM-NOBAS sunt caracterizate prin performanțele ridicate cu emisii reduse. 

Aceste autogredere noi HBM-NOBAS excelează chiar și în cele mai dificile lucrări de precizie și mentenanță a drumurilor. Sunt recunoscute și apreciate la nivel mondial datorită tehnologiei de top pe care o folosesc. Utilajele sunt fabricate în Germania și sunt destinate lucrărilor de infrastructură și terasamente. Cu ajutorul acestor autogredere veți putea realiza lucrări terestre pregătitoare, lucrări terestre principale sau finisări de lucrări terestre.

Avantaje tehnice ale autogrederelor HBM-NOBAS:

  • Dotări premium în varianta standard: motor Perkins, lamă frontală, lamă mediană, scarificator și aer condiționat.
  • Tracțiune integrală 6x6.
  • Ajustare rapidă a lamei.
  • Echipate cu sistem de autoghidare și autonivelare Leica.
  • Consum redus de combustibil
  • Utilaje fabricate 100% în Germania.
  • Siguranță maximă.
  • Capacitate de lucru sporită pentru cele mai diverse tipuri de lucrări.
  • Singura marcă de autogredere care are atât joystick, cât și volan, ceea ce le face foarte ușor manevrabile.

autogredere noi HBM Nobas

Avantaje oferite la achiziția de autogredere noi HBM-NOBAS de la UTILBEN:

  • Utilajele se livrează cu CIV: noi facem RAR-ul și cartea de înmatriculare a utilajului.
  • Garanție extinsă de până la 3 ani.
  • Livrare din stoc în maximum 10 zile lucrătoare.
  • Leasing cu dobândă 0%.
  • Ocazia de a testa utilajele înainte de achiziție.
  • Posibilitate de închiriere și închiriere cu posibilitate de achiziție.
  • Buyback pentru utilajele achiziționate de la UTILBEN.
  • Primele 2 revizii tehnice sunt incluse în preț.

Autogredere noi HBM-NOBAS disponibile în oferta UTILBEN

Modelele de autogredere noi HBM-NOBAS recomandate pentru piața românească sunt BG120, de 14 tone, și BG180, de 19 tone. Aceste două modele pot fi configurate, deopotrivă, în varianta cu tracțiune 6x4 sau cu tracțiune 6x6. Recomandarea producătorului o reprezintă versiunea cu tracțiune 6x6 datorită performanțelor de excepție pe care le oferă.

Caracteristici unice ale autogrederelor HBM-NOBAS

O caracteristică aparte specială a autogrederelor HBM-NOBAS este înclinația roților de pe axa frontală. Această configurație face ca deplasarea pe un teren alunecos sau prin nămol să devină mult mai ușoară. Înclinarea roților asigură o tracțiune eficientizată pentru a putea lucra pe terenuri dificile. Autogrederele HBM-NOBAS se deosebesc de alte utilaje din aceeași categorie și prin coroana de rotire a lamei centrale încapsulate. Aceasta nu permite pătrunderea mizeriei și a prafului, coroana fiind bine protejată de impurități.

HBM-NOBAS oferă un sistem unic de direcție pe joystick-uri și volan. Acest aspect vă ajută să înmatriculați și să conduceți utilajul fără probleme pe drumurile publice. Joystick-urile vă ajută să realizați viraje cu precizie mai mare, reducând la minimum efortul operatorlor.

HBM-NOBAS se remarcă și prin șasiul articulat înainte de cabină. Acest lucru înseamnă că operatorul nu este purtat dintr-o parte într-alta a utilajului atunci când schimbă direcția de deplasare. Articularea se face într-un unghi de 30°, oferind o rază de întoarcere mai mare în comparație cu modelele de autogredere concurente. Eficiența și productivitate sunt la ele acasă când vine vorba despre configurarea autogrederelor HBM-NOBAS, iar aici le ajută dotările deosebite în variantă standard, cum ar fi scarificatorul și plugul frontal. 

autogreder nou hbm-nobas

Dacă greutatea celor mai multe modele de autogredere de pe piață se află între 12 și 16 tone, autogrederele HBM-NOBAS vin cu modele special create pentru lucrări dificile, cu greutăți între 19 și 24 de tone. 

Grederele HBM-NOBAS sunt echipate cu un convertor de cuplu. Astfel, lama centrală poate împinge o cantitate mult mai mare de material, mișcările utilajului rămânând line, fără smucituri sau șocuri. Convertorul de cuplu sporește forța utilajului, fără să afecteze confortul operatorului. 

Alegeți performanța, alegeți autogredere noi HBM-NOBAS

Grederele HBM Nobas sunt utilaje foarte fiabile, construite la cel mai ridicat nivel tehnic. Sunt echipate cu motoare puternice și se bucură de un consum redus de combustibil, tracțiune integrală 6x6 și posibilitatea de ajustare rapidă a lamei. Producătorul german HBM Nobas vă asigură confort și siguranță pentru operatori printr-un scaun ajustabil, lumini de lucru performante și vizibilitate mare în operare.

Puteți vedea întreaga gamă de autogredere noi HBM-NOBAS pe site-ul UTLBEN.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )