campaign-notification campaign-notification

Buldoexcavator Cukurova 885 - putere, fiabilitate, robustețe

Publicat de Utilben19/08/2021

constructii, utilaje, buldoexcavatoare, buldoexcavator

Un utilaj de excepție - faceți cunoștință cu buldoexcavatorul Çukurova 885. Citeste mai multe despre acest buldoexcavator din acest articol.

Un utilaj de excepție - faceți cunoștință cu buldoexcavatorul Cukurova 885

Din șantierele de construcții nu poate lipsi niciodată un buldoexcavator. Această categorie de utilaje multifuncționale se remarcă prin robustețe, adaptabilitate la diverse condiții de lucru și o gama largă de atașamente care pot fi instalate pe ele.

De curând, Utilben a devenit dealer oficial al producătorului de utilaje de construcții Cukurova. Această companie aduce pe piața românească o gama de buldoexcavatoare foarte performante, care se remarcă prin calitatea construcției și prin robustețe.

cukurova buldoexcavator

Vă prezentăm - buldoxcavator Çukurova 885

Unul dintre buldoexcavatoarele din noua gamă este Çukurova 885. Acest echipament aduce multe beneficii oricărui constructor care dorește să lucreze mai eficient. Buldoexcavatorul Çukurova 885 este un echipament puternic și foarte ușor de operat. În procesul de fabricare al acestui utilaj intră doar componente premium. Acest lucru înseamnă că buldoexcavatorul vă va permite să lucrați mai rapid, iar lucrările vor fi realizate la un standard înalt de calitate.

Echipat cu un motor Perkins Stage 5 de 100 CP, buldoexcavatorul Çukurova 885 respectă toate standardele de emisii în vigoare. Acesta constituie un avantaj considerabil în fața competitorilor. Legislația europeană este din ce în ce mai strictă și a impus și în România noi limitări în ceea ce privește emisiile de dioxid de carbon. Perkins este o companie subsidiară a Caterpillar, companie cu renume zona producției de motoare fiabile.

În varianta standard, buldoexcavatorul Çukurova 885 este echipat cu transmisie și osii marca ZF. Compania germană ZF Group este renumită pentru fabricarea de componente pentru diverse tipuri de vehicule. ZF Group are filiale în peste 40 de țări și repezintă un etalon în materie de transmisii și șasiuri.

Çukurova 885 este dotat cu pompă hidraulică Bosch, companie cu 135 de ani de inginerie de top. Tehnologia Bosch a ajuns la cel mai înalt nivel, compania avânnd o reputație impecabilă la nivel mondial. 

În lista componentelor premium ale buldoexcavatorului Çukurova 885 se află și pompa de injecție marca John Deere. Acesta este un producător american cu 184 de ani de experiență în industrie.

O trăsătură distinctivă a buldoexcavatorului Çukurova 885 este echilibrul aproape perfect în ceea ce privește distribuția greutății. Aceasta îi conferă un  grand înalt de precizie în manevrare și siguranță în operare. Mai mult decât atât, Çukurova 885 este mult mai stabil la drum lung și în viraje, atunci când folosiți șoselele publice pentru a ajunge dintr-un șantier într-altul.

Când vine vorba de confort, Çukurova 885 este de asemenea campion.Buldoexcavatorul este echipat cu un fotoliu ergonomic, dotat cu tetieră și cotiere. Joystick-urile ergonomice garantează o productivitate optimă. Atât acțiunile de încărcare, cât și cele de excavare sunt făcute cu ajutorul joystick-urilor. Astfel, operatorul depune un efort minim pentru un rezultat maxim. Rezultatul: precizie în execuție și o reală plăcere de a opera buldoexcavatorului Çukurova 885.

cukurova

UTILBEN este dealer oficial al utilajelor Çukurova și, prin acest parteneriat de succes, le poate oferi clienților beneficii unice:

  • Garanție standard de 3 ani
  • Livrare de pe stoc
  • Finanțare cu dobândă zero
  • Configurație full-option 
  • Posibilitate de buy-back și rent to buy. 
  • Transmisie Powershift.

Așadar, achiziționarea unui buldoexcavator Çukurova 885 vă va ajuta să deveniți mai profitabil, să lucrați mai eficient și la un standard înalt de calitate. 

Poți să urmărești prezentarea buldoexcavatorului Çukurova 885 aici:

 

Pentru ofera detaliata a buldoexcavatorului Çukurova 885 si a altor utilaje, acceseaza site-ul Utilben, sau contacteaza-ne telefonic: 0733 040 000.

 

Citeste si alte articole:

 

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )