campaign-notification campaign-notification

5 avantaje ale excavatoarelor Hitachi

Publicat de UTILBEN14/12/2018

Recunoscut pe plan mondial ca un jucător activ în domeniul excavatoarelor de carieră, Hitachi își arată valoarea în carierele și minele din toată lumea.

5 avantaje ale excavatoarelor Hitachi

Hitachi este recunoscut pe plan mondial ca fiind un jucător activ în domeniul excavatoarelor de carieră, statut pe care îl confirmă zi de zi în carierele și minele din toată lumea. Din Islanda și până în Spania, utilajele de mare capacitate ale producătorului japonez sunt apreciate pentru fiabilitatea lor și viteza de lucru.  

 

1. Performanțe de top în condiții dure de lucru.

Excavatorul Zaxis 670LCH-3 lucrează în Islanda, în condiții climatice extreme, în diversele proiecte de infrastructură.

 

Excavatoarele EX5500 (de 550 de tone) și EX3600 (de 360 de tone) completează flota de 350 de excavatoare Hitachi și basculante cu sașiu rigid Euclid-Hitachi care lucrează la cea mai mare mină de cărbuni din nord-vestul Spaniei.  

 

2. Precizie de neegalat în orice activitate specifică.

Excavatoarele Hitachi sunt foarte precise în operare și sunt capabile să realizeze operații de o acuratețe ridicată, în cele mai dificile condiții. Sistemul hidraulic marca Hitachi asigură creșterea vitezei de răspuns, în cel mai fin mod posibil. Când sunt combinate mișcări simultane ale brațului și antebrațului, uleiul hidraulic de pe returul cilindrului hidraulic al brațului, printr-o supapă comandată de computerul utilajului, poate ajuta la închiderea cilindrul hidraulic al antebrațului, dacă este cazul. Hitachi utilizează doar pompe cu debit variabil, care ajustează fluxul de ulei hidraulic în funcție de cererea utilajului, de comenzile simultane date și, astfel, reduce pierderea de putere hidraulică, respectiv duce la un consum mai scăzut de carburant.  

 


 

3. Tehnologie avansată și inovații în domeniu.

Excavatoarele Hitachi din seria 3 sunt dotate cu un monitor LCD color, care furnizează informații complete despre activitatea utilajului, consumul orar, carburantul rămas în rezervor, temperatura lichidului de răcire, a uleiului hidraulic, modul de lucru selectat, afișează orele de lucru ale excavatorului și semnalează și reviziile care trebuie făcute. De asemenea, excavatoarele Zaxis-3 sunt dotate cu o cameră video color retrovizoare, ce îi conferă operatorului siguranță în muncă, mai ales când lucrează pe marginea carierei.    

 

 

4. Confort în operare, siguranță sporită și vizibilitate completă.

Confortul operatorului și siguranța acestuia sunt pe primul plan. Vizibilitatea pentru operator este asigurată de spațiile cu geamuri de mari dimensiuni, iar siguranța este asigurată de parbrizul securizat, capabil să respingă eventualele bucăți de material, ce îi pot provoca leziuni operatorului. De asemenea, operatorul este protejat și în cazul căderilor accidentale de obiecte pe plafonul cabinei. Cabina oferă un spațiu interior mărit, un loc generos pentru picioare, precum și un scaun ergonomic și confortabil, pentru a reduce oboseală operatorului. Aerul condiționat, radioul și nenumărate locuri de depozitare fac din operarea excavatoarelor Hitachi o plăcere.

 

 

5. Urmărire prin satelit.

Un alt avantaj al excavatoarelor Hitachi este sistemul de urmărire prin satelit Zaxis Global, aflat în dotarea standard. Sistemul se bazează pe o unitate de poziționare prin satelit (GPS). Astfel, excavatorul Hitachi transmite datele de funcționare spre centrul de date Hitachi, din Japonia. De aici, datele pot fi accesate gratuit de către proprietar și de către dealer-ul Hitachi zonal. Zaxis Global permite urmărirea în detaliu a modului de lucru, consumului de carburant (zilnic și orar), cantității de carburant rămase în rezervor, a timpilor de funcționare, temperatura și presiunea uleiului hidraulic, istoricul reviziilor și viitoarele revizii, localizarea geografică prin identificarea seriei utilajului și multe altele.   

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )