Care sunt avantajele excavatoarelor Hitachi?

Publicat de UTILBEN14/12/2018

Care sunt avantajele excavatoarelor Hitachi?


Trimite-le prietenilor acest articol!

       Recunoscut pe plan mondial ca fiind un jucător activ în domeniul excavatoarelor de carieră, Hitachi confirmă zi de zi în carierele și minele din toată lumea. Din Islanda și până în Spania, utilajele de mare capacitate ale producătorului japonez sunt apreciate pentru fiabilitatea lor și viteza de lucru.  
  •  Performante maxime in conditii extreme

       Excavatorul Zaxis 670LCH-3 lucrează în Islanda în condiții de clima deosebită, la diversele proiecte de infrasturctura;


Excavatoarele EX5500 (550 tone) 6 unități, EX3600 (360 tone) 4 unități, completează flota de excavatoare Hitachi (350 de bucăți), de basculante cu sașiu rigid Euclid-Hitachi (150 bucăți), ce lucrează la cea mai mare mînă de cărbuni din nord-vestul Spaniei.  

  • Precizie de neegalat  

       Excavatoarele Hitachi sunt foarte precise în operare și sunt capabile să realizeze operații de acuratețe în cele mai dificile condiții.          Cum reusesc?          Sistemul hidraulic, un concept Hitachi, asigură o creștere a vitezei de răspuns, în cel mai fin mod posibil, fără zdruncinături. Când sunt combinate mișcări simultane ale brațului și antebrațului, uleiul hidraulic de pe returul cilindrului hidraulic al brațului, printr-o supapă comandată de computerul utilajului, poate ajuta la închiderea cilindrul hidraulic al antebrațului, dacă este cazul.          Hitachi utilizează doar pompe cu debit variabil, ce ajustează fluxul de ulei hidraulic în funcție de cererea utilajului, de comenzile simultane date și astfel reduce pierderea de putere hidraulica, respectiv duce la un consum mai scăzut de carburant.    •  Tehnologie avansata

       Excavatoarele Hitachi din seria 3 beneficiază de un monitor LCD color, ce furnizează informații complete despre activitatea utilajului, consum orar, carburantul rămas în rezervor, temperatură lichidului de răcire, a uleiului hidraulic, modul de lucru selectat, afișează orele de lucru ale excavatorului și semnalează și reviziile ce urmează a se efectua.          De asemenea, excavatoarele Zaxis-3 beneficiază de cameră video color retrovizoare, ce asigură o siguranță suplimentară operatorului, mai ales datorită locului unde se află utilajul pe terasele carierei.    
  • Confort, siguranta si vizibilitate

       Confortul operatorului și siguranța acestuia sunt pe primul plan. Vizibilitatea operatorului este asigurată de spațiile vitrate de mari dimensiuni, iar siguranța operatorului este asigurată de geamul frontal întărit, capabil să respingă eventualele bucăți de material, ce pot provocă leziuni operatorului.          De asemenea cabină este protejată și pentru situația căderilor accidentale de obiecte pe tavanul cabinei.        Cabină oferă un spațiu interior mărit, cu un spațiu generos pentru picioare, un scaun ergonomic și confortabil pentru a reduce oboseală operatorului. Aerul condiționat, radioul și nenumărate locuri de depozitare fac din operarea excavatoarelor Hitachi o plăcere.


  • Urmărire prin satelit

         Un alt avantaj al excavatoarelor Hitachi este sistemul de urmărire prin satelit Zaxis Global aflat în dotarea standard. Sistemul se bazează pe o unitate de poziționare prin satelit (GPS). Astfel excavatorul Hitachi transmite datele de funcționare spre centrul de date Hitachi din Japonia. De aici datele pot fi accesate gratuit de către proprietar și de către dealer-ul Hitachi zonal.  Zaxis Global permite urmărirea în detaliu a modului de lucru, consumului de carburant zilnic și orar, cantitatea de carburant rămas în rezervor, timpii de funcționare, temperatură și presiunea uleiului hidraulic, istoricul reviziilor și viitoarele revizii planificate, localizarea geografică cu identificarea seriei utilajului.          

Asigurarea unei productivități sporite și a unei rate reduse de nefuncționare, este soluția unei afaceri care crește zi de zi, de aceea constructorii se bazează pe Hitachi.Trimite-le prietenilor acest articol!Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date, pentru viitoarele oportunități de carieră la UTILBEN! Consultă termenii și condițiile. Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )