campaign-notification campaign-notification

Ce lucrari poti realiza cu un buldoexcavator nou Cukurova

Publicat de 02/02/2022

buldoexcavator nou, buldoexcavator, buldoexcavatoare noi, buldo, buldoexcavatoare, utilaje noi constructii

Care sunt lucrarile pe care le puteti intreprinde cu un buldoexcavator nou Cukurova? Aflati din articolul nostru.

Care sunt activitățile în care puteți utiliza un buldoexcavator nou Cukurova și care sunt avantajele sale - aflați din rândurile următoare.

Cu ajutorul buldoexcavatoarelor noi de la Cukurova, veți putea îndeplini o mulțime de sarcini diferite cu ușurință și rapiditate. Producătorul aduce pe piața românească o întreagă gamă de modele de buldoexcavatoare noi ce oferă manevrabilitate, rezistență și performanțe de top. În plus, aceste utilaje sunt compatibile cu o varietate de atașamente pentru a putea îndeplini cât mai multe sarcini.

Principalele beneficii ale unui buldoexcavator nou Cukurova

  • Finanțare leasing în 48 de ore cu dobândă începând cu 0%
  • 3 Ani garanție
  • Atestat tehnic emis de R.A.R.
  • Livrare la adresă
  • Posibilitate de închiriere și buyback
  • Dotări premium pentru performanțe deosebite
  • Motor Perkins, Transmisii ZF / Carraro
  • Sistem de gresare automată

Întrebuințările unui buldoexcavator nou Cukurova

Dar ce puteți face, mai exact, cu un buldoexcavator nou Cukurova? În ce domenii se pretează aceste utilaje? Vă vom prezenta întrebuințările multiple ale acestor echipamente și beneficiile pe care vi le pot aduce afacerii dumneavoastră.

1. Săparea șanțurilor

Atunci când vine vorba despre săpături, buldoexcavatoarele Cukurova sunt fruntașe. Acestea vă vor ajuta să realizați săpături cu mare rapiditate și precizie, datorită dispunerii intuitive a comenzilor și cabinei confortabile, care vă asigură vizibilitate maximă. Astfel, puteți folosi un buldoexcavator Cukurova pentru a crea șanțuri pentru conducte. Crearea șanțurilor este adesea o activitate întreprinsă și în scopuri agricole. 

2. Curățarea unui șantier de lucru și mutarea materialelor grele

Într-un șantier se va aduna în fiecare zi de lucru foarte multă murdărie, resturi de moloz și o varietate de materiale ce trebuie mutate dintr-un loc într-altul. Aici intervine motorul puternic al buldoexcavatoarelor Cukurova, și anume, motoarele Perkins, cu norma de emisii Stage V. Aceste motoare  nu sunt doar foarte puternice, dar și extrem de econome. Ele respectă normele impuse de Uniunea Europeană în ceea ce privește emisiile de dioxid de carbon, oferind în același timp performanțe fără egal. 

Dotările premium care contribuie la eficiența ridicată a acestor utilaje nu se referă doar la motor. Aceste buldoexcavatoare sunt echipate cu motoare de 100 de cai putere, în 4 cilindri, cu transmisii și axe Carraro sau ZF, alături de un sistem de injecție John Deere și pompă hidraulică Bosch. Aceste dotări superioare asigură angrenajul principal al buldoexcavatoarelor, astfel garantându-vă eficiență sporită, durabilitate și fiabilitate.

În plus, buldoexcavatoarele Cukurova sunt livrate de către Utilben împreună cu Atestatul Tehnic emis de Registrul Auto Român, act este necesar pentru circularea pe drumurile publice. 

3. Îndepărtarea zăpezii

În țara noastră, fiecare iarnă aduce cantități mari de zăpadă, iar multe din drumuri sunt adesea acoperite de zăpadă. Un buldoexcavator Cukurova poate ajuta municipalitățile să rezolve rapid această problema. Folosirea unot atașamente specifice, precum freza sau lama de zăpadă, vă pot transforma buldoexcavatorul într-un veritabil plug pentru deszăpezire. Tracțiunea 4x4 a anumitor modele din gama Cukurova vă va ajuta să deszăpeziți cu ușurință orice spațiu, de la drumuri aglomerate, alei, până la parcări, zone pietonale sau diverse spații publice.

4. Peisagistică, agricultură și construcții rezidențiale

Buldoexcavatoarele Cukurova pot face față lucrărilor de amenajare a terenurilor de toate dimensiunile și tipurile. Activități precum extragerea copacilor și mutarea lor în noi locații, chiar și păstrând intactă rădăcină, devin foarte ușoare cu un buldoexcavator. Ele pot fi, de asemenea, puse la lucru pentru a muta bolovani, pietriș sau pentru a muta murdăria și împinge pământul.

Cu aceste utilaje, puteți chiar săpa găuri pentru stâlpii de gard sau pentru lucrări minore de excavare, cum ar fi săparea de iazuri. Ele pot fi folosite chiar și pentru a săpa șanțuri pentru sisteme de irigare pentru a uda terenurile agricole sau spațiile verzi.

Concluzii

Așadar, după cum ați observat, întrebuințările și beneficiile specifice unui buldoexcavator nou Cukurova sunt numeroase, iar manevrabilitatea, siguranța și performanța pe care aceste utilaje o oferă sunt de neegalat.

Vă invităm să urmăriți următorul videoclip pentru a afla toate beneficiile acestor utilaje remarcabile:


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )