campaign-notification campaign-notification

Celebrarea victoriilor – o parte importantă a culturii UTILBEN

Publicat de Utilben02/07/2021

celebrare, victorii, cultura organizationala

Cultura UTILBEN este clădită pe conceptele de creștere și performanță. Citeste despre experientele noastre.

Celebrarea victoriilor

Pentru a obține performanță, este nevoie de o cultură organizațională extraordinară care să atragă și să dezvolte profesioniști, sau cum ne place nouă să-i numim, super-eroi. În contextul potrivit, considerăm că oamenii obișnuiți capătă “puteri supranaturale”, astfel devenind mult mai buni în ceea ce fac și mult mai dedicați. 

Cum putem crea o cultură organizațională care să atragă și să formeze specialiști? Cum poate o companie să ofere mai mult decât un loc de muncă angajaților săi? Un loc în care să se dezvolte armonios în domeniul ales și în care să simtă că le este apreciată contribuția.

Cultura UTILBEN este clădită pe conceptele de creștere și performanță. De-a lungul anilor am recrutat oameni valoroși, cu potențial de creștere. Am investit în dezvoltarea lor, iar aceștia și-au atins potențialul maxim. Respectul are un rol fundamental în cultura UTILBEN, așadar, ne asigurăm că fiecare angajat se simte apreciat, îi sunt oferite oportunități de creștere și simte că face parte dintr-un grup de elită.

După faptă, și răsplată!

Fiecare victorie obținută pentru companie este considerată drept o „faptă eroică”, fiind tratată ca atare. Celebrările reprezintă o parte esențială din cultură UTILBEN. Ne place să sărbătorim alături de echipa noastră evenimentele memorabile și rezultatele majore pe care le-am obținut. Muncim din greu, dar și sărbătorim pe măsură și să celebrăm victoriile.

La UTILBEN, setăm obiective majore de atins pentru fiecare echipa și analizăm rezultatele. În fiecare trimestru alegem câte un obiectiv important pentru fiecare echipă, obiectiv care ne va ajuta să ne apropiem mai mult de viziunea noastră și să facem progres. După fiecare obiectiv major atins, ne oprim și să celebrăm victoriile. 

Super Eroii UTILBEN muncesc din greu dar le place să-și celebreze victoriile obținute. În cadrul celebrărilor ne place să facem pauze să ne uităm în urmă de unde venim și să ne uităm înainte ca să știm unde ne îndreptăm. Suntem mândri de succesul nostru și îl sărbătorim. Adevărată provocare stă întotdeauna în a face lucrurile mai bine și mai profesionist în viitor.

Investim în experiențe care să întărească succesul, sentimentul de apartenență la echipa de Super-Eroi, caracterul unic și special al companiei. Celebrările sunt pe măsură obiectivelor atinse, iar fiecare echipă are libertatea de a-și seta modalitatea proprie de celebrare. Organizăm ieșiri în natură, excursii cu bicicletele, rafting, karting și nu numai. Investim în experiențe frumoase de care să ne aducem aminte și care să ne întărească echipa.

În luna mai a anului 2021, UTILBEN a aniversat 15 ani de activitate pe piața utilajelor agricole și de construcții din România. Compania noastră a crescut enorm în cei 15 ani de activitate, cunoscând o dezvoltare constantă și accelerată datorită inovării continue, investițiilor în digitalizare și creării de linii de business. De asemenea, un factor important care ne-a ajutat să ajungem în topul furnizorilor de echipamente este respectarea unui set de valori etice, indiferent de consecințe. Ca rezultat, UTILBEN a ajuns la performanța de a le putea oferi clienților un pachet complet de produse și servicii.

 

Printre reușitele companiei UTILBEN se enumeră:

  • Atingerea unei impresionante cifre de afaceri pe grup de peste 15 milioane de euro
  • Cea mai puternică echipă compusă din 70 de specialiști în domeniu
  • 1500 clienți mulțumiți
  • Construirea unei rețele de 500 furnizori de încredere
  • Dezvoltarea unei comunități online ce reunește aproape 70.000 pasionați de utilaje
  • Stabilirea unor relații puternice și de lungă durată cu cele mai importante Instituții Financiare

Pentru a sărbători aceste reușite și cu ocazia aniversării celor 15 ani de activitate ai UTILBEN, am dedicat o zi specială pentru activități de team-building și recreere:

celebrare Utilben

cultura organizationala

Felicitări tuturor Super-Eroilor pentru rezultatele obținute în decursul celor 15 ani!

La cât mai multe succese împreună!

 

 

 
 
 

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )