campaign-notification campaign-notification

Cum preveniti defectiunile unui excavator prin alegerea pieselor potrivite

Publicat de 27/11/2021

preveniti defectiunile unui excavator, defectiuni excavator, defectiune excavator, piese de schimb excavatoare, piese excavatoare

Care sunt metodele prin care puteti preveni defectiunile unui excavator daca alegeti piesele potrivite?

Excavatoarele fabricate în ziua de azi sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii inovatoare. Acestea vin în multe forme, de la mini-excavatoare la excavatoare mari pentru lucrări de terasamente industriale. Excavatoarele reprezintă ajutorul fără de care constructorii nu și-ar mai putea desfășura activitatea, fiind “experți” în locurile lor de muncă.

Dar acest lucru presupune o întreținere corespunzătoare, inclusiv alegerea pieselor de schimb potrivite. Este foarte important să știți când trebuie să reparați și să întrețineți excavatorul dvs. și care sunt piesele potrivite pentru a face acest lucru în mod corect.

Anticipați repararea excavatorului dvs.

Întreținerea efectuată în mod regulat este absolut crucială pentru afacerea dvs. din trei motive:

  • Mărește perioada de funcționare și reduce timpii de nefuncționare a utilajului.
  • Reduce riscul apariție unor costurilor foarte mari. Mai exact, o singură piesă cu defecte sau care nu se potrivește cu celelalte componente, poate provoca defecțiuni și altor piese.
  • Excavatoarele funcționează mai eficient, oferă performanțe mai ridicate, reducând astfel costurile de operare pe termen lung.

Este întotdeauna recomandat să rețineți că, indiferent de disponibilitatea pieselor de schimb, vor exista anumite perioade de nefuncționare. Întregul proces de selectare a pieselor de schimb potrivite pentru excavator, de la livrare, până la instalarea corectă, poate consuma mult timp. Cel mai bine este să anticipați aceste perioade și să programați din timp întreținerea periodică. Nu este vorba doar de a vă aștepta la situații neprevăzute, ci de a le preveni, acolo unde aveți posibilitatea.

piese excavatoare

Verificați, preveniți și obțineți profit

Totul începe cu un program de întreținere bine conceput. Planificați periodic verificări de rutină pentru a vedea ce piese trebuie înlocuite. Unele piese necesită mai multă întreținere și atenție decât altele. Spre exemplu, pompele hidraulice și cilindrii excavatoarelor pot necesita verificări mai frecvente decât geamul cabinei sau radiatoarele.

Un excavator ar trebui să funcționeze ca un ceasornic, așadar fiți conștient de faptul că o piesă defectuoasă poate cauza deteriorarea altor piese. Dacă o curea de distribuție se rupe, de exemplu, anumite componente ale motorului precum pistoanele sau supapele pot fi grav avariate. O astfel de problemă poate fi prevenită cu ușurință prin verificări de rutină. Dacă observați zgârieturi sau mici rupturi, înlocuiți cureaua imediat. Același lucru este valabil și pentru filtrele de ulei, alternatoare și alte piese. Dacă fiecare piesă funcționează bine, excavatorul va funcționa, de asemenea, la parametri maximi.

Multi Parts: partenerul dumneavoastră pentru toate piesele de excavatoare

Căutați piesa potrivită pentru excavatorul dvs.? La Multi Parts puteți găsi o gamă largă de piese de schimb pentru toate tipurile de excavatoare:

  • Midiexcavatoare sau miniexcavatoare 
  • Excavatoare pe roți
  • Excavatoare pe șenile

Multi Parts este locul în care veți putea găsi orice tip de piesă de schimb pentru orice utilaj, iar oferta o veți primi de la noi în maxim 48 h. WebShop-ul nostru specializat vă ajută să căutați și să alegeți cu ușurință piesa dorită. 

Livrăm piese pentru multiple mărci de excavatoare în toată România. Să alegeți Multi Parts înseamnă să alegeți calitatea europeană la prețuri competitive. 

Beneficiile pe care le oferim:

  • Am creat un magazin online unde puteți căuta ușor piese din orice categorie
  • Oferim suport tehnic pentru a vă ajuta să găsiți piesa dorită cât mai rapid
  • Garantăm compatibilitatea pieselor pe care le oferim
  • Vă livrăm rapid piesele de schimb comandate
  • Oferim retur gratuit în 14 zile

Accesați site-ul nostru www.piese.utilben.ro pentru a găsi piesele dvs. ideale pentru excavatorul dvs. Sau, dacă aveți întrebări, contactați-ne pentru mai multe informații.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )