campaign-notification campaign-notification

Cum te ajută atașamentele municipale să menții orașul curat

Publicat de Utilben28/08/2021

atașamente municipale, accesorii municipale, atașamente lucrări publice, utilaje municipale, maturătoare stadale, perii măturare străzi, lame de zăpadă

Ce categorii de atașamente municipale vă vor ajuta să menții orașul curat? Vă prezentăm principalele atașamente pentru lucrări publice.

De ce atașamente municipale ai nevoie pentru un oraș curat

Menținerea curățeniei în localități este foarte importantă, atât pentru aspectul vizual al acestora, cât și pentru siguranța locuitorilor și mediul de business. Orașele curate și aranjate vor atrage mai multe afaceri și mai mulți rezidenți, încurajând creșterea urbană pe termen lung. 

Cu toate acestea, menținerea curățeniei într-un oraș nu este o muncă ușoară, iar autoritățile municipale au nevoie de echipamente specializate pentru a putea face acest lucru ca la carte. Primăriile și consiliile județene se confruntă în fiecare sezon cu diferite provocări, precum zăpada pe timpul iernii, praful și insectele pe timpul verii, frunzele căzute pe timp de toamnă sau gunoaiele aruncate de oameni. De asemenea, în ultimii ani au fost semnalate din ce în ce mai des probleme cauzate de furtuni puternice, de la crengi rupte, până la cabluri de curent căzute pe șosele.

Pentru că înțelegem foarte bine care sunt dificultățile pe care le întâmpină municipalitățile în menținerea curățeniei în orașe, le venim în ajutor cu soluții complete pentru întreținerea municipală.

 

Iată principalele 5 categorii de atașamente pentru lucrări publice:

1. Perii stradale

Periile stradale au rolul de a mătura drumurile, trotuarele, spațiile pietonale, parcările, piste de aterizare și alte suprafețe mari. Periile pot fi folosite pentru îndepărtarea frunzelor, a nisipului și a altor resturi care se regăsesc adesea pe aceste suprafețe. 

Perii stradale

Utilben vă oferă perii de asfalt în variantă cu și fără colector. Varianta de perie de asfalt cu colector strânge mizeria într-un compartiment special creat pentru acest scop, iar peria fără colector doar mătură mizeria în direcția dorită.

Periile de asfalt pot fi montate pe diverse tipuri de utilaje: buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, mini încărcătoare, excavatoare și stivuitoare telescopice.

2. Tocătoare de vegetație

Tocătoarele de vegetație sunt atașamente de nelipsit atunci când vine vorba de curățarea și amenajarea spatiilor verzi din orașe. În gama noastră veți găsi tocătoare de vegetație de tip atașament pentru mini-excavatoare, buldoexcavatoare și excavatoare. Acestea au capacitatea de toca arbuști, tufișuri, vegetația de pe marginea drumurilor sau de lângă garduri, dar chiar și copaci mici. Aici brand-urile care se remarcă sunt: Berti, GF Gordini și Femac.

3. Tocătoare de crengi

Un tocător de crengi are rolul de a ajuta autoritățile administrației publice să gestioneze eficient deșeurile rămase în urma toaletării arborilor.

Tocătoare de crengi

Tocătoarele marca Först comercializate de Utilben se remarcă prin performanța ridicată, construcția rezistentă, manevrabilitatea și siguranța pe care le conferă.

4. Graifere

Pentru a putea curăța cu ușurință șoselele și alte spații publice de resturile rămase în urma diverselor lucrări de construcții sau reparații, cupele graifer sunt ajutorul perfect. Grafierul poate fi folosit pentru mutarea bolovanilor mari și curățarea molozului. De asemenea, aceste atașamente pot fi utilizate și la ridicarea și mutarea de pe carosabil a resturilor vegetale de mari dimensiuni, precum crengile sau trunchiurile copacilor.

5. Atașamente pentru deszăpezire 

Iernile în țara noastă pot fi destul de dure, iar stratul de zăpadă poate cauza dificultăți. Din acest motiv, autoritățile publice trebuie să fie întotdeauna pregătite pentru întregul sezon rece cu cele mai bune echipamente de deszăpezire.

Atașamente pentru deszăpezire 

Există mai multe feluri de atașamente din care puteți alege pentru deszăpezire, printre care se numără:

  • Pluguri de zăpadă
  • Lame de zăpadă
  • Freze de zăpadă
  • Sărărițe

Vă sfătuim să alegeți atașamentul în funcție de mărimea suprafeței pe care trebuie să o deszăpeziți și de tipul drumului, mai exact dacă acesta este asfaltat sau neasfaltat.

Pentru a alege atașamentul de deszăpezire potrivit, vă invităm să vedeți articolul nostru: Ce echipament de deszăpezire sa alegi

 

Indiferent de lucrările pe care le aveți de efectuat, la Utilben suntem pregătiți cu atașamente specializate pentru lucrări municipale


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )