campaign-notification campaign-notification

Cum te ajuta un boldoexcavator nou Cukurova 885 sa devii mai profitabil

Publicat de 26/08/2022

buldoexcavator nou, buldoexcavator, buldoexcavatoare noi, buldoexcavatoare de vanzare, buldoexcavator de vanzare

Afla care sunt avantajele achiziționarii unui buldoexcavator nou Cukurova 885 din articolul Utilben si cum poti deveni mai profitabil cu acesta.

Avantajele utilizarii unui buldoexcavator nou Cukurova 885

Orice șantier de construcții are nevoie de cel puțin un buldoexcavator performant. Aceste echipamente pot realiza diferite tipuri de sarcini, fiind astfel unele dintre cele mai versatile utilaje. Din gama de buldoexcavatoare noi oferite de Utilben, un model de buldoexcavator nou care se remarcă prin robustețe, adaptabilitate și fiabilitate este Cukurova 885. Acesta vă va ajuta să lucrați eficient, în siguranță, cu precizie și în orice condiții de lucru.

Care sunt principalele atuuri are unui buldoexcavator nou Cukurova 885

Cukurova 885 este un buldoexcavator nou capabil, puternic și care oferă un confort deosebit operatorilor. Este un utilaj apreciat la scară largă datorită unui set de caracteristici unice. Se adaptează cu ușurință oricăror condiții și oricărui tip de muncă. Buldoexcavatorul Çukurova 885 este combinația ideală dintre siguranță în muncă, forță precum și confort în operare.

Buldoexcavator nou cu motor puternic, dar economic

Acest model de buldoexcavator nou Cukurova 885 este un echipament puternic, acest aspect datorându-se motorului Perkins Stage V, de 100 CP. Motorul respectă, așadar, standardele strice de emisii în vigoare, aducându-vă un avantaj considerabil în comparație cu alte brand-uri de buldoexcavatoare. Legislația Uniunii Europene a devenit în ultimii ani tot mai strictă în ceea ce privește limitarea emisiilor de dioxid de carbon, iar țara noastră nu reprezintă o excepție de la această regulă. Mai mult decât atât, motoarele Perkins, companie subsidiară a Caterpillar, se bucură de un renume internațional în zona producției de motoare fiabile.

Componente premium care eficientizeaza munca

Unul din motivele pentru care acest buldoexcavator nou Cukurova 885 este foarte ușor de operat este ansamblul de componente din care e construit. În procesul de fabricare, intră doar componente premium în cazul acestui utilaj. Astfel, buldoexcavatorul 885 vă permite să lucrați cu multă ușurință și la un standard înalt de calitate.

În varianta sa standard, buldoexcavatorul Cukurova 885 vine echipat cu transmisie și osii marca ZF. Compania ZF Group reprezintă un etalon în materie de transmisii și șasiuri, având filiale în peste 40 de țări. În compoziția acestui buldoexcavator nou, intră și pompa hidraulică Bosch. Tehnologia Bosch este recunoscută la nivel mondial pentru rezultatele superioare obținute cu ajutorul său. În aceeași listă de componente premium se încadrează și pompa de injecție fabricată de John Deere, producător american cu 184 de ani de experiență în industrie.

Buldoexcavator foarte usor manevrabil

În lucrările de construcții, siguranța și precizia în muncă sunt foarte importante. Echilibrul aproape perfect al buldoexcavatorului Cukurova 885 în ceea ce privește distribuția greutății le oferă operatorilor siguranță în operare și un grad înalt de precizie în manevrare. De asemenea, acest buldoexcavator este și foarte stabil în viraje, ceea ce îl face perfect pentru șoselele publice, atunci când trebuie să vă deplasați dintr-un șantier în altul.

Buldoexcavator nou cu un confort inegalabil

Unul din aspectele distinctive ale acestui model de buldoexcavator nou Cukurova 885 este confortul deosebil pe care-l oferă operatorilor. În dotările cabinei, veți întâmpina un scaun ergonomic cu tetieră și cotiere, care vă va ajuta să vă concentrați mai ușor în munca efectuată dintr-o poziție comodă. Eficiența și facilitatea în operațiunile de excavare și încărcare sunt date și de joystick-urile ergonomice. Așadar, operatorii dvs. vor lucra la productivitate maximă și cu precizie extraordinară, depunând un efort minim.

Buldoexcavator Cukurova 885 foarte usor de întreținut si operat

La capitolul manevrabilitate, acest buldoexcavator nou se distinge prin dispunerea ergonomică a comenzilor și butoanelor, care se află la îndemâna operatorului. Bordul secundar este de mari dimensiuni, astfel încât informațiile afișate să fie ușor de citit. Accesul facil la componentele utilajului este dat de forma capotei acestuia. Astfel, cilindrii hidraulici pot fi schimbați cu ușurință, iar mentenanța devine foarte ușoară. Punctele de gresare sunt izolate corespunzător, astfel încât praful sau umezeala să nu-i afecteze buna funcționare.

Beneficiile achizitionarii unui buldoexcavator nou Cukurova de la UTILBEN:

  • Garanție standard de 2 ani
  • Livrare de pe stoc
  • Finanțare cu dobândă avantajoasă
  • Configurație full-option
  • Posibilitate de buy-back și rent to buy

Concluzii

Alegerea unui buldoexcavator nou Cukurova 885 vă va determina să lucrați mai eficient și la un standard înalt de calitate, devenind astfel mai profitabil.

Puteți vedea acest buldoexcavator nou pe siteul www.utilben.ro.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )