campaign-notification campaign-notification

Cum te ajută Utilben Service pentru menținerea utilajelor

Publicat de Utilben02/08/2021

Utilben Service, service utilaje, utilaje reparatii, revizii utilaje, utilaje revizie, revizie la utilaje, diagnoza utilaje

Care sunt serviciile oferite de Utilben Service și cum te pot ajuta acestea să-și menții flota de utilaje în cea mai bună formă.

Atunci când achiziționează un utilaj, orice constructor sau fermier dorește ca acesta să funcționeze la parametri maximi cât mai mult timp, cum este și firesc. UTILBEN înțelege foarte bine această nevoie și a dezvoltat de-a lungul timpului un pachet complet de servicii pentru întreținerea utilajelor. Iată cum te ajută Utilben Service pentru menținerea utilajelor.

UTILBEN Service este o ramură a companiei UTILBEN dezvoltată pentru a vă oferi servicii specializate:

  • diagnoză computerizată
  • reparații mecanice, electrice și hidraulice
  • piese de schimb 
  • și servicii de mentenanță pentru întreaga flotă de utilaje cu ajutorul reviziilor tehnice

Reviziile tehnice sunt primordiale pentru buna funcționare a echipamentelor dvs. și trebuie efectuate periodic. 

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, proprietarii de utilaje nu au posibilitatea de a le realiza fără ajutorul unei firme specializate. Reviziile pot deveni, astfel, o corvoadă, mai ales dacă aveți o întreagă flotă de utilaje de care trebuie să vă ocupați. Așadar, UTILBEN Service a creat serviciul de revizii pentru a lua această responsabilitate de pe umerii dvs. Astfel dvs vă puteți ocupa liniștit de activitatea pe care o întreprindeți, în timp ce echipa noastră se asigură că echipamentul dvs. este în stare perfectă de funcționare.

Ce presupune o revizie tehnică?

În cadrul reviziilor tehnice, vom înlocui filtrele vechi, și uleiurile. Serviciul de revizii vă asigură că fiecare tip de filtru și fiecare tip de ulei necesare pentru buna funcționare a utilajului sunt schimbate la timp.

Cel mai des va fi nevoie să schimbăm următoarele tipuri de uleiuri și filtre:

  • Ulei de motor
  • Ulei hidraulic
  • Ulei reductoare
  • Ulei transmisie
  • Filtru de ulei - motor
  • Filtre de aer
  • Filtre de combustibil
  • Filtre hidraulic

Un beneficiu major care vine la pachet cu efectuarea reviziilor este întocmirea de către echipa UTILBEN Service a unei inspecții generale a utilajului, în urma căreia vom afla care este starea generală a acestuia. Vom analiza parametrii de funcționare și vă vom oferi un raport complet, rezultat în urma derulării acestei operațiuni. În cadrul raportului veți găsi toate recomandările specialiștilor noștri pentru buna funcționare a echipamentului dvs.

Vă putem oferi atât servicii de reparații sau revizii la cerere, cât și contracte de reparații și mentenanță:

Prin servicii la cerere ne referim la acele situații în care clientul apelează la noi pentru a solicita o singură revizie a unuia dintre utilajele din flota sa. În vreme ce contractele de reparații și mentenanță includ revizii conform planului de mentenanță și intervenții la fiecare solicitare.

Reviziile tehnice reprezintă garanția funcționării utilajelor dvs. la capacitate maximă. Un echipament bine îngrijit va avea întotdeauna o viață lungă, iar un utilaj poate fi exploatat doar pe măsura îngrijirii sale. 

Așadar, vă invităm să apelați cu încredere la specialiștii din echipa UTILBEN Service pentru a vă menține utilajele în formă maximă! Ne puteti contacta telefonic la 0364 130 366 sau prin email la [email protected]


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )