campaign-notification campaign-notification

De ce să închei un abonament de diagnoză și revizii

Publicat de 28/05/2020

mentenanță utilaje, utilaje fiabile, diagnoză utilaje, revizii utilaje, diagnoză și revizii pentru utilaje

Dacă dorești ca utilajele tale grele să poată fi folosite timp îndelungat, serviciile oferite de Utilben pentru diagnoză și revizii sunt exact ce ai nevoie.

UTILBEN este o companie preocupată de găsirea celor mai bune soluții pentru întreținerea și prelungirea vieții utilajelor.

Această premisă și-a găsit ecou și în lumea pasionaților de utilaje care ne-au solicitat crearea unor servicii de diagnoză și revizie.

UTILBEN a demarat deja acest proiect în județele Cluj, Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Mureș, Maramureș, Sălaj și Satu Mare, urmând ca serviciile de diagnoză și revizie să fie disponibile la nivel național. Intervențiile sunt făcute de mecanicii și tehnicienii UTILBEN, care au o vastă experiență în domeniu și mijloacele necesare pentru îndeplinirea oricărei misiuni.


UTILBEN vă pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente:

  • Diagnoză
  • Revizie
  • All-inclusive

 

Abonamentul de intervenție în 24 de ore pentru diagnoza utilajului include 3 proceduri specializate pe an, efectuate de tehnicienii UTILBEN. Acest serviciu a fost creat pentru acele momente neprogramate în care aveți nevoie urgentă de ajutor. Atunci când unul dintre utilajele dumneavoastră are o problemă și rezolvarea ei nu suportă nicio amânare. Pentru acele momente în care vă aflați în mijlocul unui proiect sau aveți un termen limită de respectat și nu puteți să apelați la orice service și să așteptați zile întregi să fiți programat pentru o diagnoză.

Abonamentul de intervenție în 24 de ore pentru diagnoză vă garantează că defecțiunea utilajului va fi identificată în timpul agreat de dumneavoastră. În plus, vă asigurăm că veți beneficia de un serviciu profesionist de diagnoză, grație experienței tehnicienilor UTILBEN. Marele avantaj al acestui abonament este că vom rezolva problema pe loc, dacă operațiunea respectivă nu necesită manoperă sau piese de schimb.

 

Abonamentul de efectuare de revizii este garanția funcționării utilajului dumneavoastră la capacitate maximă. Pentru că un echipament atent îngrijit este unul care va avea o viață lungă, iar un utilaj poate fi exploatat doar pe măsura îngrijirii sale. Reviziile pot fi o corvoadă, mai ales dacă aveți o flotă întreagă de echipamente de care să vă preocupați. UTILBEN preia această povară de pe umerii dumneavoastră și vă asigură că veți avea un echipament fiabil, în stare perfectă de funcționare și gata de pus la lucru oricând aveți nevoie.

Abonamentul de efectuare de revizii vine la pachet cu un beneficiu major. Odată cu efectuarea fiecărei revizii, tehnicienii UTILBEN vor face o inspecție generală a utilajului. Vor fi analizați parametri specifici de funcționare și veți primi un raport complet, rezultat în urma derulării acestei operațiuni. Aici, veți găsi toate recomandările specialiștilor noștri pentru buna funcționare a echipamentului dumneavoastră.

 

Abonamentul all-inclusive cuprinde abonamentul de intervenție în 24 de ore pentru diagnoză și abonamentul de efectuare de revizii. Este un abonament de servicii complete de întreținere a utilajelor. Abonamentul all-inclusive combină avantajele serviciului de diagnoză cu cele ale reviziilor și vă garantează că aveți un utilaj fiabil, a cărui stare tehnică o cunoașteți și care nu vă va surprinde neplăcut atunci când aveți cea mai mare nevoie.

Abonamentul all-inclusive este special creat pentru cei mai pretențioși proprietari de utilaje. Pentru cei care vor să fie tot timpul pregătiți și care nu vor să fie surprinși de vreo situație neprevăzută. În plus, UTILBEN folosește cele mai eficiente uleiuri și filtre, pentru ca echipamentul dumneavoastră să funcționeze la parametri optimi. Nu facem rabat la calitate și niciun compromis.


Plata acestor abonamente poate fi realizată lunar sau trimestrial, în funcție de preferințele dumneavoastră. Ne dorim ca parteneriatul nostru să fie unul avantajos pentru dumneavoastră, iar colaborarea noastră să se desfășoare cât mai fluid. Tocmai de aceea, lăsăm această decizie în seama dumneavoastră, pentru a vă calcula costurile și administra bugetul cum credeți de cuviință.


Serviciile UTILBEN de diagnoză și revizii sunt destinate unui număr mare de utilaje și brandurilor cunoscute, astfel încât să acoperim o plajă cât mai largă de clienți mulțumiți. Bineînțeles, aceste servicii sunt în continuă dinamică și promitem să dezvoltăm o ofertă cât mai completă. Alături de serviciile de specialitate și personalul calificat pus în slujba dumneavoastră, vă asigurăm folosirea filtrelor și uleiurilor de cea mai înaltă calitate. Ne recomandă experiența și renumele de furnizor al utilajelor fiabile!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )