campaign-notification campaign-notification

De ce să te alături echipei UTILBEN

Publicat de Utilben30/07/2021

de ce să alegi Utilben, cariere, job, locuri de muncă Cluj, cariere Cluj-Napoca, cariere Cluj

Te invităm în echipa Utilben! Compania noastră are 15 ani de experiență în comercializarea de utilaje noi și second-hand.

UTILBEN este unul dintre principalii importatori români de utilajelor noi și second-hand, care și-a făcut loc între liderii din industrie datorită unei abordări de a face afaceri cu integritate și caracter. Acest model de business a fost creat și implementat de fondatorii și conducătorii acestei organizații, soții Ruben și Oana Marian, și transmis celor 70 de angajați. 

La UTILBEN, știm că pentru a avea succes în afaceri este nevoie de o echipă solidă formată din oameni valoroși, în a căror dezvoltare investim în mod constant.

Acești oameni sunt, pentru noi, super-eroi, deoarece credem că în contextul potrivit oamenii valoroși capătă puteri extraordinare și pot realiza mult mai mult decât și-ar fi închipuit.

Vrem să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin puterea exemplului. Viziunea noastră este ca ca 1 din 10 utilaje din Europa să fie furnizat de UTILBEN. Iar această viziune măreață poate fi realizată doar prin îndeplinirea misiunii companiei, respectiv ca angajații să își atingă potențialul maxim și să devină adevărați super-eroi, prin crearea unui mediu propice de creștere și dezvoltare personală.

 

Îți prezentăm 5 motive pentru care să te alături Echipei UTILBEN:

1. Ai intrat într-o rutină apăsătoare și ai nevoie de o schimbare

Dacă simți că planurile mărețe îți sunt în mod constant puse pe pauză sau dacă locul actual de muncă te constrânge și nu-ți oferă oportunitățile de dezvoltare pe care le dorești - atunci probabil că a sosit momentul să faci o schimbare. Obiectivele grandioase nu se ating atunci când rămâi în zona de confort. Dacă dorești un viitor mai bun, te invităm să îmbrățișezi schimbarea și să ni te alături.

2. UTILBEN promovează și recompensează performanța

După faptă și răsplată. Considerăm că reușitele trebuie recompensate corespunzător deoarece acest lucru va genera rezultate și mai grozave în viitor. Recompensele contribuie la sentimentul de împlinire al oamenilor, un sentiment pe care îl obținem doar dacă știm că am muncit din greu pentru rezultatele obținute, am căutat soluții ingenioase pentru a ne atinge scopul, iar, mai apoi am ajuns să culegem roadele. De aici va veni și ambiția de a deveni tot mai buni, de a ne autodepăși. La UTILBEN punem mare accent pe dezvoltare, pe împlinire. Pentru a obține această stare de bine, este nevoie de muncă și de implicare. Tu trebuie să fii foarte bun în ceea ce faci și să ai ambiția de a deveni cel mai bun. Să nu faci compromisuri și să fii o persoană integră, perseverentă și deschisă la provocări.

3. Vrei să-ți transformi visurile în realitate și ai nevoie de sprijin

Te susținem în proiectele tale și te încurajăm să îți urmezi planurile, deoarece avem încredere în oameni și în experiența lor. Deopotrivă, îți înțelegem nevoia de libertate, ca urmare, vei avea un program suficient de flexibil pentru a-ți permite să-ți implementezi proiectele. Dacă până acum a fost nevoie să obții zeci de aprobări pentru a-ți îndeplini atribuțiile sau a trebuit să completezi nenumărate rapoarte, ei bine, la UTILBEN îți vei putea desfășura munca fără aceste impedimente. Atâta timp cât visurile tale de creștere coincid cu nevoile companiei, vei putea conta pe sprijinul UTILBEN.

4. Ești axat pe dezvoltare personală și vrei să devii cel mai bun în domeniul tău

UTILBEN îți înțelege nevoia de creștere în carieră și de dezvoltare personală. Managementul te încurajează să îți atingi potențialul maxim și te susține în acest sens. Îți oferă cursuri de perfecționare în domeniile tale de interes, îți pune la dispoziție platforme dedicate de învățare și îți dă posibilitatea să îți pui în aplicare planurile. Te răsplătește pe măsura muncii tale, iar cultura organizațională a companiei este orientată către recompensarea ta!

5. Vrei un echilibru între carieră și viața de familie

Stabilitatea, predictibilitatea și siguranța sunt aspecte importante pentru orice om, fiind  elementele cheie ale oricărui loc de muncă în cadrul UTILBEN. Aici, îți poți construi o carieră de succes și îți poți clădi viitorul. Credem într-un echilibru între mediul de lucru și timpul tău liber, petrecut cu familia și prietenii. Punem mare preț pe caracter, pe excelență și pe recompensă.

Astfel, dacă bifezi toate punctele enumerate mai sus, te invităm să faci primul tău pas către o carieră de succes în cadrul UTILBEN. Intră pe site-ul Utilben și decide-ți acum viitorul.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )