campaign-notification campaign-notification

Excavatorul JCB JS360, prezentat in premiera

Publicat de UTILBEN14/12/2018

JCB este cea de-a treia marcă de echipamente de construcții din lume ca mărime, cu 22 de fabrici aflate pe 4 continente, dintre care 11 în Marea Britanie.

JCB, o marcă de succes în lumea utilajelor de construcții


Trimite-le prietenilor acest articol!

  

JCB este cea de-a treia marcă de echipamente de construcții din lume ca mărime, cu 22 de fabrici aflate pe 4 continente, dintre care 11 în Marea Britanie, 6 în India și altele în Brazilia, Statele Unite ale Americii, China și Germania. JCB are peste 10.000 de angajați în întreagă lume. Compania a fost înființată în 1945, de către Joseph Cyril Bamford, din inițialele numelui căruia rezultă denumirea JCB.

JCB este deținută de familia Bamford, iar președintele companiei este Sir Anthony Bamford, aflat la conducere încă din anul 1975. JCB este numărul 1 mondial la producția de buldoexcavatoare și stivuitoare telescopice. Marca de excavatoare JCB este una dintre cele mai cunoscute și apreciate pe piață.

În ultimii ani, compania a investit 40 de milioane de lire sterline în fabrica de piese JCB din Uttoxeter, Staffordshire, dar și 36 de milioane de lire pentru extinderea fabricii din New Delhi, India, care este acum cea mai mare fabrică de buldoexcavatoare din lume. Încă 40 de milioane de lire sterline au fost investite în proiectarea, dezvoltarea și producția unei game noi de 17 mini-încărcătoare și încărcătoare compacte pe șenile.  


Excavatorul pe șenile JCB JS360

Una dintre cele mai mari investiții din istoria companiei a fost crearea motorului T4 JCB Ecomax. Aproximativ 80 milioane de lire sterline au fost cheltuite pentru dezvoltarea unui nou sistem de combustie pentru ultima generație de motoare JCB Dieselmax, care s-a concretizat în găsirea unor soluții inovative și eliminarea post-tratamentului în evacuare.   


Performanțe inegalabile

Excavatorul pe șenile JS360 este un produs complet nou oferit de JCB, ce se încadrează în clasa 33-40 de tone. Greutatea operațională a excavatorului JCB JS360 este de 36 de tone. Motorul respectă normele de poluare Tier III, are performanțe crescute, zgomotul este redus semnificativ și asigură un consum scăzut de combustibil.

Durabilitate asigurată

Sistemul hidraulic și puterea motorului excavatorului pe șenile JCB JS360 sunt controlate de Sistemul de Management Avansat (AMS) al companiei JCB. Acest fapt duce la protejarea acestui sistem și, implicit, a pompei hidraulice împotriva uzurii. Totodată, sistemul garantează reducerea consumului de combustibil. Utilajul este echipat și cu un sistem de filtrare a uleiului, care curăță uleiul necesar acționarii sistemului hidraulic.      

Confort sporit

De o importanță deosebită este și confortul operatorului. Cabina este echipată cu geamuri care asigură un grad foarte ridicat de vizibilitate. Toate informațiile necesare operatorului, cum ar fi nivelul uleiului sau al combustibilului, sunt afișate la bordul utilajului, fără a fi necesară intervenția operatorului sub capota echipamentului, pentru a le verifica periodic.


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )