campaign-notification campaign-notification

Excavatorul Sunward SWE 215F - Utilajul perfect pentru construcții

Publicat de Utilben26/05/2021

excavator, excavator sunward, excavator senile

Producătorul de utilaje de construcții Sunward asigură o gamă largă de excavatoare, acoperind o paletă largă de nevoi ale clienților din domeniul construcțiilor

Producătorul de utilaje de construcții Sunward asigură o gamă largă de excavatoare, de la cele mai mici, până la cele mai mari, acoperind o paletă largă de nevoi ale clienților din domeniul construcțiilor. Greutatea excavatoarelor Sunward este de la 0,8 până la impresionantul 90 tone. Aceste echipamente se pot lăuda cu o performanță de top, manevrabilitate ușoară, confort sporit și întreținere facilă.

În acest articol vă vom prezenta Excavatorul Sunward SWE 215F

Sunward SWE 215F este un utilaj construit special pentru a realiza cele mai complexe și dificile săpături, având capacitatea de a ajunge la adâncimea de 6750 mm. Forța sa deosebită de săpare, alături de confortul pe care îl oferă operatorului, contribuie la obținerea unei productivități excelente. Dacă aveți nevoie de un utilaj potrivit pentru demolări, săpături sau pentru a manipula diverse tipuri de materiale grele, Sunward SWE 215F este echipamentul ideal. 

excavator sunward constructii

 

Eficiența acestui excavator este de neegalat datorită motorului său Cummins 172 CP cu normă de emisie STAGE V. În mod surprinzător, acest motor generează un consum mai redus de combustibil în comparație cu alte utilaje din aceeași clasă. Acest lucru înseamna costuri reduse și, în același timp, eficiență ridicată. Acest excavator se pretează îndeosebi pentru construcții urbane.

Operatorii dvs. Vor iubi excavatorul Sunward SWE 215F deoarece le oferă un confort de neegalat. Cabina spațioasă este echipată cu un fotoliu ergonomic care poate fi reglat pe înălțime și în funcție de greutatea utilizatorului, mulțumită unui inovator sistem cu suspensie. Cabina oferă un confort sporit și datorită sistemului de încălzire și aer condiționat care vin sub forma unor dotări standard la acest excavator.

Pentru o manevrabilitate mai bună, comenzile utilajului sunt plasate la îndemâna operatorului, fiind foarte intuitive și ușor de folosit. Pentru ca excavatorul să poată efectua mișcări ce necesită finețe,  joystick-urile sunt ergonomice, poziționate în locul potrivit, astfel operatorul obține un control deplin.

 

excavator sunward in action

 

Sunward 215F plusează și la capitolul siguranță în operare. Cabina asigură standardele FOPS și ROPS, având o structură ce poate proteja operatorul de diverse obiecte externe și care oferă protecție în cazul în care utilajul se răstoarnă. Utilajul respectă, de asemenea, normele ISO în ceea ce privește vizibilitatea în timpul operării. Astfel, putem spune că Sunward SWE 215F este un utilaj foarte sigur ce respectă toate normele de siguranță în vigoare.

Toate aceste aspecte îi vor ajuta pe operatorii dvs. să folosească excavatorul cu ușurință, în siguranță și fără niciun fel de grijă. 

excavator sunward senile

 

Știm că un aspect important pentru orice antreprenor este cel legat de partea financiară. Unul din beneficiile oferite de excavatorul Sunward SWE 215F este că aduce costuri de întreținere foarte reduse. Excavatorul este construit din componente de calitate superioară, care pot fi accesate foarte ușor. Astfel, costurile cu mentenanța devin nesemnificative și eventualele reparații pot fi făcute rapid și ușor.

Sunward SWE 215F este vândut de UTILBEN cu o garanție standard de 3 ani, cu posibilitate de extindere. Livrarea utilajelor este rapidă, mulțumită unui sistem de management eficient al stocului, ceea ce garantează timpi record de livrare.

Sunward SWE 215F este combinația perfectă dintre fiabilitate, eficiență și un preț rezonabil. Acest excavator vă va oferi performanțe excelente, un confort sporit și costuri reduse de întreținere.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )