campaign-notification campaign-notification

Hydraram si 20 de ani de inovatie

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Hydraram dezvoltă și produce, de peste 20 de ani, echipamente pentru industria de demolare și reciclare. Oricare excavator de la 1 la 200 de tone.

Hydraram și 20 de ani de inovație

 

Hydraram dezvoltă și produce, de peste 20 de ani, echipamente pentru industria de demolare și reciclare. Pentru oricare excavator de la 1 la 200 de tone, este disponibilă o linie completă de echipamente hidraulice. Produsele Hydraram înseamnă un standard înalt de calitate, durabilitate și productivitate!

 

Echipamentele Hydraram sunt folosite în întreaga lume de o mulțime de companii internaționale care își desfășoară activitatea în sectorul ingineriei civile, industria de demolare, de prelucrare a deșeurilor, reciclare și silvicultură. Filozofia companiei este de a oferi un picon cu toate opțiunile incluse, la un preț redus.

 

Picoane Hydraram din Seria FX.

Performanță și producție maximă, cu o investiție minimă și costuri reduse de întreținere. Feedback-ul din partea utilizatorilor și abilitatea și determinarea inginerilor Hydraram au dus la crearea puternicei serii FX de picoane hidraulice. Combinația dintre tehnologia de vârf și oțelul de cea mai buna calitate garantează un produs premium, de cea mai bună calitate.

Mai puțin înseamnă mai mult. Inginerii Hydraram consideră că picoanele hidraulice trebuie să fie pe cât de puternice, pe atât de simple în construcție. Acesta este motivul pentru care picoanele Hydraram au puține elemente mobile și sunt gândite să fie cât mai ușor de întreținut și de reparat. Mai puține componente mobile înseamnă o rezistență mai mare și mai puțin timp dedicat mentenanței. Pe scurt, o productivitate mai mare.

Potrivite pentru toate aplicațiile. Picoanele Hydraram seria FX sunt proiectate pentru:

  • spargerea de bolovani din piatră
  • construcția de tuneluri
  • formarea de șanțuri
  • demolări de betoane
  • spargerea asfaltului
  • sfărâmarea pământului înghețat

 

Opțiuni de top în dotare standard. Picoanele Hydraram au:

  • carcasă de protecție împotriva vibrațiilor și zgomotului
  • conexiune pentru oxigen, folosită pentru demolările subacvatice
  • conexiune pentru sistemul central de lubrifiere

Sunt disponibile 14 modele de picoane hidraulice pentru demolare și reciclare, între 100 kg și 7.400 kg, pentru excavatoare de la 1 tonă până la 100 de tone.

Seria Hydraram HDG Graifer demolare și sortare.

Cuprinde o gamă completă de 22 de modele, de la 75 kg la 3.000 kg, care se montează pe excavatoare de la 1 la 200 de tone. Datorită greutății scăzute de operare și a dimensiunilor compacte, aceste graifere sunt potrivite pentru orice aplicație. Cele mai importante caracteristici tehnice ale seriei HDG sunt:

  • cilindri hidraulici cu supapă de siguranță și amortizare
  • forță mare de prindere, cu bolțuri de lagăr
  • puncte de gresare ușor accesibile
  • petalele graiferului se înlocuiesc ușor și rapid
  • cap rotativ armat

Seria HDG -600 are două motoare rotative cu două viteze, iar modelul HDG-5000 are 4 trepte de viteză. Aceste dotări asigură o distribuție mai bună a forțelor la unitatea de acționare și un cuplu mai bun.

Hydraram HSS Foarfecă de tăiat metal.

Proiectat și utilizat pentru demolarea structurilor metalice, acest echipament special are un design unic. Forma „cioc de papagal” este ideală pentru tăierea oțelului. Componentele sunt fabricate din aliaje de oțel rezistente la uzură și folosire repetată. Acest lucru garantează o întreținere facilă și un ciclu lung de viață. Foarfecele sunt fabricate din cel mai dur oțel de pe piață, HARDOX-400. Cele mai importante avantaje ale modelului HSS sunt:

  • lame interschimbabile, cu patru muchii tăietoare
  • fabricat din oțel HARDOX-400
  • supapă rapidă pentru flux hidraulic
  • echipat cu un cap rotativ cu rulment dublu
  • dotat cu un motor hidraulic rotativ îmbunătățit

   

Pulverizator Hydraram HRP.

 

Este special conceput să zdrobească plăcile de beton. Pulverizatorul funcționează ca un miniconcasor, doar că este alcătuit din fălci rezistente, cu un cap hidraulic rotativ. Pulverizatorul Hydraram HRP este conceput din oțel HARDOX-400. Acest echipament îi oferă utilizatorului posibilitatea de rotire a fălcilor hidraulice, trăsătură care face facilă orice lucrare de demolare și reciclare. Forma fălcilor este concepută astfel încât să poată zdrobi betonul rapid și fără probleme. Lamele de oțel din partea din spate a maxilarului sunt folosite pentru a secționa cu ușurință fierul beton rămas în urma zdrobirii betonului.

 

Alte avantaje ale pulverizatorului Hydraram HRP:

  • posibilitate de schimbare facilă a dinților
  • echipat cu o supapă de regenerare a uleiului, pentru cicluri de lucru rapid
  • echipat cu un motor hidraulic rotativ

Multiprocesoare Hydraram HMK.

Acestea sunt folosite, în special, pentru demolările profesionale. Versatilele multiprocesoare de la Hydraram sunt concepute pentru aplicații în cele mai dure condiții de operare. Sunt potrivite pentru utilaje de la 9 la 100 de tone, greutate de operare. Construite din același oțel rezistent Hardox-400, produsele seriei HMK au un ciclu de viață îndelungat și necesită costuri reduse de mentenanță. Cu acest atașament robust, munca de demolare și reciclare este floare la ureche!

Pentru un ciclu de muncă eficient, fiecare multiprocesor este echipat cu o valvă pentru un flux hidraulic rapid. Se pot monta o varietate de fălci în acest multiprocesor. Lamele sunt foarte ușor de înlocuit, iar dinții pot fi schimbați în 5 minute.

 

Hydraram 20 de ani de inovație

Mai multe detalii va pot oferi consultantii Utilben, in functie de nevoile solicitantului, in vederea livrarii celei mai bune solutii.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )