Inchiriere mini excavator Iasi - Inchiriere utilaje UTILBEN

Publicat de UTILBEN06/06/2024

inchiriere mini excavator, inchiriere miniexcavator UTILBEN, inchiriere miniexcavator, inchiriere miniexcavator Iasi, inchiriere utilaje, inchirierea unui miniexcavator din flota UTILBEN, inchiriere mini excavator pentru santier

Cauti sa inchiriezi un utilaj in apropiere? Vino si descopera mai multe despre procesul de inchiriere mini excavator Iasi.

Miniexcavatoarele și în general utilajele cu braț de excavare se regăsesc pe majoritatea șantierelor de construcții. Acestea nu doar că ajută la realizarea de săpături și terasamente, dar și pot fi utilizate în multiple alte activități pentru că sunt compatibile cu diverse atașamente. Acest lucru reprezintă un atuu foarte important. Drept urmare atunci când aveți un proiect fie el mai complex sau nu este bine să aveți un mini excavator. Așadar, spre exemplu dacă ești din zona de est a țării, UTILBEN vine în ajutorul dvs. prin serviciile de inchiriere mini excavator Iasi.

Deoarece compania UTILBEN este conștientă de nevoile pe care clienții săi le au și pentru că își dorește să fie un furnizor de bază pentru întreaga comunitate de clienți, s-a extins în mai multe zone ale țării. Așadar, vei putea închiria de la UTILBEN Rental din oricare din sediile noastre din Cluj, Iași și București.

inchiriere mini excavator

În cele ce urmează vă vom prezenta o serie de întrebări frecvente pe care le primim din partea clienților noștri în legătură cu procesul de închiriere mini excavator.

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre inchiriere mini excavator

1. Ce presupune procedura de închiriere a utilajelor de la UTILBEN?

Serviciul de închiriere a utilajelor UTILBEN este simplu și facil, fără necesitatea de a implica instituțiile financiare pentru încheierea unui contract. Aceste condiții flexibile oferite de UTILBEN se realizează în urma unei verificări riguroase a documentelor și a clientului în cauză. Astfel tot ceea îi revine clientului de făcut este de a semna contractul de închiriere și de a prezenta toate documentele personale de identificare.

2. Serviciul de inchiriere utilaje are prevăzut perceperea unui avans?

În cazul în care doriți să închiriați un utilaj pe termen lung sau pentru proiecte mai de durată, UTILBEN nu percepe niciun avans pentru realizarea unui astfel de contract. Prin urmare, gradul de îndatorare a firmei dumneavoastră nu va crește pe toată această perioadă.

inchiriere miniexcavator Iasi

3. Care este dobânda în cazul închirierii unui miniexcavator de la UTILBEN?

În cazul serviciilor de închiriere mini excavator pentru proiecte, UTILBEN nu percepe costuri suplimentare, practicând astfel o dobândă de 0%. Deci nu trebuie să vă faceți griji pentru eventualele costuri suplimentare precum impozite, taxe sau costuri administrative ce ar putea apărea după închirierea unui utilaj. UTILBEN asigură gratuit mentenanța și întreținerea utilajului, eventuala reparație a acestuia și percepe un tarif lunar fix și deductibil integral fără cheltuieli adiționale.

4. Ce marcă de mini excavator pot închiria de la UTILBEN?

Portofoliul UTILBEN Rental dispune de miniexcavatoare marca Sunward. Acestea sunt cunoscute la nivel mondial pentru calitatea componentelor, eficiența executării lucrărilor și pentru întreținerea și mentenanța facilă a utilajelor.

5. Cât timp durează livrarea utilajului închiriat?

UTILBEN se angajează să livreze utilajul închiriat în cel mai scurt timp posibil. Astfel că, livrarea acestuia se va realiza în cel mult 4 zile.

motor mini excavator Sunward

6. Ce prevede serviciul de inchiriere utilaje?

Serviciul de închiriere utilaje de la UTILBEN prevede asigurarea gratuită a mentenanței și întreținerilor utilajului, eventualele reparații ale acestuia și transportul acestuia până la destinația clientului sau a șantierului său de lucru.

7. După închirierea unui miniexcavator din flota UTILBEN, acesta poate fi achiziționat?

Da! Toate utilajele aflate în flota UTILBEN Rental pot fi achiziționate la finalul perioadei de închiriere. Totuși existând o singură condiție, și aceea de a fi mulțumit de calitatea și performanțele acestuia.

inchirierea unui miniexcavator din flota UTILBEN

Concluzie

În cadrul proiectelor de construcții, închirierea unui miniexcavator este o alegere foarte economică și practică. Pe lângă faptul că, UTILBEN nu percepe costuri suplimentare sau cheltuieli adiționale, oferă servicii de service gratuit pentru utilajul închiriat și de asemenea, dacă proiectul este suspendat temporar poți aduce utilajul înapoi pentru a nu-ți face griji legate de stocarea acestuia. Prin urmare, dacă vrei un mini excavator pentru diverse activități, optează pentru închirierea unui mini excavator pentru șantierul tău.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )