campaign-notification campaign-notification

Marile succese ale companiei UTILBEN in 2021 si cum le-am atins

Publicat de 01/02/2022

succese ale companiei Utilben, companie in crestere, afacere in dezvoltarea, dezvoltare business, crestere business

Care au fost cele mai importante reusite ale companiei Utilben in anul 2021 si care ne sunt planurile de viitor.

În anul 2021, UTILBEN și-a dublat echipa și a deschis 2 sedii. unul în București și altul în județul Cluj.

Urmând un model de business bazat pe inovație și valori solide, UTILBEN a reușit în 2021 să-și atingă țelurile de dezvoltare. Dublarea echipei și deschiderea a două sedii importante marchează o nouă eră pentru compania noastră.

Care sunt mecanismele prin care o organizație poate poate crește neîntrerupt timp de 15 ani? Cum își îndeplinește viziunea? În cele ce urmează, vă vom dezvălui care  cum plănuiește să își ducă la îndeplinire viziunea ca 1 din 10 utilaje din Europa să fie furnizat de către UTILBEN.

O strategie de business bazată pe dezvoltare continuă

UTILBEN a ajuns între liderii industriei de utilaje mulțumită unei strategii de afaceri realizate cu integritate și caracter. Valorile adoptate de companie încă din momentul înființării, și anume, onestitatea, promptitudinea și dezvoltarea personală, sunt o parte integrantă a culturii companiei.

Creșterea și inovarea sunt printre cele mai des întâlnite cuvinte din vocabularul nostru. În 2021, ne-am îndreptat atenția către oportunitățile apărute în piață, iar acest lucru ne-a ajutat să devenim o companie agilă și flexibilă, adaptându-ne rapid la nevoi noi ale clienților. Dacă, până acum, ne-am concentrat pe crearea și consolidarea unui brand de încredere și pe vânzarea de utilaje noi și second-hand, acum, scopul este să le oferim clienților noștri servicii fără cusur, alături de echipamentele premium din portofoliul nostru.

Această strategie este orientată către clienții noștri, către cunoașterea nevoilor din piață și oferirea soluțiilor optime. Vrem ca să rămânem alături de clienții noștri și după ce aceștia au achiziționat echipamente de la noi, vrem să devenim partenerii lor de nădejde pentru minimum 20 de ani. Ca rezultat, investim continuu în creșterea gradului de satisfacție a acestora.

Evoluția și reușitele UTILBEN în anul 2021

Datorită mentalității de dezvoltare continuă, UTILBEN a devenit una dintre pricipalele companii din industria utilajelor agricole și de construcții din România, iar rezultatele impresionante obținute în 2021 demonstrează acest lucru.

Ne-am dublat echipa, cifra de afaceri pe grup a depășit 17 milioane de euro, în urcare cu 35% față de 2020, și am deschis două sedii noi, cu importanță strategică. De asemenea, în ceea ce privește „valoare medie per tranzacție”, am înregistrat o creștere de 10% față de anul precedent.

Am realizat investiții de 2 milioane de euro, sumă alocată în mai multe direcții de dezvoltare, și anume: deschiderea sucursalelor din București și Cluj, achiziția de utilaje noi pentru flota de închirieri, digitalizarea și automatizarea proceselor de business, dezvoltarea diviziei de piese și atașamente, precum și creșterea capacității de service.

Putem spune că anul trecut a reprezentat o perioadă de evoluție vertiginoasă pentru compania noastră. Ne-am adaptat rapid situației din piață, dând dovadă de tenacitate și ingeniozitate.

Planurile companiei UTILBEN pentru următorii 10 ani

În următoarea perioadă, ne orientăm focusul din ce în ce mai mult în zona de performanță, de dezvoltare a celor mai bune servicii clienților noștri, cu un accent deosebit pe serviciile de service și închiriere de utilaje. Urmărim să extindem aceste servicii pe plan național, iar ulterior, și internațional.

Dorim să ne creștem cota de piață, iar brand-urile de utilaje noi pe care le oferim să se regăsească tot mai des în șantierele și terenurile agricole din întreaga țara. Ne dorim să rămânem partenerii de încredere ai companiilor care evoluează datorită utilajelor și tehnologiei. Vrem ca, în următorii 3 ani,  să ne extindem în afara granițelor, în țările din proximitatea României, și ne uităm cu interes către Bulgaria, Ucraina și Serbia, pentru a determina în ce măsură contextul economic al acestor state și nevoile clienților de acolo ne sunt favorabile.

Planul nostru pe 10 ani este adaptat în permanență, luând în considerare schimbările din cadrul pieței de utilaje. Fiecare început de trimestru marchează pentru noi o perioadă de analiză a rezultatelor pe care le-am obținut și a direcției urmate. Astfel, ne putem adapta strategia la noile condiții economice. Claritatea, adaptabilitatea și procesul de luare a deciziilor sunt esențiale pentru noi.

Un plan pe termen mai lung pentru UTILBEN este listarea companiei la Bursa de Valori BucureștI. În acest fel, dorim să atragem capital pentru a susține ritmul nostru accelerat de creștere.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )