campaign-notification campaign-notification

Va prezentam noile perii stradale si cupe malaxor SIMA

Publicat de 14/03/2022

perii stradale, cupe malaxor, perii industriale, perii cu colector, perii municipale, atasamente municipale, cupa malaxor, perie stradala

Noile perii stradale si cupe malaxor marca SIMA va aduc o multitudine de beneficii, putand fi utilizate in lucrari municipale, constructii si nu numai.

Perii stradale și cupe malaxor de la SIMA, performanță fără egal

Atașamentele inovative ale producătorului italian SIMA vă vor aduce performanțe nesperate, oferindu-vă posibilitatea de a lucra mai rapid, mai eficient și cu rezultate superioare.

SIMA este unul dintre liderii mondiali în producția de cupe malaxor încă din anul 1992. Compania are o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea de atașamente pentru diverse categorii de utilaje. Accesoriile performante, ușor de montat și de întreținut ale producătorului au rolul de a eficientiza lucrările din diferite sectoare.

Avantajele oferite de aceste perii stradale și cupe malaxor SIMA

Beneficiile comerciale și cele de ordin tehnic ale achiziționării unei perii stradale și cupe malaxor SIMA pot fi sumarizate astfel:

  • Atașamente inovatoare care folosesc tehnologii de ultimă generație;
  • Sunt construite din materiale premium;
  • Atașamente produse integral în Italia;
  • Eficiență crescută și durabilitate;
  • Funcționare optimă în cele mai dificile condiții de lucru;
  • Pot fi adaptate în funcție de nevoile dvs.;
  • Utilben menține un stoc constant de atașamente SIMA - livrare imediată;
  • Garantăm compatibilitatea atașamentelor furnizate;
  • Consultanță de specialitate în alegerea atașamentului potrivit nevoilor lucrărilor dvs.;
  • Service rapid și piese de schimb.

Atașamente SIMA disponibile în oferta Utilben

În oferta Utilben veți regăsi următoarele categorii de atașamente SIMA:

1. Perii industriale

Gama de perii industriale produse de SIMA pot fi montate pe miniîncărcătoare, buldoexcavatoare, încărcătoare frontale și încărcătoare telescopice. Aceste atașamente se remarcă prin robustețe și performanțe ridicate. Periile industriale SIMA se pot adapta oricărei suprafețe, sunt foarte ușor de folosit, iar întreținerea este la rândul său extrem de facilă. 

perie industriala

Periile industriale SIMA SPZ-i pentru sunt echipamentele ideale pentru curățarea spațiilor publice, trotuarelor, pistelor de biciclete și a oricăror zone necesită o curățare minuțioasă.

Aplicații:

  • Lucrări publice
  • Construcții
  • Reciclare
  • Întreținere spații verzi
  • Agricultură

Dotări standard

Prevăzute cu o structură foarte rezistentă pentru o utilizare intensă, aceste perii industriale din polipropilenă au un diametru de 600 mm, lamă Vulkollan, motor cu antrenare directă pe arborele de transmisie, colector cu sistem de deschidere prin basculare, roți pivotante din cauciuc plin cu un diametru de 250 mm, furtunuri pentru racord hidraulic și kit pentru racord electric.

Dotări opționale

Pentru a fi și mai eficiente, periile SIMA pot veni cu diverse dotări opționale precum: perie laterală (Ø 580 mm) din polipropilenă sau oțel, care este ideală pentru curățarea zonelor greu accesibile (borduri, pereți, garduri, etc.), kit de stropire sub presiune pentru reducerea prafului, rezervor de 100 litri și sistem de adaptare pentru motostivuitoare.

2. Perii stradale cu colector

Periile stradale SIMA cu colector pot fi instalate pe utilaje precum: miniîncărcătoare, buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, încărcătoare telescopice și tractoare echipate cu încărcător frontal. Acestea sunt robuste, au o capacitate ridicată de încărcare a colectorului, se instalează și se întrețin ușor.

perie cu colector

Gama de perii cu colector SIMA SPZ reprezintă echipamentele ideale pentru colectarea asfaltului frezat, a cantităților mari de pietriș și a altor agregate din șantier. Sunt proiectate pentru a fi instalate pe partea din față a utilajului. Sunt realizate cu o structură foarte robustă care permite utilizarea intensivă și garantează soliditatea și fiabilitatea în timp.

Aplicații:

  • Construire și întreținere a drumurilor
  • Construcții
  • Reciclare
  • Întreținere spații verzi

Dotări standard

În varianta standard, periile cu colector din polipropilena au un diametru de 600 mm (la cerere se pot echipa complet fie cu perii din oțel, fie cu perii mixte), lamă reversibilă cu șuruburi dublu teșite combinate cu glisiere anti-uzură, motor cu acționare directă pe arborele de transmisie, protecție din cauciuc pe partea laterală și cea din față, și furtunuri pentru racord hidraulic.

Dotări opționale

Aici se numără: peria laterală (Ø 580 mm) din polipropilenă sau oțel, care este ideală pentru curățarea zonelor greu accesibile (borduri, pereți, garduri, etc.), kit de stropire sub presiune pentru reducerea prafului, cu rezervor de 100 litri, și roti suport din nylon sau oțel pentru curățarea suprafețelor delicate.

3. Perii stradale fără colector

Periile stradale SIMA fără colector sunt construite pentru a fi montate pe: miniîncărcătoare, buldoexcavatoare, încărcătoare frontale și încărcătoare telescopice. 

perie asfalt

Aceste perii stradale fără colector SIMA SPZ-A sunt adesea flosite în curățarea murdăriei de pe marginea drumurilor sau la înlăturarea zăpezii și a frunzelor. Pot fi aplicate pe partea din față a echipamentelor, iar, pentru a obține performanțe de excepție și pe excavatoare, a fost proiectată o versiune complet dedicată.

Aplicații:

  • Construire și întreținere a drumurilor
  • Construcții
  • Reciclare
  • Întreținere spații verzi

Dotări standard

Structura foarte robustă permite utilizarea intensivă și garantează performanța în timp. Periile SIMA SPZ-A sunt livrate în varianta standard cu perii din polipropilenă Ø 600 mm (la cerere pot fi furnizate perii din oțel sau mixte), motor cu antrenare directă pe arbore și furtunuri pentru racordul hidraulic.

Dotări opționale

Pentru a eficientiza maturarea în unghi, SIMA oferă diverse accesorii: basculare hidraulică, roți de susținere și un kit de stropire sub presiune cu rezervor pentru îndepărtarea prafului.

4. Cupe malaxor

Când vine vorba despre utilizarea unor cupe malaxor premium, cupele SIMA sunt atașamentele perfecte pentru miniîncărcătoare, buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, încărcătoare telescopice, excavatoare și tractoare cu încărcător frontal.

cupa malaxor

Aceste cupe malaxor SIMA constituie o modalitate practică de producere a betonului și de a-l transporta oriunde este nevoie. Amestecul este produs rapid și menținut în cele mai bune condiții: este nevoie de doar 3 minute pentru a amesteca perfect materialele. Gama SIMA include cupe malaxor cu capacități de la 100 până la 2000 litri.

Acest produs este afacerea de bază a companiei SIMA. Datorită experienței de peste 25 de ani în acest domeniu, tehnologia întâlnită în aceste cupe malaxor evoluează constant, atingând niveluri de performanță și rezistență din ce în ce mai mari, în special pentru cele mai intense utilizări.

Dotări standard

În versiunea standard, fiecare model de cupă malaxor este echipat cu motor hidraulic Danfoss, elice de amestec din oțel rezistent la uzură Hardox 500, grilaj zincat la cald, sistem de supapă Bosch Rexroth, furtunuri hidraulice, kit de cuplare electrică și furtun de evacuare spiralat din cauciuc.

Dotări opționale

Pentru a îmbunătăți performanța cupelor malaxor, SIMA oferă mai multe opțiuni precum: grilaj cu deschidere hidraulică cu arc sau pe gaz, plafon dublu din oțel Hardox 500 Tuf rezistent la uzură, supape de reglare a presiunii și sistem de atașare multiplă SIMA System, pentru a crește adaptabilitatea utilajului.

Aplicații:

  • Construcții rezidențiale
  • Construire și întreținere a drumurilor
  • Reciclare

Concluzii

Datorită progreselor tehnologiei industriale, SIMA și-a actualizat constant departamentul de producție cu utilaje de ultimă generație. Departamentul tehnic lucrează cu instrumente de proiectare de ultimă generație. SIMA utilizează un sistem CAD și CAM caracterizat prin soluții tehnice avansate pentru proiectarea și producția perfectă a întregii sale game de echipamente.

SIMA adoptă în mod constant cele mai inovatoare tehnologii în atașamentele fabricate pentru a face munca în șantier mai ușoară și mai rapidă, garantând un produs Made in Italy de calitate superioară.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )